Με την 19η αγωνιστικη συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 33 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 536 τέρματα... Η Α.Ε. Κυργίων συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της...κάνοντας το 19/19 και μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει τα 100 γκολ .....ενώ ο Καλαμώνας απέκτησε πλεονέκτημα στην μάχη της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ... Αναλυτικά τα αποτελεσματα ,η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 19η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της ΒΈΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 458 τέρματα.... Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , ο Δουμπέσας σημείωσε σπουδαίο διπλό μέσα στην Μαυρολεύκη (2-4) και θέλει τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα  και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου!!!! Τώρα για τα δύο εισιτήρια των μπαράζ γίνεται ''μάχη΄΄ ανάμεσα σε Νέα Κρώμνη , Αρκαδικό , Μικρόπολη και Κάτω Βροντού... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 503 τέρματα... Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , η Α.Ε. Κυργίων πέρασε και απο την Νέα Αμισό με σκορ 0-2  πετυχαίνοντας το 18/18 ....(!!!!) .....και τσέκαρε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - το εισιτήριο της για την Α΄ΕΠΣΔ ενώ οι Πόντιοι θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία στα μπαράζ.... Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ,  μεγάλες νίκες σε έκταση σκορ πέτυχαν ο Κεραυνός Μοναστηρακίου (1-5 μέσα στο Μικροχώρι)... ο Μαυρόβατος (1-6 μέσα στον Φίλιππο)....και η ΠΑΜΑ (0-4 μέσα στα Αμπελάκια)…
Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 22 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 440 τέρματα . Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , ο Δουμπέσας ξέφυγε στο +5 ξεκούραστα αφού η Δόξα Μικροκλεισούρας δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο....την ίδια ώρα που ο Κεραυνός Αρκαδικού γνώριζε βαριά ήττα στο λεκανοπέδιο με σκορ 4-1 απο την Κάτω Βροντού... Με εύκολες νίκες συνέχισαν Νέα Κρώμνη (3-0 τον Μυλοπόταμο) και Μικρόπολη (6-0 την Αργυρούπολη ) και πλησίασαν την δεύτερη θέση.....τα Λευκόγεια επικράτησαν με σκορ 1-2 μέσα στον Μεγαλόκαμπο ....ενώ Γραμμένη και Μαυρολεύκη μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς....(1-1) ..... Αναλυτικά…
Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της  Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 478 τέρματα.... Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική όπου όλα τα βλέμματα στρέφονται στον ''τελικό'' της κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΠ Νέας Αμισού και Α.Ε. Κυργίων !!!! Αναλυτικά :
Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 13 τέρματα και συνολικά φθάσαμε στα 418 τέρματα . Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά του πρωταθλήματος..... Η αναμέτρηση Μικροκλεισούρας - Γραμμένης αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του  γηπέδου των Ποταμών διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλυμμένος απο χιόνι..... Αναλυτικά : 
Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 33 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 458 τέρματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά απο το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣ Δράμας .... Αναλυτικά :
Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 27 τέρματα και συνολικά φθάσαμε στα 405 τέρματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική καθώς και γενικά στατιστικά απο το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣ Δράμας .... Αναλυτικά :
Με την 15η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 26 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 425 τέρματα... Στα αποτελέσματα της ημέρας...που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η αγωνιστική των φιλοξενούμενων αφού είχαμε 4 ''διπλά'' ...η Α.Ε. Κυργίων συνέχισε την προέλαση της νικώντας με σκορ 2-1 τον Ηρακλή Μαυροβατου και έκανε το ''15/15'' !!!!.....ενώ στο κυνήγι της κορυφής παρέμεινε η Νέα Αμισός που πέρασε με σκορ 0-2 απο την δύσκολη έδρα του Μοναστηρακίου!!!! Γκολ και θέαμα....με ''αγγλικό σκορ'' προσέφεραν Αμπελάκια και Καλαμώνας (4-5) ενώ η Φτελιά είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα του ουραγού Μικροχωρίου (15 ήττες…
Με την 15η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 378 τέρματα. Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας νίκησαν τις έξι ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα..... Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη...αφού ο Δουμπέσας έστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση της Γραμμένης (1-0) που αγνοεί εκτός έδρας την νίκη ενώ ο Κεραυνός Αρκαδικού είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Δόξα Μικροκλεισούρας την οποία και φιλοδώρησε με  οχτώ τέρματα (8-0) !!!!!!! Με νίκες συνέχισαν  η Κάτω Βροντού (1-3…

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.