Oragiaspor-dramas.gr

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Την Παρασκευή 19/6 συνεδρίασε  η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή μεταξύ άλλων αποφάσισε τις παρακάτω αλλαγές στην μετεγγραφική περίοδο των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών:

Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ», για την καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια, παρουσίασαν σήμερα (18/6) στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

Η πλατφόρμα αυτή, η οποία δημιουργήθηκε μέσα σε ένα διάστημα δύο μηνών, φιλοδοξεί να καταγράψει για πρώτη φορά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, σε πρώτη φάση αυτές που ανήκουν στη ΓΓΑ και στους Δήμους, ενώ σε επόμενο στάδιο θα επεκταθεί στις εγκαταστάσεις που ανήκουν σε Περιφέρειες, Ομοσπονδίες, Σωματεία, αλλά και ιδιώτες.

 

«Πρόκειται για ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της πολιτικής της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την αναγκαιότητα στήριξης, ενίσχυσης και ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της φιλοσοφίας του νοικοκυρέματος, της προσπάθειας να μπει τάξη στο αθλητικό πεδίο της χώρας μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος υπογράμμισε ακόμη ότι ο «ΠΕΛΟΠΑΣ» έρχεται για να βάλει τάξη στην άναρχη κατανομή εγκταστάσεων διοργανώσεων, αλλά και πόρων.

«Θα μας επιτρέψει», επισήμανε ο κ. Αυγενάκης, «να γνωρίζουμε την παλαιότητα, τις ελλείψεις, αλλά και το βαθμό προόδου της αδειοδότησης κάθε εγκατάστασης» και κατέληξε χαρακτηρίζοντας «εθνικό στόχο» τη μετάβαση του ελληνικού αθλητισμού στην ψηφιακή εποχή.

 

«Είναι ανάγκη να βάλουμε σε μία σειρά το ζήτημα της αδειοδοσίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στους Δήμους. Μέσα σε δύο μήνες, στήσαμε μία πλατφόρμα που βάζει τα πράγματα σε μία τάξη», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο «ΠΕΛΟΠΑΣ» θα τεθεί σε λειτουργία από την προσεχή Δευτέρα (22/6) και ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε την ανάγκη οι Δήμοι να ανεβάσουν στην πλατφόρμα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στη δικαιοδοσία τους, ώστε να συνεισφέρουν στη χαρτογράφηση του τοπίου.

 

Η καταγραφή του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων στην επικράτεια, υπό την ευθύνη της ΚΕΔΕ, θα συνοδεύεται από τα στοιχεία της κατάστασής των ακινήτων (σε λειτουργία ή μη, παλαιότητα, βαθμός προόδου ως προς την αδειοδότηση, ελλείψεις, συχνότητα χρήσεων, αθλήματα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις κ.λπ.).

 

Στη λίστα των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα προβάλλονται τα βασικά χαρακτηριστικά μιας εγκατάστασης, όπως «τίτλος», «τύπος», «τοποθεσία», «χώροι στάθμευσης», «πρόσβαση ΑΜΕΑ», «διαθέσιμο ιατρείο». Στην «καρτέλα αθλητικής εγκατάστασης» θα καταγράφονται, μεταξύ άλλων, «στοιχεία κτήσης», «φωτογραφίες», «επικοινωνία», «σωματεία», «δραστηριότητες», ενώ θα υπάρχει διαδραστικός χάρτης της Ελλάδας με συνδυαστικά φίλτρα για την αναζήτηση αθλημάτων και εγκαταστάσεων. Τα αποτελέσματα θα φιλτράρονται, σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

 

«Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζουμε μια κοινή ιδέα, η οποία προέκυψε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πριν από περίπου τρεις μήνες. Η συζήτηση ξεκίνησε από την ανάγκη να βάλουμε σε μία σειρά τις εκκρεμότητες με τις άδειες των γηπέδων για την ασφάλεια των πολιτών», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, και συνέχισε:

«Με δική του παραίνεση ξεκινήσαμε μια πλατφόρμα στην Κεντρική Ένωση των Δήμων, προκειμένου όλοι οι Δήμοι να μπορέσουμε να εισάγουμε τα γήπεδά μας, τους αθλητικούς μας χώρους, να δούμε τι δυνατότητες έχουμε, αλλά και παράλληλα να δούμε σε ποια φάση βρισκόμαστε σχετικά με την αδειοδότηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.

 

Δύο-τρεις μήνες μετά και παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον κορωνοϊό και παρά τις αντιξοότητες, χάρη στη βοήθεια και της «ΕΓΚΡΙΤΟΣ» στήσαμε μια πλατφόρμα η οποία βάζει τα πράγματα σε τάξη. Ξεκινάμε συνεπώς και εμείς από την Κεντρική Ένωση των Δήμων, με διάθεση να μετρήσουμε πλέον το πού βρισκόμαστε. Διότι δεν μπορείς να βελτιώσεις κάτι αν αυτό δεν είναι μετρήσιμο. Οι Δήμοι από δω και πέρα θα έχουν την υποχρέωση να περάσουν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις και πλέον και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σιγά-σιγά να τις μετρήσουμε. Καλή αρχή και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία».

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε αρχικά:

«Βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Υπουργείου μας που αφορά, αυτή τη φορά, τις αθλητικές υποδομές της χώρας μας. Μια ακόμα πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της πολιτικής της Κυβέρνησής μας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την αναγκαιότητα στήριξης, ενίσχυσης και ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας. Της φιλοσοφίας μας να νοικοκυρευτεί, να μπει τάξη στο αθλητικό πεδίο της χώρας μας.

 

Το όραμα μας να δημιουργήσουμε την πλατφόρμα καταγραφής των αθλητικών εγκαταστάσεων «Πέλοπας» παίρνει «σάρκα και οστά», έπειτα από συστηματική και στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και άξιο δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά».

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ακόμη ότι «μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε καμία συγκροτημένη, ολοκληρωμένη, προσβάσιμη από όλους, ασφαλής πηγή πληροφόρησης για τις αθλητικές υποδομές μας ανά την επικράτεια. Η έλλειψη στοιχείων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργούσε και δημιουργεί κενό στον ορθό και αποτελεσματικό αθλητικό σχεδιασμό, με συνέπεια την άναρχη κατανομή αθλητικών εγκαταστάσεων, διοργανώσεων, αλλά και πόρων.

 

Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώνουμε την καινοτόμο, ενιαία ψηφιακή βάση καταγραφής του συνόλου των αθλητικών υποδομών της χώρας μας, την πλατφόρμα «ΠΕΛΟΠΑΣ». Ονομάσαμε έτσι την πλατφόρμα από τον μυθολογικό Πέλοπα, ο οποίος ήταν βασιλιάς αρχικά στην Αχαΐα κι έπειτα στην Πίσα. Θεωρείται κατά πολλούς ο ιδρυτής και θεμελιωτής των Ολυμπιακών Αγώνων».

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε το νέο πρόγραμμα ως «... μια ακόμη πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της χαρτογράφησης του αθλητικού οικοσυστήματος της χώρας μας και στην μετάβαση του αθλητισμού της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή» και εν συνεχεία εξήγησε:

 

«Όλες οι αθλητικές υποδομές της χώρας που ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στους Δήμους, στις Περιφέρειες, στα Σωματεία, στις Ομοσπονδίες και στους ιδιώτες θα καταγραφούν στον «Πέλοπα». Υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε όλη την επικράτεια, υπάρχουν 18 Αθλητικά Κέντρα πλέον, έπειτα από την ολοκλήρωση της παραχώρησης προς εμάς από τον ΟΑΕΔ και των εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό. Φυσικά, για όλες αυτές τους πολυδύναμους αθλητικούς πόλους γνωρίζουμε άριστα τι συμβαίνει.

 

Αυτές όμως οι αθλητικές δομές είναι ένα μικρό κομμάτι των αθλητικών υποδομών της χώρας. Η συντριπτική πλειονότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων ανήκει σε Δήμους και Περιφέρειες, άλλες σε Σωματεία ή Ομοσπονδίες ή και σε ιδιώτες και δεν υπάρχει καταγραφή τους».

 

 

Όπως επισήμανε ο κ. Αυγενάκης, ο «Πέλοπας» θα παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες, όπως:

– Η παλαιότητα της κάθε αθλητικής εγκατάστασης

– Οι ελλείψεις και οι πραγματικές τους ανάγκες

– Η λειτουργικότητα τους

– Ποιες εγκαταστάσεις χρήζουν ανακαίνισης

– Ο βαθμός προόδου ως προς την αδειοδότηση, στον οποίο βρίσκεται η εκάστοτε εγκατάσταση, άρα και οι στοχευμένες παρατάσεις που θα πρέπει να δοθούν στη συνέχεια.

– Μια σειρά άλλων πληροφοριών, όπως τι αθλήματα φιλοξενούν, ποια σωματεία τις χρησιμοποιούν, τι άλλες δυνατότητες έχουν, πόσο φιλικές είναι για αθλητές, αθλούμενους, ΑμεΑ, αλλά και όλους τους δημότες.

 

 

Ολες οι απαραίτητες θα είναι προσβάσιμες σε όλους:

Δήμους, σωματεία, παράγοντες, αθλητές, τοπικές κοινωνίες.

 

 

Σε δεύτερη φάση, θα μπορεί ο κάθε πολίτης να εντοπίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με το ενδιαφέρον του. Θα γνωρίζει την λειτουργικότητα της κάθε εγκατάστασης. Το πρόγραμμα των διοργανώσεων και τα ωράρια λειτουργίας τους.

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ακόμη ότι «... το Υφυπουργείο Αθλητισμού, χάρις στον «Πέλοπα», θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην ταχύτερη, ορθότερη και στοχευμένη αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα. Πάντα με τη συνεργασία της Αυτοδιοίκησης, την οποία και ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία. Έχοντας πλήρη και καθαρή εικόνα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ανά περιοχή, θα μπορούμε με ασφάλεια να θέσουμε σε προτεραιότητα τις κατά τόπους ανάγκες για αθλητικές υποδομές, καθώς θα υπάρχουν συγκεντρωμένες πλέον όλες οι απαραίτητες πληροφορίες ανά Δήμο, Περιφερειακή Ενότητα και Περιφέρεια.

 

Σε συνέχεια, λοιπόν, του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, που είναι σε εξέλιξη σήμερα, με τον «Πέλοπα» και στο άμεσο μέλλον με το Μητρώο Προπονητών και το Μητρώο Αθλητών, υπηρετούμε τον εθνικό στόχο της μετάβασης του αθλητισμού μας στην εποχή της ψηφιακής εποχής και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προς όφελος της αθλητικής οικογένειας».

 

Και ο υφυπουργός Αθλητισμού κατέληξε:

«Όλα αυτά αποτελούν προτεραιότητα και για τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη. Με απόλυτη διαφάνεια, για να μπει τάξη σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Για την ταχύτερη ανάπτυξή του που τόσο ανάγκη έχουμε στη χώρα μας».

Μπορεί στις δραμινές ομάδες να επικρατεί πλήρης ''νηνεμία''....ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς!!

΄Έτσι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραμπετάκη...σειρά πήραν οι ανανεώσεις του έμψυχου δυναμικού με τους Λιάρα , Κουτζαβασίλη και Γαϊδαρτζή να παραμένουν και την νέα χρονιά ....''κάτοικοι Παραλιμνίου'' !!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της σερραϊκής  ομάδος :

Σε μια ακόμη... διόρθωση προχώρησε η ΕΠΟ σχετικά με τη Γ' Εθνική. Εφόσον η σεζόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορονοϊού, η Εκτελεστική Επιτροπή έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο και των τρίτων ομάδων των πρώτων κατηγοριών των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθήνας, Πειραιά, Μακεδονίας), αλλά και των δεύτερων ομάδων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις.

 

Η απόφαση αναφέρει: «Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ' Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α' κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ).

 

Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ' Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν».

 

 

Με τα νέα δεδομένα, οι ομάδες που παίρνουν επίσης το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική είναι οι Ηλιούπολη, ΑΟ Καραβάς, ΑΕ Ευόσμου, Ελασσόνα και Αχαΐκή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ομάδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις 143.

 

Αναλυτικά οι ομάδες ανά Ένωση:

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 19:43

Β΄Εθνική....όπως παλιά...με δύο ομίλους !

Με απόφαση της ΕΠΟ, η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει και θα εφαρμοστεί ένα μοντέλο από το παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ''Ο''  SL2 και FL καταργούνται και δεν θα υπάρξουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Εντός της ομοσπονδίας και έπειτα από αρκετές συζητήσεις και κουβέντες, επικράτησε η άποψη που εκφράστηκε κυρίως από τις ομάδες της Football League.
Και ποια είναι αυτή; Η ύπαρξη μίας μόνο επαγγελματικής κατηγορίας μετά τη Super League 1.
Δηλαδή, Super League 2 και Football League να ενωθούν σε μία ενιαία κατηγορία, την πάλαι ποτέ Β' εθνική.
Να σχηματιστούν δύο όμιλοι, Βορράς και Νότος και έτσι να περιοριστούν τα έξοδα μετακίνησης των ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν στη νέα αυτή κατηγορία.
Όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων ανά όμιλο, αυτός θα είναι ο «16» (δεν... ενοχλεί και ο 17). Σύνολο δηλαδή, «32».
Δεν υποβιβάζεται κανείς από τις δύο κατηγορίες, εκτός και αν κάποιες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή.
Άρα έχουμε 14 ομάδες από την Football League και 8 (οι πρωταθλητές) από τη Γ΄εθνική, φτάνουμε τις 22.
Τα υπόλοιπα 10 (ή 12) κενά θα συμπληρωθούν από τη Super League 2 και τη Super League 1, ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο αν αυξηθούν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης όλων των κατηγοριών.
Όσον αφορά τυχόν κενά που θα προκύψουν, αυτά θα καλυφθούν από τους δευτεραθλητές των 8 ομίλων της Γ' εθνικής.
Το συγκεκριμένο πλάνο φαίνεται να... εξυπηρετεί τις περισσότερες ΠΑΕ και να ελαχιστοποιεί τις φωνές περί του αντιθέτου.
Ωστόσο θα δημιουργήσει μεγάλο ζήτημα με το τηλεοπτικό, καθώς είναι απίθανο ένα κανάλι να μπορέσει να ικανοποιήσει οικονομικά έναν τόσο μεγάλο αριθμό ομάδων.

Συνεχίζουμε  την παρουσίαση των ομάδων της Β΄ΕΠΣ Δράμας  και στο 9ο μέρος του 2ου ομίλου (και 20ο συνολικά)   συναντάμε την Δόξα Μικροκλεισούρας  που τερμάτισε  στην 9η  θέση....!

 

Η Δόξα Μικροκλεισούρας  στην 8η μόλις χρονιά ύπαρξης της (έτος ιδρύσεως 2012) είναι απο τα σωματεία που μπήκαν στην ποδοσφαιρική μας ζωή μέσα στην δεκαετία που τελειώνει....

Μια αγνή προσπάθεια μερικών ανθρώπων που ήρθαν να δώσουν ''ποδοσφαιρική ζωή'' στους μακρινούς και ακριτικούς Ποταμούς όπου βρίσκεται η έδρα της ομάδος !

Βέβαια στους στόχους της ομάδος είναι να παρουσιάζεται πάντα στο γήπεδο ....με αξιοπρεπή παρουσία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν περίφημα....

 

Φέτος  οι ''Μαυραετοί '' αγωνίστηκαν για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στην Β΄ΕΠΣ Δράμας και τερμάτισαν στην 9η θέση με 15 βαθμούς ...ήτοι 4 νίκες - 3 ισοπαλίες και 9 ήττες!

 

Παρακάτω δείτε την πορεία της Δόξας Μικροκλεισούρας   ''βήμα-βήμα''  , τους σκόρερς , τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν καθώς και δηλώσεις του προπονητή κ. Σιαμίδη Νίκου  ....

 

 
ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 2019-20

 

 

 

Δηλώσεις   Νίκου Σιαμίδη (προπονητή Δόξας Μικροκλεισούρας)

Είμαστε ευχαριστημένοι απο την παρουσία μας ...αφού θέλουμε να δίνουμε το παρών στους αγωνιστικούς χώρους κάθε χρονιά βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ακριτική περιοχή που ζούμε.

Είναι πολύ δύσκολη η μετακίνηση προς όλες τις έδρες και για μας μετράει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας γιατί έδωσαν την ψυχή τους εντός αγωνιστικού χώρου ξεπερνώντας κάθε δυσκολία !

 

H πορεία της Δόξας Μικροκλεισούρας ''βήμα-βήμα''

  ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
1η αγ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 9-0
2η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ 3-0 α.α.
3η αγ. ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 5-2
4η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ Β΄ 0-2
5η αγ. ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 3-3
6η αγ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 1-1
7η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ 1-1
8η αγ. ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 2-3
9η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 1-3
10η αγ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 4-0
11η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 1-4
12η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-3
13η αγ. ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 0-3 α.α.
14η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 1-2
15η αγ. ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ Β΄- ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 3-1
16η αγ. ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ 1-0
 

 

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΑΜΩΝ

 

Σκόρερς 

ΓΚΟΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
4 ΡΕΝΤΕΤΖΗΣ
4 ΣΙΓΓΟΣ Γ.
3 ΔΟΝΟΓΛΟΥ
2 ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ
2 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
1 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
1 ΛΑΖΟΣ
1 ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Μικροκλεισούρας την φετινή χρονιά!

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΙΝΤΑΣΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΙΓΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΟΝΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΚΑΣΤΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΛΑΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
POLISI ILMI
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
ΡΕΝΤΕΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΙΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

H τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου (σε 16 αγωνιστικές) 

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β ΄ΕΠΣ Δράμας (σε 16 αγωνιστικες )
  ΣΥΝΟΛΟ bet time   ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ   ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ under over   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ
1 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 44 14 2 0 61-7 +54 3 13   24 8 0 0 36-2 +34   20 6 2 0 25-5 +20
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 41* 13 2 0 44-9 +35 6 9   17 5 2 0 22-3 +19   24 8 0 0 22-6 +16
3 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ 35 10 5 1 33-10 +23 7 9   19 6 1 0 20-5 +15   16 4 4 1 13-5 +8
4 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ 31* 9 4 2 52-15 +37 5 10   17 5 2 1 32-9 +23   14 4 2 1 20-6 +14
5 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ 25* 8 1 6 34-29 +5 3 12   10 3 1 3 14-12 +2   15 5 0 3 20-17 +3
6 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 23 6 5 5 31-26 +5 3 13   13 3 4 2 17-14 +3   10 3 1 3 14-12 +2
7 ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ Β΄ 21 7 0 9 26-30 -4 1 15   12 4 0 4 15-14 +1   9 3 0 5 11-16 -5
8 ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 16 5 1 10 22-34 -12 5 11   9 3 0 5 12-13 -1   7 2 1 5 10-21 -11
9 ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ 15 4 3 9 21-42 -21 3 13   7 2 1 5 8-15 -7   8 2 2 4 13-27 -14
10 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 15* 5 0 10 20-50 -30   15   12 4 0 4 15-21 -6   3 1 0 6 5-29 -24
11 ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ 4 1 1 14 20-63 -43 1 15   4 1 1 6 14-27 -13   0 0 0 8 6-36 -30
12 ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ AΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
* ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ – ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ-ΚΑΤΩ ΒΡΟΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

 

 

 

Γενικά στατιστικά 

2η χειρότερη επίθεση με 21 τέρματα (Κάτω Βροντού και Καλός Αγρός 20 τέρματα)

3η χειρότερη άμυνα με 42 τέρματα (Κάτω Βροντού 50 , Καλός Αγρός 63)

χειρότερη εντός έδρας επίθεση με 8 τέρματα...

 

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17/6 αρχιαιρεσίες στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δράμας όπου προέκυψε νέα Εκτελεστική Επιτροπή....

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου :

Ανακοινώθηκαν απο την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης , οι προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Μπάσκετ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2020-21 .....

Το ...πρώτο τζάμπολ ....παραδοσιακά θα διεξαχθεί - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την διεξαγωγή της 1ης φάσης του Κυπέλλου ενώ απο την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα....

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://drive.google.com/file/d/1cml5nn8uEX9VUSoWccQgsIdi2l-PBMrk/view?usp=sharing

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Ορφέας Χωριστής για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα τον βρεί για μια ακόμη χρονιά στα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου , αποκτώντας τον Δημοσθένη Καραγιαννίδη απο την ομάδα του Πανθρακικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων είναι τελικά η 46η κυπελλούχος ομάδα της ΕΠΣ Δράμας για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε και η οποία προέκυψε μετά απο κλήρωση ...ελέω κορωνοϊου...!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' ....ζευγάρωσαν τα τρόπαια τους και θα εκπροσωπήσουν την δραμινή λίγκα στο Κύπελλο Ελλάδος της νέας περιόδου!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι ομάδες που έχουν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο απο την περίοδο 1974 μέχρι και σήμερα.....πόσα τρόπαια έχει συνολικά η κάθε ομάδα....αλλά και ποιοι είναι οι ''loosers'' απο το 1992 μέχρι και σήμερα....!!!!!!

Αναλυτικά....

 

ΑΓΩΝ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ
1974-1975 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
1975-1976 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ
1976-1977 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ
1977-1978 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
1978-1979 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1979-1980 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
1980-1981 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ
1981-1982 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1982-1983 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1983-1984 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1984-1985 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ
1985-1986 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1986-1987 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ
1987-1988 ΠΑΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
1988-1989 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
1989-1990 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
1990-1991 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ
1991-1992 ΠΑΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
1992-1993 Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
1993-1994 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
1994-1995 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
1995-1996 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1996-1997 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1997-1998 ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ
1998-1999 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
1999-2000 Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ
2000-2001 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2001-2002 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2002-2003 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΜΑΣ
2003-2004 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
2004-2005 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
2005-2006 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
2006-2007 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
2007-2008 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
2008-2009 Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
2009-2010 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
2010-2011 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
2011-2012 ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
2012-2013 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
2013-2014 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
2014-2015 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
2015-2016 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
2016-2017 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
2017-2018 Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
2018-2019 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
2019-2020 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ *
* ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

 

 

ΤΡΟΠΑΙΑ ΟΜΑΔΑ  
11 Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1978-79 1981-82 1982-83 1983-84 1985-86 1995-96 1996-97 1998-99 2006-2007 2009-2010 2018-19
5 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 1974-75 2003-04 2004-05 2010-11 2016-17            
4 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1988-89 2000-01 2001-02 2015-16              
4 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ 1980-81 1984-85 1986-87 1990-91              
3 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΜΑΣ 1987-88 1991-92 2002-03                
3 Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1992-93 2008-09 2017-18                
2 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1989-90 2019-20*                  
2 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 1975-76 1976-77                  
2 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1994-95 2005-06                  
1 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1977-78                    
1 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 1979-80                    
1 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 1993-94                    
1 ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ 1997-98                    
1 Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ 1999-00                    
1 ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 2007-08                    
1 ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2011-12                    
1 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2012-13                    
1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 2013-14                    
1 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 2014-15                    
46 ΣΥΝΟΛΟ                      
* Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

 

 

 

  ΟΜΑΔΑ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1992-2020
5 A.O. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1997-98 2002-03 2003-04 2014-15 2019-20*          
3 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2011-12 2013-14 2016-17              
2 Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2006-07 2017-18                
2 ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ 1993-94 1996-97                
2 Α.Ε. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2001-02 2004-05                
2 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑ 2005-06 2007-08                
2 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2015-16 2018-19                
1 Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1992-93                  
1 ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΚΡΩΜΝΗΣ 1994-95                  
1 ΑΡΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1995-96                  
1 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 1998-99                  
1 ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1999-00                  
1 Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ 2000-01                  
1 ΑΚΡ. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2008-09                  
1 Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 2009-2010                  
1 Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2010-11                  
1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 2012-13                  
* Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20 ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.