Με την 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και ο Μυλοπόταμος νικώντας με σκορ 1-0 τον Απόλλων Νικηφόρου αποσπάστηκε  τρείς βαθμους στην κορυφή της βαθμολογίας.... Η Δόξα Κάτω Βροντούς δεν δυσκολεύτηκε και συνέτριψε με σκορ 6-0 τα Αμπελάκια ενώ η Μικροκλεισούρα πέτυχε την νίκη της ημέρας αφού νίκησε με σκορ 5-1 την Αγία Παρασκεύη ..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :              
Με την 11η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα και πλέον έμειναν μόλις τρείς αγωνιστικές πρίν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ...προτού μπούμε στην διαδικασία της 2ης φάσης ....Στην κορυφή βρίσκονται ο Ηρακλής Μυλοποτάμου που έκανε ''πάρτυ'' στην εδρα των Αμπελακίων σταματώντας....στα 9 γκολ....!!!!(2-9) την ίδια ώρα που ο Βαθύτοπος κολλούσε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μικροκλεισούρας....Πλέον οι δύο ομάδες έχουν μια διαφορά ασφαλείας δέκα (10 β. ) απο τις υπόλοιπες ομάδες και έχουν ένα σαφή προβάδισμα για την συνέχεια....Τέλος μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο ντέρμπι της ημέρας η Δόξα Κάτω Βροντούς με σκορ 1-4 μέσα στην δύσκολη…
Διαβάστε παρακάτω τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου ξεχώρισαν οι νίκες του Βαθυτόπου (1-0 την Αγία Παρασκευη) και   του Μυλοποτάμου (3-2 την Κάτω Βροντου ) , γεγονός που επέτρεψε στις δύο ομάδες να αποσπαστούν στην βαθμολογία..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 9 γκολ σε τρεις αγώνες. Ο Βαθύτοπος νίκησε στο ντέρμπι κορυφής τον Νικηφόρο με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην 1η θέση ενώ ο Μυλοπόταμος απέδρασε απο το μεγάλο ντέρμπι μέσα απο την έδρα της Αγίας Παρασκεύης με σκορ 0-1 και έτσι αποσπάστηκαν απο τους υπόλοιπους.... Τέλος η Δόξα Μικροκλεισούρας κατέβαλε έστω και δύσκολα την αντίσταση των Αμπελακίων με σκορ 2-3 ενώ η Κάτω Βροντού είιχε ρεπό..... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στην Γ΄ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής :
Με την έναρξη του δευτέρου γύρου και την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και απο σήμερα στην κορυφή βρίσκεται ο Αετός Βαθυτόπου με φανταστικό σόου του Βασίλη Ζυρινίδη που πέτυχε και τα εφτά γκολ της ομάδος του απέναντι στον Αρη Αμπελακίων !!!!!!! Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής η Αγία Παρασκεύη συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία αφού πέρασε και απο την δύσκολη έδρα του Νικηφόρου με σκορ 1-3 ενώ ''αγγλικό'' σκορ είχαμε στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ''Δόξες'' .....Μικροκλεισούρα - Κάτω Βροντού 4-4....!!!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής , η αναλυτική βαθμολογία (συνολική , εντός…
Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες την πορεία τους.....με τους Μυλοπόταμο , Νικηφόρο και Βαθύτοπο να ξεφευγουν απο τις υπόλοιπες ομάδες.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ ΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και το χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η πρώτη ήττα του Ηρακλή Μυλοποτάμου με συνέπεια να πλησιάσουν οι υπόλοιπες ομάδες στον πόντο!!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :                            
  Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Δράμας και ο Ηρακλής Μυλοποτάμου πετυχαίνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Νικηφόρου με σκορ 1-4 ''πάτησε'' κορυφή ενώ αίσθηση προκάλεσε το 2-10 που πέτυχε η Κάτω Βροντού μέσα στα Αμπελάκια.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣ Δράμας έχει ως εξής :
Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Δράμας και το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν η ευρεία νίκη του Ηρακλή Μυλοποτάμου με σκορ 5-1 που τον έφερε στην 2η θέση.... Αναλυτικά τα αποτελέσματα  , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ σε τρείς αγώνες.... Ο Μυλοπόταμος πέρασε με σχετική άνεση απο την έδρα της Κάτω Βροντούς με σκορ 3-6 ενώ και η Αγία Παρασκευη επικράτησε με σκορ 5-2 του Αετού Βαθυτόπου.... Τέλος ο Απόλλων Νικηφορου πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 0-2 στην έδρα της Μικροκλεισούρας ... Αναλυτικα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής , η αναλυτική βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Σελίδα 2 από 2

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.