Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των αγώνων των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο που οι αγώνες αρχίζουν στις 4 μ.μ. , αφού απο το επόμενο σαββατοκύριακο υπάρχει αλλαγή ώρας και θα ξεκινούν στις 3 μ.μ. !!!!!     Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινωθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 20 Οκτωμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ Ανακοινωθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Β' εθνικής που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 19-21 Οκτωμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  12 και 13 Οκτωμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ Α΄και Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 16:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
ΚΟΤΣΑΝΗΣ-ΔΗΛΓΕΡΑΚΗΣ - ΒΑΝΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους διαιτητές και τους βοηθούς για τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Football League... Αναλυτικά, οι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στην Football League...
 Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στο κύπελλο της Γ΄εθνικής που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Οκτωμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δραμας , οι ορισμοί των διαιτητων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  5 και 6 Οκτωμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
  Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Γ΄εθνική . Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαιτητές των αγώνων σε όλους τους ομίλους της  Γ΄ Εθνικής....
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και βοηθούς για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Football League…τους οποίους και μπορείτε να δείτε παρακάτω...
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ     16:30 μ.μ. !!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.