Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE .... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα ορίστηκε ο κ. Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Παπαδάκη .... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Football League είναι:
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνική κατηγορίας, με τον Χαλκιδικιώτη Τσακαλίδη να σφυρίζει τον αγώνα του Μ. Αλέξανδρου Ξηροπόταμου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Με την  14η αγωνιστικη συνεχίζεται το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE  την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 , όπου η Δόξα Δράμας έχει ρεπό αφού στο πρόγραμμα υπάρχει ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό. Δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε ωστόσο με τον Δραμινό διαιτητή Κώστα Κοτσάνη να ''σφυρίζει'' στον αγώνα Αιγινιακός - Α.Ο. Τρίκαλα.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :
 Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της δραμινής λίγκας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  27 και 28 Ιανουαρίου .... Αναλυτικά :           Oι διαιτητες της Α΄ΕΠΣ Δράμας     Οι διαιτητές της Β1 ΕΠΣ Δράμας     Οι διαιτητές της Β2 ΕΠΣ Δράμας     Οι διαιτητές της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004     Οι διαιτητες της κατηγορίας γεννηθέντων 2005-2006     Οι διαιτητές της κατηγορίας γεννηθέντων 2007-2008                              
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Αετο Ορφανού ορίστηκε ο κ. Μπαλάσας της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή παρουσία θα έχουμε και στους αγώνες Σιδηροχωρίου - Καβάλας (Πουλικίδης , Κουβαλάκης, Τσακίρης ) και Χρυσουπολης-Ορφέας Ξ. (Χασιώτης , Παστιάδης)!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Άρτα με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης (Σαββάτο 27/1 , 15:00 μ.μ. , ΕΤ-3) ορίστηκε ο κ.Μακρυπόδης της ΕΠΣ Αχαϊας ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE . O Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος συνεχίζει να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την δραμινή διαιτησία αφού επελέγη για έναν ακόμα αγώνα να αγωνιστεί ως 2ος βοηθός διαιτητή  στην αναμέτρηση Ξάνθης-Λεβαδειακού (Κυριακή 28/1, 17:15 μ.μ.) !!! Αναλυτικά οι διαιτητές  των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της Α΄ΕΠΣ Δράμας (15η αγωνιστική) καθώς και της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004(11η αγωνιστική) που θα διεξαχθούν το Σαββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Υπενθυμίζουμε ότι όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της Κυριακής 21/1 (Β΄ΕΠΣ Δράμας και παιδικά πρωταθλήματα γεννηθέντων 2005-06 και 2007-08) έχουν αναβληθεί μετά απο απόφαση της διοργανώτριας αρχής λόγω του ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ της Θεσσαλονίκης ! Αναλυτικά οι διαιτητές έχουν ως εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής όπου συμμετέχει ο Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου.... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στην Κομοτηνή με αντίπαλο τους Προσκυνητές ορίστηκε ο κ. Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξανθης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στην αναμέτρηση του 2ου ομίλου Κιλκισιακός - Νάουσα όπου ορίστηκε ο κ. Παρχαρίδης Περικλής με βοηθούς τους κ.κ.Οικονομίδη και Ραβίκαλη!!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :       ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ – ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥΔιαιτητής: Βαγγέλης Κιοτζένης(ΕΠΣ Ξάνθης)Βοηθοί: Κηλικιώτης, Εμίν Κεχαγιά(ΕΠΣ Ξάνθης)           ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ…
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας ορίστηκε ο κ. Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τους κ.κ. Κοτσάνη (ορίστηκε 4ος διαιτητης στον αγώνα Άρης-Καραϊσκάκης) και Κουβαλάκη (2ος βοηθός στον αγώνα Σέρρες-Τρίκαλα)..!!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :   ΣΑΒΒΑΤΟ  20  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -15:00    ΑΡΗΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μανασής (Τρικάλων)4ος: Κοτσάνης (Δράμας)         ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 15:00 ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Ρατσιάτος…

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.