Πλέον ....μπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα του δραμινού ποδοσφαίρου όπου το ερχόμενο Σαββατο θα ''παιχθεί'' η τελευταία πράξη του δράματος για τέσσερις μελλοθάνατους.....όπου στο τέλος του 90λέπτου....μόνο ένας θα χαμογελάσει....!!! Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.....και ο θρυλικός ''ΖΑΝΒΙΟΝ'' είναι για μια ακόμη εβδομάδα μαζί μας...για να μας δώσει την δική του πινελιά !!!!! Αναλυτικά:
Με την 29η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 28 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 686 τέρματα..... Παρακάτω μπορείτε πλέον να δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον πίνακα των σκόρερς όπου ο Γιώργος Beru-goal είναι έτοιμος για μια ακόμη χρονιά να κατακτήσει το ''χρυσό παπούτσι'' !!!!! Mέχρι στιγμής έχουν σκοράρει 181 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές....εκ των οποίων οι 11 σε λάθος εστία (αυτογκολ) ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....αλλά μια οικογένεια είμαστε στο δραμινό ποδόσφαιρο ....οπότε ξέρετε ποιοι είναι !!!!! Αναλυτικά :
Με την 29η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 28 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 686 τέρματα απο την αρχή του φετινού μαραθωνίου !!!! Στα αποτελέσματα της προτελευταίας στροφής το ενδιαφέρον στράφηκε στην μάχη του υποβιβασμού όπου όλα πλέον θα κριθούν το ερχόμενο Σαββατο  ....... Αναλυτικά :
Με την 29η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατο 11/5 στις 17:00 μ.μ. το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας με τα βλέμματα των απανταχού δραμινών ποδοσφαιρόφιλων να εστιάζονται στην μεγάλη μάχη μεταξύ Φωτολίβους και Ξηροποτάμου ...... Αναλυτικά το πρόγραμμα :
Τις προηγούμενες ημέρες σας παραθέσαμε την βαθμολογία της Α΄ΕΠΣ Δράμας στον πρώτο αλλά και δεύτερο γύρο θέλοντας να σας καταδείξουμε την συμπεριφορά των ομάδων !!!! Ωστόσο μετά το δημοσίευμα , δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα - ευχάριστη έκπληξη- θα το λέγαμε αφού ο φίλος της ''Ο'' ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του ....μας παρέθεσε μέσα απο προσωπική δουλειά και κόπο ...την βαθμολογία των ομάδων ...απο μια διαφορετική σκοπιά....! Ποια είναι η βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι ομάδες του πρώτου γκρουπ....απέναντι στο δεύτερο γκρουπ (παραμονής) ; Πόσους βαθμούς συγκέντρωσαν οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή απέναντι στις ομάδες της κορυφής ...και…
Η 28η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.....και σίγουρα κάθε εβδομάδα ....οι '' δαγκάνες΄΄ του ΖΑΝΒΙΟΝ ....πιάνουν καλές ψαριές.....!!!! Τι είδε ο θρυλικός ΖΑΝΒΙΟΝ....κατα κόσμον Γιάννης Μουρβετίδης στους αγώνες της 28ης αγωνιστικής...; Η απάντηση παρακάτω.....
Πλησιάζουμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος  της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....και πλέον το θερμόμετρο έχει ανέβει αισθητά όσον αφορά κυρίως την αποφυγή του υποβιβασμού.....!!!! Ποια όμως είναι η συμπεριφορά των ομάδων μέχρι στιγμής σε σχέση με τον πρώτο γύρο; Ποια είναι η συμπεριφορά τους στις 13 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου; Η απάντηση παρακάτω....
Ολολκληρώθηκε η 28η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 29 γκολ και συνολικά φθάσαμε απο την αρχή του φετινού μαραθωνίου στα 658 τέρματα..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον πίνακα των σκόρερς ....ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...αλλά όλοι μια οικογένεια είμαστε στο δραμινό ποδόσφαιρο....οπότε θα καταλάβετε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές των πρώτων θέσεων...... Αναλυτικά :  
Με την 28η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας μετά την διακοπή δύο εβδομάδων λόγω εορτών του Πάσχα , όπου σημειώθηκαν 29 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 658 τέρματα ! Σε μια αγωνιστική όπου ''απουσίασε'' η ισοπαλία ....με τρείς άσους και τέσσερα ''διπλά''.....τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν ήταν σαφώς αυτά των ομάδων που βρίσκονται κάτω απο την μέση της βαθμολογίας επί των ομάδων της οκτάδας.....!!!!!! Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα
Σίγουρα η θέση τους είναι αρκετά δύσκολη ...μόλις τρεις στροφές πριν την λήξη του φετινού μαραθωνίου της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....με πέντε ''μονομάχους'' να προσπαθούν να αποφύγουν αρχικά τις δύο θέσεις ( οι Σιταγροί ήδη υποβιβασθηκαν)  που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό στην Β΄κατηγορία και μετέπειτα την θέση που οδηγεί στα μπαράζ...με τον 3ο της ΒΈΠΣΔ......όλα αυτά βέβαια αν τελικά ισχύσει ο υποβιβασμός της Α.Ε. Καλαμπακίου μετά και την έφεση.... Παρακάτω δείτε το πρόγραμμα των ''μελλοθάνατων'' μέχρι το τέλος....(με πράσινο χρώμα οι εντός έδρας αγώνες και με πορτοκαλί οι εκτός έδρας ) ..... Αναλυτικά :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.