Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό στους ενδιαφερόμενους την πραγματοποίηση Σχολών UEFA A' - B'- C' και D..... Αναλυτικά :
Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τα αθλητικά σωματεία που θα συμμετάσχουν στα παιδικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου να βρίσκονται στην αίθουσα ''Γ.Μπακαλόπουλος'' για να γίνει μια πρώτη συζήτηση ως προς τον τρόπο διαξαγωγής των αγώνων.... Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής λίγκας :
Η ΕΠΣ Δράμας εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο ανακοίνωσε αποφάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20 για την ενημέρωση των ομάδων και την καλύτερη προετοιμασία των υποχρεώσεων τους.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας ο Απολογισμός , ο Διοικητικός Απολογισμός και ο Προυπολογισμός της δραμινής λίγκας για την περίοδο 2018-19 . Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα πεπραγμένα της ΕΠΣ Δράμας :
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 18 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δράμας η 6η Αθλητιατρική ημερίδα της ΕΠΣ Δράμας με θέμα ''ΕΜΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ'' & ''ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΩΝ '' παρουσία  των διακεκριμένων επιστημόνων κ. κ. Μπουρμπούλια Νικόλαου(Διπλ.ΦυσικόςΑΠΘ)  και Εμμανουήλ Σπανουδάκη (Αιματολόγος-Επ.Καθ. Δ.Π.Θ)  Σίγουρα βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα συμπεράσματα απο τους ομιλητές σε μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός....ωστόσο η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη όπως μπορείτε να δείτε και απο την φωτογραφία....! Στο παρακάτω video και στην κάμερα της ORAGIASPOR-DRAMAS.GR  μίλησαν οι κ.κ. Σπανουδάκης Εμμανουήλ  (Αιματολόγος-Επικ.Καθ. ΔΠΘ) και Καστίδης Βασίλειος (Αναπλ.Γραμματέας ΕΠΣΔ).....
Επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην ΕΠΣ Δράμας το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων ..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων ....
Με την είσοδο του νέου έτους ξεκίνησε και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου που θα διαρκέσει μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια είναι οι επίσημες ημερομηνίες για αποδεσμεύσεις - εγγραφές - μεταγραφές.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας , το νέο ωράριο λειτουργίας των γραφείων της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων αλλά και των αθλητών καθώς και όλων των ενδιαφερομένων.... Αναλυτικά το νέο ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής :
Μετά και την δήλωση συμμετοχών απο τις ομάδες της ΕΠΣ Δράμας για την ερχόμενη αθλητική περίοδο ....πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ...ωστόσο πριν απ'όλα αυτά μεσολαβεί η κλήρωση των τοπικών διοργανώσεων της δραμινής λίγκας....
Ολοκληρώθηκε τύποις το μεσημέρι της Παρασκεύης 17 Αυγούστου , η προθεσμία που είχε δώσει η ΕΠΣ Δράμας στις ομάδες της δυνάμεως της ...για να δηλώσουν συμμετοχή στις τοπικές διοργανώσεις της δραμινής λίγκας.... Αναλυτικά .....
Σελίδα 1 από 14

Ράδιο

Νέα Βίντεο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.