Oragiaspor-dramas.gr

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας εν'όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα βρεί τους ''κιτρινόμαυρους'' έπειτα απο μια δεκαετία στην Γ΄Εθνική !!!

Η έναρξη της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου ενώ το πρώτο φιλικό τέστ θα δοθεί στις 1 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής εντός έδρας.....

Αναλυτικά :

 

106747643 2987461874637024 6925239058701092156 n

Μονόδρομο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κυρίως λόγω της πανδημίας, θεωρεί τη δημιουργία μιας ενιαίας Β εθνικής με δύο ομίλους σε βορρά και νότο ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου.

 

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου της Δράμας, λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για την τρίτη συνεχόμενη θητεία του, για την πρόταση της δημιουργίας μιας ενιαίας Β εθνικής δύο ομίλων για την οποία πρωτοστατεί ο Πανσερραϊκός, για τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή αλλά και το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη....δείτε τι δήλωσε ακριβώς......

Το ζωντανό κύτταρο του ποδοσφαίρου μας είναι τα παιδικά πρωταθλήματα....το μέλλον είναι εδώ και οι μικροί μας φίλοι περιμένουν να τους στηρίξουμε με ένα χαμόγελο....ένα χειροκρότημα!

Απο σήμερα λοιπόν , η ΄΄Ο΄΄ θα σας παρουσιάζει εκτενή αφιερώματα στις τέσσερις κατηγορίες των παιδικών μας πρωταθλημάτων με αποτελέσματα και αναφορά στην βαθμολογία των τριών πρώτων ομάδων αφού ως γνωστό απο την προκήρυξη της ΕΠΣΔ προβλέπεται ειδική βαθμολογία για την κατηγορία της Κ16!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον πρώτο όμιλο στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία του δραμινού ποδοσφαίρου όπου συμμετείχαν συνολικά επτά ομάδες .....ο Αίαντας Δράμας με δύο τμήματα (μαύρους και κόκκινους) , ΠΑΟΠ Νέας Αμισού , Δόξα 2016 , Α.Ε. Καλαμπακίου , Ανακάλυψη Αμπελοκήπων και Φίλιππους Δοξάτου!

Σημειώθηκαν συνολικά 228 τέρματα ενώ το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε τυπικά λόγω της διακοπής του κορωνοϊου.....

Για την ιστορία στην άτυπη ειδική βαθμολογία που ''κράτησε'' η ''Ο'' οι τρείς πρώτες ομάδες της κατάταξης ήταν :

Αίαντας Μαύροι (30β) , ΠΑΟΠ Νέας Αμισού (27β) και Δόξα 2016 (21β)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος της Κ10 στον 1ο όμιλο όπως τα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή ήταν :

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ 0 - 8
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1 - 2
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 0 - 6
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΔΟΞΑ 2016 4 - 2
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 7 - 2
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 4 - 0
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 3 - 0
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1 - 3
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ 3 - 1
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΟΞΑ 2016 5 - 7
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 0 - 11
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 7 - 1
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1 - 0
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 2 - 6
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 4 - 2
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΟΞΑ 2016 0 - 2
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ 8 - 9
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1 - 9
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3 - 0
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1 - 2
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 7 - 10
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΔΟΞΑ 2016 4 - 0
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 3 - 4
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 6 - 1
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 3 - 1
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ 0 - 3
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 0 - 6
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ΔΟΞΑ 2016 0 - 3
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 2 - 4
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 5 - 0
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 4 - 0
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 6 - 2
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 0 - 3
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΔΟΞΑ 2016 3 - 2
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 4 - 1
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ 2 - 7
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ 2016 ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   -  
ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ 3 - 1
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ   -  
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΙ   -  
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ   -  
ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ   -  

Ο Γιώργος Λάλας είναι τελικά  ο ''εκλεκτός'' των ανθρώπων της Α.Ε. Κυργίων για την τεχνική ηγεσία της ομάδος στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Ο 54χρονος προπονητής μετά την απουσία ενός έτους επιστρέφει στην προπονητική και αναλαμβάνει να οδηγήσει τους ''κιτρινόμαυρους'' την νέα χρονιά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος:

Ο Λάζαρος Μουρατίδης είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής της Α.Ε. Καλαμπακίου και αυτός που θα καθοδηγήσει την ιστορική ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Ο 39χρονος προπονητής στην δεύτερη προπονητική του χρονιά , έδειξε θετικότατα δείγματα της δουλειάς του ....με το ''καλημέρα'' αφού οδήγησε την Α.Ε. Κυργίων στην καλύτερη διαχρονική της πορεία (4η θέση στο περυσινό πρωτάθλημα) και τώρα θέλει να αφήσει το στίγμα του σε μια μεγαλύτερη διαχρονικά δύναμη του δραμινού ποδοσφαίρου!

Η ΄΄Ο΄΄ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λάζαρο Μουρατίδη ο οποίος μας τόνισε τα εξής :

΄΄Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα....

Η Α.Ε. Καλαμπακίου είναι απο τα ''βαριά χαρτιά'' της κατηγορίας και αποτελεί τιμή για μένα στην αρχή της προπονητικής μου καριέρας να εργάζομαι σε ένα τέτοιο club....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Καλαμπακίου για την εμπιστοσύνη τους και πιστεύω ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εφικτούς τους στόχους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Α.Ε. Κυργίων με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω άπαντες για την περυσινή αξιόλογη χρονιά....

Σίγουρα ο κορωνοϊος μας επηρέασε όλους....ωστόσο τώρα καλούμαστε με την δέουσα προσοχή να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα....

Θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους....καλή ξεκούραση σε όλους...λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία....και εγώ με τους ποδοσφαιριστές μας θα τα πούμε σε λίγες εβδομάδες στο γήπεδο....

Μας περιμένει σκληρή δουλειά και το ταμείο θα φανεί στο τέλος.....

Ο Τάκης Στάμογλου - ο Δάσκαλος του Δραμινού Ποδοσφαίρου -  εδώ και λίγες ώρες αποτελεί τον νέο προπονητή του Ακρίτα Νέας Κρώμνης και τον οποίο θα καθοδηγήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....στην επιστροφή των ''κιτρινόμαυρων'' στα μεγάλα σαλόνια για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2008-2009!!!!!

Η ''Ο'' επικοινώνησε με τον γηραιότερο προπονητή του δραμινού ποδοσφαίρου (βρίσκεται στους πάγκους των ομάδων περίπου μια 40ετία!!!!!) και ο οποίος μας δήλωσε τα εξής :

Αν και τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Νίκου Τρελλόπουλου  ακούστηκε σε αρκετές ομάδες και αποτέλεσε ''μήλον της έριδος'' για πολλούς συλλόγους....εν τέλει ο ισχυρός άνδρας των ΄΄κιτρινόμαυρων'' Δαμιανός Καγγελίδης ''έδρασε''  και κράτησε τον πολύτιμο μεσοαμυντικό  στην ομάδα της Α.Ε. Κυργίων !!!!!

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία της ''Ο'' ο κ.Καγκελίδης τόνισε τα εξής:

Ο Νίκος είναι πολύτιμος για την νέα ΑΕΚ που θέλουμε να χτίσουμε και έτσι θα είναι και την νέα χρονιά μαζί μας!

 

Η ''Ο'' εύχεται αγαστή συνεργασία και στις δύο πλευρές! 

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) ανακοίνωσε τις προυποθέσεις της θερινής μεταγραφικής περιόδου και τι πρέπει να προσέξουν οι ομάδες ....

Αναλυτικά :

Η Δόξα Πετρούσας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που περιλαμβάνει οκτώ φιλικές αναμετρήσεις ....

Οι έδρες των αναμετρήσεων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και μετά απο συννενόηση μεταξύ των ομάδων.

Επίσης όπως έγινε γνωστό η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 19:00 

Αναλυτικά :

Πρόκειται για ευχάριστη είδηση όταν ακούς ότι ένα ιστορικό σωματείο επαναδραστηροποιήται και θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα όπως είχαμε συνηθίσει τόσες δεκαετίες να το βλέπουμε!

Έτσι λοιπόν , πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία την περίοδο 2014-15 , ο Παύλος Μελάς Κοκκινογείων ετοιμάζεται να ξαναδώσει το ''παρών'' στους αγωνιστικούς χώρους , χάρη στο μεράκι και στην εθελοντικότητα νέων ανθρώπων που θέλουν να ξαναδώσουν ''ποδοσφαιρική ζωή'' στην περιοχή των Κοκκινογείων!

Ήδη άρχισαν να ετοιμάζονται τα σχετικά έγγραφα τα οποία και θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες στην ΕΠΣΔ και αμέσως μετά να αρχίσουν οι απαραίτητες κινήσεις για την στελέχωση της ομάδος!

 

Η ''Ο'' εύχεται απο καρδιάς

καλή δύναμη και καλή επιτυχία

στην νέα προσπάθεια

του Παύλου Μελά Κοκκινογείων!

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.