Oragiaspor-dramas.gr

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Συνεχίστηκε και αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας με σημαντικούς και ενδιαφέροντες αγώνες όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος για την νίκη...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πλήρη στοιχεία των αναμετρήσεων....ποιοι παίκτες αγωνίστηκαν , ποιοι ήταν οι σκόρερς , ποιοι παρατηρήθηκαν με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα , τους διαιτητές των αγώνων και πολλά παρελειπόμενα....

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν  29 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 111 τέρματα απο την αρχή του φετινού μαραθωνίου ...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι 74 ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει τα 111 τέρματα ...(εκ των οποίων τα 92 με σουτ , 5 με πέναλτι , 11 με κεφαλιά και 2 με φάουλ ) καθώς και ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο αυτογκολ της χρονιάς!!!!!!!

 

 

 

 

 

Α/Α ΓΚΟΛ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΤ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΑΟΥΛ
1 3 ΠΑΥΛΙΔΗΣ Δ. ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ  3      
2 3 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (ψηλός) ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  3      
3 3 Μ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 3      
4 3 ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ  3      
5 3 ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ  2   1  
6 3 ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ  Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2 1    
7 3 ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 3      
8 3 ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ  ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2     1
9 3 ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ  Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  2 1    
10 3 ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ Λ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3      
11 3 ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ  ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ  3      
12 3 ΠΑΝΑΗΛΙΔΗΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ  3      
13 2 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ  ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ  2      
14 2 ΜΑΥΡΟΒΑΣΙΛΗΣ  Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2      
15 2 ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2      
16 2 ΔΗΜΙΟΥ Α. ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2      
17 2 Λ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ  2      
18 2 POLIMEROV ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ  1 1    
19 2 ΓΚΟΥΖΗΣ  ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ  1   1  
20 2 ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ  Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1   1  
21 2 ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ  Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  2      
22 2 ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 2      
23 2 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  1 1    
24 2 ΦΕΡΦΕΡΗΣ  Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  2      
25 2 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ      2  
26 1 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ    1    
27 1 ΠΑΥΛΙΔΗΣ Γ. ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ  1      
28 1 Χ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1      
29 1 ΣΙΝΤΟΣ  ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1      
30 1 ΤΟΔΡΗΣ  ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1      
31 1 ΗΛΙΑΔΗΣ  ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1      
32 1 ΖΙΜΠΙΔΗΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ  1      
33 1 ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ      1  
34 1 ZUFI Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ  1      
35 1 ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ  1      
36 1 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  1      
37 1 ΜΙΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1      
38 1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ      1  
39 1 ΜΑΔΕΜΛΗΣ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  1      
40 1 ΠΕΤΡΑΣ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ      1  
41 1 ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΔΗΣ  ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1      
42 1 Σ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ  1      
43 1 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Π. ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ  1      
44 1 ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1      
45 1 ΚΕΣΙΔΗΣ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ  1      
46 1 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ  1      
47 1 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ  1      
48 1 ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1      
49 1 ΤΕΛΛΟΣ  ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1      
50 1 ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  1      
51 1 ΚΥΡΤΣΗΣ  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  1      
52 1 ΒΑΝΤΣΗΣ Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1      
53 1 ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ  Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1      
54 1 ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1      
55 1 ΠΟΥΛΙΟΣ Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1      
56 1 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1      
57 1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  1      
58 1 ΡΟΥΣΣΟΣ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  1      
59 1 ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1      
60 1 ΣΕΡΕΤΗΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ        1
61 1 ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ  ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 1      
62 1 ΚΩΤΑΪΔΗΣ  Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ  1      
63 1 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ Μ.  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  1      
64 1 ΠΕΤΡΟ Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ     1  
65 1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 1      
66 1 ΤΟΥΡΦΑΝΤΙΔΗΣ  ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  1      
67 1 ΚΥΡΙΑΖΗΣ  ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  1      
68 1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ  1      
69 1 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ  ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ      1  
70 1 Κ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ  ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ  1      
71 1 ΒΕΡΓΟΣ  Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ  1      
72 1 ΦΟΝΔΟΥΛΑΚΟΣ  Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ      1  
73 1 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1      
ΣΥΝΟΛΟ 110 ΣΥΝΟΛΟ 92 5 11 2
                               
   1 αυτογκολ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΔΗΣ  ΑΚΡ.Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ υπερ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ  1      

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Γ΄εθνική κατηγορία όπου συμμετέχει η  Δόξα Δράμας και σημειώθηκαν 19  γκολ ενώ φθάσαμε συνολικά στα  60  τέρματα .

Η Δόξα Δράμας πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 μέσα στον Λαγκαδά με τέρματα των Λάσπατζη (11΄) και Γαϊδαρτζή (60΄) ενώ με το ίδιο σκόρ επικράτησε μέσα στην Καβάλα επί του Α.Ο.Κ. ο Άρης ανατρέποντας μάλιστα το σκορ....

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για τον Νέστο Χρυσούπολης που επικράτησε με 0-2 μέσα στην Φλώρινα πετυχαίνοντας το απόλυτο (3χ3).....

Αναλυτικα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :

Η ραψωδία και η παρ' ολίγο...τραγωδία!!!!!!!!!!
7 γκολ, 28 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 23 (!!!) στο στόχο, μία αποβολή πολύ καλό ρυθμό σ' έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο μεταξύ Καλού Αγρού και Προσοτσάνη περιλάμβανε το πλούσιο μενού που εντέλει παρουσίασαν οι δύο ομάδες στους λιγοστούς λόγω του ψιλόβροχου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελπίδας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Δράμας.
Η Προσοτσάνη που για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς πέτυχε ακριβώς 4 γκολ (σ.σ. την προηγούμενη ήταν στην Καλλίφυτο στη νίκη της με 4-1), παρέδωσε στο α' 45άλεπτο μαθήματα σύγχρονου επιθετικού ποδοσφαίρου, με πολλές εναλλαγές θέσεων, τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις, κυκλοφορία που κυριολεκτικά τσάκιζε κόκκαλα, έκανε σμπαριάλια τη μεσοαμυντική λειτουργία των γηπεδούχων φτάνοντας στο εκκωφαντικό 0-4 στο παραπάνω διάστημα. Ο Καλός Αγρός πέραν μιας-δυο επιθετικών ενεργειών κυρίως του Κονδυλίδη δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτό το 0-4 μέχρι την ανάπαυλα τον...κολάκευε κιόλας!
Τι έγινε στην επανάληψη; Οι παίκτες του Γιώργου Λάλα πίστεψαν ότι όλα είχαν κριθεί και τραβώντας χειρόφρενο στο δημιουργικό τομέα κάνοντας συνάμα συναγωνισμό σε λάθη στα...μετόπισθεν, λίγο έλλειψε να πάθουν την καζούρα της χρονιάς, μην παίρνοντας το μάθημά τους από το προ διετίας 3-3 μέσα στους Αμπελόκηπους. Ευτυχώς δηλαδή που σήμερα (σ.σ. χθες) τα γκολ της επίθεσης ήταν τέσσερα γιατί θα ζούσαμε όλοι ένα απίστευτα οδυνηρό déjà vu! Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Περσιανλή με μπροστάρη και σκόρερ το νεαρό Λυμπερίδη που σημείωσε χατ τρικ, μην έχοντας να χάσουν τίποτα παραπάνω από το ήδη βαρύ 0-4 του 1ου 45άλεπτου και χωρίς να γίνουν πιεστικοί προς τα καρέ των αντιπάλων τους, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο την ήττα τους, με το τελικό 3-4 να τους αφήνει μεν στην τελευταία θέση του ταμπλό χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής, να τους δίνει όμως κουράγιο ενόψει δύσκολης συνέχειας.
Την ποδοσφαιρική ραψωδία του α' μέρους και τους τρεις βαθμούς έστω και με την ψυχή στο στόμα κρατάει λοιπόν η Προσοτσάνη, ένα τρίποντο που της έδωσε την ευκαιρία για άλμα ως τη 2η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από την...απόλυτη Χωριστή, δύο εβδομάδες πριν τη μεταξύ τους κόντρα στο γήπεδο του Ορφέα. Ωστόσο, για τους «κυανόλευκους» αυτό που προέχει είναι το ματς κόντρα στο Κάτω Νευροκόπι στο «Γεώργιος Μακρής» το προσεχές Σάββατο...

Λεπτό προς λεπτό:
1': από μπαλιά του Γεωργιάδη ο Κωταΐδης ξεμαρκάρεται εκτός περιοχής και με ωραίο πλασέ αναγκάζει τον Καρακούση να τεντώσει το δεξί του χέρι και να παραχωρήσει το κόρνερ.
4': ο Περσιανλής μαζεύει το μακρινό ριμπάουντ κι επιχειρεί το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια άουτ.
5': γρήγορη αντεπίθεση των παικτών του Γιώργου Λάλα με το Ρούσσο να βλέπει στην πλάτη την κίνηση του Καλαϊτζή και να του πετάει την μπάλα, το πλασέ όμως του τελευταίου είναι αδύναμο κι ο Καρακούσης μπλοκάρει εύκολα.
6' 0-1: ο Κωταΐδης σηκώνει το κεφάλι και βλέπει στέλνει με σέντρα την μπάλα στη μικρή περιοχή της Ελπίδας, εκεί όπου σχεδόν από τη γραμμή του άουτ ο Τσακμακίδης μ' έξυπνο σκαστό πλασέ στέλνει την μπάλα να περάσει πάνω από τον Καρακούση, να βρει εν συνεχεία το κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού κι εν συνεχεία να σκάσει μέσα από τη γραμμή τέρματος!
20': σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής από το Σαββίδη με τον Καρίπη να διώχνει με τη γροθιά πάνω στον Κονδυλίδη, ανάποδο εντυπωσιακό ψαλίδι του πρώην «κυανόλευκου» στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Προσοτσάνης.
24': ευκαιρία για την ισοφάριση χάνει ο Κονδυλίδης, όταν από την μπαλιά στον κενό χώρο του Βρασκίδη πλασάρει άσχημα πάνω στον εξελθόντα Καρίπη.
25': στην κόντρα επίθεση ο Κωταΐδης «σκάβει» για τον κινούμενο σε θέση φορ Ρούσσο, πλασέ εν κινήσει και πριν η μπάλα πέσει στο χόρτο λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
26': γρήγορο ένα-δύο Κωταΐδη και Γεωργιάδη ωραίο πλασαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής του αμυντικού μέσου των φιλοξενούμενων στα χέρια του Καρακούση.
28' 0-2: μπαλιά «τρύπα» του Τσακμακίδη με αποδέκτη τον Καλαϊτζή που μπαίνοντας στην περιοχή αποφεύγει το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα και προλαβαίνοντας πριν αυτή περάσει εκτός τελικής γραμμής με ένα καλοζυγισμένο πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα από δύσκολη θέση και πάνω από το κεφάλι του Βουγιουκλή που έσπευσε να καλύψει την κενή εστία!
35': εκτέλεση φάουλ σαν κοντινό κόρνερ του Καλαϊτζή στο β' δοκάρι ξεμαρκάρεται ο Αστερίου, όμως η κεφαλιά του βρίσκει σε ετοιμότητα τον Καρακούση που παραχώρησε κάτω από το δεξί του «Γ» το κόρνερ.
35': δευτερόλεπτα αργότερα ο Κωταΐδης αναλαμβάνει την εκτέλεση του κόρνερ με τον προωθημένο Παπαμιχαήλ να παίρνει την κεφαλιά και το Βουγιουκλή μπροστά από τη γραμμή τέρματος να διώχνει σωτήρια.
39': υποδειγματική αντεπίθεση της Προσοτσάνης με τον Κωταΐδη να βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Τσακμακίδη, που μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα να πλασάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40': σέντρα του Σαββίδη από αριστερά δύσκολη και χωρίς ισορροπία κεφαλιά του Σεμπελίδη δίπλα στο δοκάρι του Καρίπη που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.
42' 0-3: με τη η μία μπαλιά του Γεωργιάδη στον κενό χώρο, όπου βγάζει όλη την άμυνα του Καλού Αγρού εκτός...μάχης κι ο Τσακμακίδης αυτή τη φορά δε λαθεύει και με πλασέ κάτω από το σώμα του Καρακούση πετυχαίνει το 2ο προσωπικό γκολ!
44' 0-4: διαστάσεις θριάμβου δίνει στη νίκη της η ομάδα του Γιώργου Λάλα με το 1ο γκολ του Κωταΐδη, όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα άλλαξε πολλά «κυανόλευκα» πόδια (Τσακμακίδης-Παπαδόπουλος-Καλαϊτζής-Γεωργιάδης) πριν ο 32άχρονος άσσος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νικήσει για 4η φορά τον άτυχο Καρακούση!
45'+1': πλασαριστά εκτελεί το φάουλ ο Κωταΐδης για το Ρούσσο που από τα όρια της περιοχής σουτάρει φαλτσαριστά στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Καλού Αγρού στην τελευταία καλή στιγμή για το α' μέρος.
55': ένα-δύο Παπαμιχαήλ & Κωταΐδη από δεξιά όπως επιτείθετο η Προσοτσάνη, στην πορεία της μπάλας τρύπωσε ο Τσακμακίδης που πήρε την κεφαλιά όμως ήταν αδύναμη κι έφτασε χωρίς προβλήματα στα χέρια του Καρακούση.
56': παράλληλη σέντρα του Σαββίδη στο 1ο δοκάρι ανενόχλητος ο Σεμπελίδης επιχειρεί την κεφαλιά μόλις άουτ.
61': διαγώνια πάσα του Περσιανλή με αποδέκτη τον Παναγιώτογλου Ν. που αποφεύγει εν κινήσει και μπαίνοντας στην περιοχή τον Παπαμιχαήλ, όμως ο Καρίπης στη σωστή θέση μπλοκάρει εύκολα.
62': απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσσου που ναι μεν περνάει την μπάλα πάνω από το πολυπρόσωπο τείχος των γηπεδούχων, ωστόσο ο Καρακούσης με ωραία εκτίναξη διώχνει μακριά.
65' 1-4: ο Σεμπελίδης με κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο βρίσκει το Λυμπερίδη που καλυπτόταν και με ωραίο πλασέ νικάει τον εξελθόντα Καρίπη μειώνοντας για τους γηπεδούχους.
68': ίδιοι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά μέσα στην περιοχή της Προσοτσάνης, με την μπάλα έπειτα από κερδισμένες κόντρες του Σεμπελίδη να φτάνει σε καίρια θέση στο σκόρερ της Ελπίδας, όμως την ύστατη στιγμή ο Αθανασιάδης Δ. του βάζει την κόντρα και αποσοβεί τα χειρότερα.
72': από «τυφλή» απόκρουση του Παπαμιχαήλ ο Τσακμακίδης κερδίζει πάνω στη γραμμή του πλαγίου τη μονομαχία από το Ματζιώρη και μπαίνοντας στην περιοχή πλασάρει στο σώμα του Καρακούση με την μπάλα να φτάνει πιο δεξιά στον Παπαδόπουλο που σε 1ο χρόνο αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το συρτό του σουτ κόπηκε σωτήρια από τον πεσμένο στο χόρτο τερματοφύλακα.
73': ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά του Παναγιώτογλου Ν. πάλι ο Σεμπελίδης αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Καρίπης μπλοκάρει στη γωνία του.
83': την «άγουσα» για τα αποδυτήρια παίρνει ο Σαββίδης με 2η κίτρινη κάρτα (σ.σ. η 1η στο 18') για έντονη διαμαρτυρία.
87': ο προωθημένος Παλτζίδης πλαγιοκοπεί την άμυνα των γηπεδούχων και μπαίνοντας από δεξιά στην περιοχή βγάζει προς τα έξω στον Παπαδόπουλο που σουτάρει προς την κενή από τερματοφύλακα εστία, αλλά σαν από μηχανής Θεός ο Περσιανλής πέφτει και με το σώμα του σώζει την ομάδα του.
90' 2-4: ο Περσιανλής αφού έμεινε όρθιος από τα μαρκαρίσματα έξω από την περιοχή πέρασε την κάθετη για το Λυμπερίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καρίπη και σε κενή εστία μειώνει κι άλλο για τον Καλό Αγρό!
93' 3-4: φάση διαρκείας στα καρέ της Προσοτσάνης μετά το φάουλ του Παναγιώτογλου και την μπάλα να μην απομακρύνεται από τους αμυνόμενους, η οποία στρώνεται στο δεξί πόδι του Λυμπερίδη κι ο τελευταίος με ισχυρό σουτ σημειώνει χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό αγγλικό σκορ!

 

 

 

 

 

 


Διαιτητής: Ζουρνατζής Αθανάσιος.
Α' Βοηθός: Γεωργίου Δημήτριος.
Β' Βοηθός: Σιδηρόπουλος Ευστράτιος, της ΕΠΣ Δράμας.

 

 

 

 

 


ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ (Γιώργος Περσιανλής): 1. Καρακούσης, 2. Κοτζαγεωργίου (46' – 12. Ματζιώρης), 3. Καλκασόλα (51' – 13. Παναγιώτογλου Ν.), 4. Βουγιουκλής, 5. Παντελίδης, 6. Βρασκίδης, 7. Περσιανλής, 8. Σεμπελίδης, 9. Σαββίδης, 10. Κονδυλίδης & 11. Λυμπερίδης.

 

 

 

 


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Καρίπης, 2. Παπαμιχαήλ, 3. Αθανασιάδης Δ., 4. Παλτζίδης, 5. Αστερίου (71' – 14. Μαναρίδης), 6. Φερφέρης (36' – 13. Παπαδόπουλος), 7. Καλαϊτζής (77' – 17. Καρακάσης), 8. Γεωργιάδης, 9. Τσακμακίδης, 10. Ρούσσος & 11. Κωταΐδης.

 

 

 

 

 

 

 


 Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
1. Περιθώρι – Άγιος Αθανάσιος 2 – 2 (41' & 80' Παναηλίδης / 46' & 69' Δεληκωστίδης)
2. Χωριστή – Ξηροπόταμος 4 – 0 (29' Κωνσταντινίδης, 68' Τουρφαντίδης, 72' Κυριατζής, 90' Παπαδόπουλος)
3. Σιταγροί – Φωτολίβος 1 – 1 (50' Καλαϊτζίδης / 89' Κωνσταντίνιδης)
4. Κάτω Νευροκόπι – Πανδραμαϊκός 2 – 1 (55' Χριστιανίδης, 80' Βασιλειάδης Αντ. / 18' αυτ. Μουσμουλίδης)
5. Πετρούσα – Καλαμπάκι 2 – 2 (33' Γεωργιάδης, 58' Ασλανίδης Μ. / 12' Μαυροβασίλης, 32' Πέτρο)
6. Καλός Αγρός – Προσοτσάνη 3 – 4 (65',90' & 93' Λυμπερίδης / 6' & 42' Τσακμακίδης, 28' Καλαϊτζής, 44' Κωταΐδης)
7. Κύργια – Καλλίφυτος 2 – 1 (15' Βέργος, 20' Φονδουλάκος / 44' Καραγκιοζίδης)
8. Προάστειο – Δοξάτο 2 – 0 (12' Μουχτάρης, 78' Παναγιώτου)






 Το προσεχές Σάββατο (17-10-2015 και ώρα 4μ.μ.) θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει τα κάτωθι παιχνίδια:
1. Άγιος Αθανάσιος – Ξηροπόταμος
2. Φωτολίβος – Περιθώρι
3. Πανδραμαϊκός – Χωριστή
4. Καλαμπάκι – Σιταγροί
5. Προσοτσάνη – Κάτω Νευροκόπι
6. Καλλίφυτος – Πετρούσα
7. Δοξάτο – Καλός Αγρός
8. Κύργια – Προάστειο

το ταμείο της αναμέτρησης 

Τα   στατιστικά      του     αγώνα      ΚαλόςΑγρόςΠροσοτσάνη    3 – 4

4ηαγωνιστική

Γκολ

Ασσίστ

Key

passes

Τελικές

Στην

εστία

Πέναλτι

ΚαλόςΑγρός

3

2

6

11

8

0

Προσοτσάνη

4

4

11

17

15

0

 

 

 

 

 

 

 

 

4ηαγωνιστική

Δοκάρια

Επεμβάσεις

Κόρνερ

Φάουλ

υπέρ

Κίτ.

Κόκ.

ΚαλόςΑγρός

0

11

4

24

2

1

Προσοτσάνη

0

5

3

12

3

0

 

MAN OF THE MATCH: Θα επιχειρήσουμε να «κόψουμε» το ματς στα δύο! Έτσι άλλωστε θα έχουμε μια πιο εμπεριστατωμένη καταγραφή του τι έγινε στο γήπεδο του Καλού Αγρού το περασμένο Σάββατο στην εύκολη παρά το τελικό 4-3 επικράτηση της Προσοτσάνης επί της τοπικής Ελπίδας.
Στο 1ο μισό η ομάδα του Γιώργου Λάλα έκανε ότι ήθελε στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο παρά το συνεχόμενο κι εκνευριστικό πολλές φορές ψιλόβροχο και το 0-4 μαρτυρά του λόγου το αληθές. Για το α' 45άλεπτο λοιπόν, κορυφαίος των κορυφαίων σίγουρα ο σκόρερ των δύο τερμάτων Κώστας Τσακμακίδης, μιας και ήταν ο παίκτης που με τις συνεχείς αλλαγές θέσεων άνοιγε διαδρόμους στους συμπαίκτες του αλλά βοηθήθηκε κι ο ίδιος, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα σε δημιουργία κι εκτέλεση γκολ (6' 0-1 & 42 0-3'). Από κοντά του σε απόδοση κι ο Κώστας Γεωργιάδης, μιας και από τα πόδια του περνούσε κάθε επιθετική ενέργεια των «κυανόλευκων», χωρίς επαναλαμβάνω να υστερήσει ουδείς.
Στο 2ο μισό η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή με το βαρύ 0-4 στην πλάτη της έπαιξε χωρίς άγχος κι εκμεταλλεύτηκε τη γενική χαλάρωση εντός των 4ων γραμμών των αντιπάλων τους ψάχνοντας πρωτίστως το γκολ της τιμής κι εν συνεχεία αφού είδε ότι η Προσοτσάνη δεν τα έβαζε στην...κόντρα έφτασε μέχρι τα όρια της ισοπαλίας. Σίγουρα το χατ τρικ του Στράτου Λυμπερίδη περνάει στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού με το νεαρό άσσο να πιάνει στη 1η θέση των σκόρερ άλλους 10 στη φετινή Α' ΕΠΣ Δράμας. Σπουδαία εμφάνιση κι από το Λευτέρη Περσιανλή, ο οποίος κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα τόσο σε αμυντικό όσο και δημιουργικό κομμάτι για την ομάδα του.


ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Δέχτηκε 4 γκολ όλα στο α' μέρος, αλλά αποσόβησε τριπλάσια! Ο λόγος για το Κυριάκο Καρακούση, τον τερματοφύλακα των «μπλε», ο οποίος και πέρυσι υπερασπιζόμενος τα καρέ του Δοξάτου στο ματς μέσα στην έδρα των Φιλίππων είχε σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους παίκτες του Γιώργου Λάλα. Τότε είχε βγει νικητής, προχθές όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, ωστόσο οι αρκετές σωτήριες επεμβάσεις του, κράτησαν το δείκτη του σκορ από πλευράς επιθετικής γραμμής Προσοτσάνης στο Νο 4!


Η ΦΑΣΗ: Το ρολόι σημάδευε το 72ο λεπτό, όταν από «τυφλή» απόκρουση του Παπαμιχαήλ ο Τσακμακίδης κερδίζει πάνω στη γραμμή του πλαγίου τη μονομαχία από το Ματζιώρη και μπαίνοντας στην περιοχή πλασάρει στο σώμα του Καρακούση με την μπάλα να φτάνει πιο δεξιά στον Παπαδόπουλο που σε 1ο χρόνο αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το συρτό του σουτ κόπηκε σωτήρια από τον πεσμένο στο χόρτο τερματοφύλακα. Εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον 1ο σκόρερ της Προσοτσάνης που με πείσμα έγινε κάτοχος της μπάλας, διπλή σωτήρια επέμβαση και του Καρακούση, σίγουρα στη φάση του αγώνα!


ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ζουρνατζής Αθανάσιος – Γεωργίου Δημήτριος – Σιδηρόπουλος Ευστράτιος, της ΕΠΣ Δράμας.


ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ PROSOTSANIFC.GR: Παιχνίδι δύο ημιχρόνων κυριολεκτικά και μεταφορικά. Άπαιχτη στο α' ημίχρονο η Προσοτσάνη διέλυσε στο διάβα της τον άτυχο και...κουρασμένο από το μεσοβδόμαδο ματς Καλό Αγρό, με το 0-4 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά! Άλλο ματς στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να επιτρέπουν πολλές επιθέσεις στην ομάδα του Γιώργου Περσιανλή και τους παίκτες του να μη λένε «όχι» στα δώρα της άμυνας, αλλά η αντεπίθεσή τους άργησε ίσως να ξεκινήσει, ίσως και να μην το πίστεψαν. Το τελικό 3-4 πάντως αν το βάλουμε στο ζύγι, περισσότερο αδικεί βάσει συνολικής εικόνας τους παίκτες του Γιώργου Λάλα, που χάλασαν με ένα ημίχρονο χαλαρότητας ότι σπουδαίο κατάφεραν στο 1ο μισό του ματς. Υπάρχουν ωστόσο πολλά και σπουδαία ματς μπροστά τους για να φτάσουν σε διάρκεια στην εμφάνισή τους, έχοντας ως κίνητρο τη θέση που έκαναν κατάληψη πέρυσι στις 18 Οκτωβρίου και κράτησαν μέχρι τέλους!

Αναβάλλονται οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας μετά απο την απόφαση που πάρθηκε απο την επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης .

Η συνεχής και έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε καθόλη την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου μετέτρεψε τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων σε '' βούρκους'' με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Η 3η αγωνιστική θα οριστεί σε νεότερη ημερομηνία απο την ΕΠΣ Δράμας !

Μπορεί  ο ΠΑΟ Προαστείου να κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας με σκορ 2-0 επί των Φίλιππων Δοξάτου  ωστόσο όπως διαφαίνεται μπορεί να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά !!!!!!!!!

Στον χθεσινό αγώνα λοιπόν με τους Φίλιππους Δοξάτου χρησιμοποιήθηκε ο ποδοσφαιριστής Μουχτάρης που σημείωσε μάλιστα και το πρώτο γκολ του αγώνα , ο οποίος όμως τιμωρήθηκε στις αρχές της εβδομάδας με 4 αγωνιστικές με έναρξη της ποινής στις 4 Οκτ 2015  , μια απόφαση (ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ε.Π. 3/06-10-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 07-10-2015 ) μάλιστα που κοινοποιήθηκε στις 9 Οκτ απο την διοργανώτρια.

Σε επικοινωνία μάλιστα που είχαμε με διοικούντες των Φίλιππων Δοξάτου , ενημερωθήκαμε πως θα κατατεθεί ένσταση την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στην ΕΠΣ Δράμας .

Πλέον τον λόγο έχει η αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδίκαση της ένστασης!!!!!

 

 

 

Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 29  γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 111  τέρματα...

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής , τους σκόρερς , την αναλυτική βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική .....

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σαββάτο 10 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου οι αγώνες πλέον θα αρχίσουν στις 16:00 μ.μ. ....

Παρακάτω δείτε το πλήρες πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ....

Διαβάστε παρακάτω το pre game  της αναμέτρησης Ελπίδα Καλού Αγρού - Γ.Σ. Προσοτσάνης για την 4η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπως το επιμελείται ο Στέλιος Χάρταλης !!!!!

 

 

 

 

 

ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ pre game

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 10-10-2015.

 

 


ΩΡΑ: 4μ.μ.

 

 


ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Καλού Αγρού.

 

 


ΜΕΤΑΔΟΣΗ: facebook/ΓΣ Προσοτσάνης.

 

 

 


ΦΟΡΜΑ ΟΜΑΔΩΝ: Καλός Αγρός-Ξηροπόταμος 1-2 (εξ αναβολής), Πανδραμαϊκός-Καλός Αγρός 3-1, & Χωριστή-Καλός Αγρός 1-0 / Προσοτσάνη-Προάστειο 2-1, Καλλίφυτος-Προσοτσάνη 1-4 & Προσοτσάνη-Καλαμπάκι 1-1.

 

 


ΘΕΣΗ: 15η-4η.

 


ΒΑΘΜΟΙ: 0-7.

 

 


ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Γιαριτζίδης (τραυματίας), Δημητριάδης (εξωτερικό;) / Αθανασιάδης Χ. (ειλημμένες υποχρεώσεις) .

 

 

 

 


ΕΔΩ & ΑΛΛΟΥ: Περιθώρι-Άγιος Αθανάσιος, Χωριστή-Ξηροπόταμος, Σιταγροί-Φωτολίβος, Κάτω Νευροκόπι-Πανδραμαϊκός, Πετρούσα-Καλαμπάκι, Καλός Αγρός-Προσοτσάνη, Κύργια-Καλλίφυτος & Προάστειο-Δοξάτο.
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ (με γηπεδούχο τον Καλό Αγρό): 2014-2015 (1-2).

 

 

 

 


7 μήνες πριν στον Καλό Αγρό (11/3/2015): Τρίποντο «χρυσάφι» μέσα στο βούρκο του Καλού Αγρού έβαλε στο τσεπάκι της πριν λίγη ώρα η Προσοτσάνη, νικώντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 κάτω από συνεχές ψιλόβροχο στο μοναδικό εξ' αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής. Μια νίκη που μόνο οφέλη απέφερε στους πρωτοπόρους, που πλέον βλέπουν τις ομάδες που τους ακολουθούν να βρίσκονται στους 6 πόντους η πλησιέστερη (σ.σ. Καλαμπάκι), το οποίο μάλιστα υποδέχονται το προσεχές Σάββατο στο «Γεώργιος Μακρής». Ως μεγάλη ομάδα που είναι οι «κυανόλευκοι», αντέδρασαν έστω και με καθυστέρηση 18 ημερών, καθώς τόσο ήταν το διάστημα που μεσολάβησε από το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους και δη το 0-0 με τα Κύργια.
Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν για τη νίκη και μόνο ούτως ώστε ν' απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, η οποία ειρήσθω εν παρόδω τους έχει...πλησιάσει σε απόσταση μιας νίκης, μπήκαν αρκετά δυνατά στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και με όπλο τους τα ψηλά κορμιά και τους γρήγορους επιθετικούς, δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην άμυνα της Προσοτσάνης.
Ναι μεν ο Καλός Αγρός μπορεί να είχε την υπεροχή στο 1ο 25λεπτο, ωστόσο η Προσοτσάνη ήταν αυτή που έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το φάουλ του Φερφέρη (17'), με την ομάδα του Γιώργου Περσιανλή να απαντάει με το χαμένο τετ α τετ του Χριστοφορίδη δευτερόλεπτα αργότερα (19').
Το σκορ πάντως άλλαξε από τα 11 μέτρα όταν με ψυχραιμία ο Πολυχρονίδης παρά τη σωστή γωνία που διάλεξε ο Κούζμιντσουκ έβαλε με το 12ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα στη θέση του οδηγού την ομάδα του στο 35'...0-1!
Στην επανάληψη η τύχη γύρισε την πλάτη στην Προσοτσάνη καθώς ο Δημητριάδης νωρίς-νωρίς ισοφάρισε με το...στήθος σε 1-1 στο 48', όμως ο Φερφέρης με την πάροδο 10 λεπτών από την εκ νέου ισορροπία στο ματς, έφερε ξανά το προβάδισμα με υπέροχη κεφαλιά, το οποίο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα μέχρι και το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μια νίκη που κατακτήθηκε λόγω της «βαριάς» φανέλας της Προσοτσάνης, αλλά και της ποιότητας & της εμπειρίας των παικτών της, οι οποίοι με ψυχή χιλίων λεόντων κόντρα σε Θεούς και δαίμονες έδειξαν για μια ακόμα αγωνιστική το μέταλλο που διαθέτουν για την κατάκτηση του τίτλου!

 

 

 


ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 1: 3,30 – Χ: 3,15 – 2: 1,95

 

 

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζουρνατζής Αθανάσιος – Γεωργίου Δημήτριος – Σιδηρόπουλος Ευστράτιος, της ΕΠΣ Δράμας.

 

 

 


ΤΟ tip ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ: Καλός Αγρός-Προσοτσάνη λοιπόν ή αν προτιμάτε το ζευγάρι της...βροχής! Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της ΕΜΥ για βροχή κατά τη διάρκεια του ματς τότε μιλάμε για 100% ποσοστό όταν οι αυριανοί τίθενται αντιμέτωποι. Αρχή έγινε στο «Γεώργιος Μακρής» στις 8/11/2014 με το συνεχές ψιλόβροχο να μη στέκεται πάντως εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Προσοτσάνης (3-1), ενώ η συνέχεια δόθηκε σε δύο...δόσεις σ' αυτό του Καλού Αγρού: Πρωτίστως, την τελευταία μέρα του περασμένου Φεβρουαρίου όταν σε πολλά σημεία το γήπεδο θύμιζε πισίνα με τον κ. Κύζα να το αναβάλλει και τη διοργανώτρια Αρχή να το ορίζει για την Τετάρτη 11/3/2015 (βλέπε σχετικά πιο πάνω). Ες αύριον η συνέχεια...

Με νικήτρια την Προσοτσάνη σε ένα χιτσκοκικό φινάλε απέναντι στην μαχητική ομάδα του Προαστείου με σκορ 2-1 έληξε ο αγώνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....

Ο φακός της ORAGIASPOR-DRAMAS ήταν το μοναδικό ενημερωτικό μέσο που βρέθηκε στο γήπεδο της Προσοτσάνης και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε 70 φωτοστιγμές απο την αναμέτρηση....

 

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα εδω

 

 

 

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.