Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας και το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν ότι η πεντάδα της κορυφής έμεινε αχώριστη και πλεόν έχουν αποσπαστεί απο τις υπόλοιπες ομάδες.... Αναλυτικά τα αποτελεσματα , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας , σε μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα όπου σημειώθηκαν 33 γκολ !!! Στην κορυφή πλέον συγκατοικούν η Νέα Σεβάστεια που συνέτριψε με σκορ 1-7 στην εδρα του ...τον Μεγ.Αλεξ. Πτελέας ενώ τα Κυργια δεν  δυσκολεύτηκαν και επικράτησαν με σκορ 0-3 εκτός έδρας του Ηρακλή Ανδριανής. Στους υπόλοιπους αγώνες ξεχώρισαν οι ευρείες νίκες του Κεφαλαρίου (6-1 τον Αρη Μικροχωρίου ) , του Ακρίτα Νέας Κρώμνης (0-4 μέσα στο Προάστειο) και του Απόλλωνα Νεροφρακτη (4-2 τον Άρη Καλαμώνα). Αναλυτικα  τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής , η βαθμολογία και…
Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε ο 2ος όμιλος της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και το κύριο χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι η πενταπλή (!!) συγκατοίκηση καθώς και το άνετο πέρασμα των Κοκκινογείων απο την Καλή Βρύση με σκορ 1-6....!!!!! Αναλυτικά τα αποτελεσματα , η αναλυτική βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :
Χωρίς να αναδείξει το μεγάλο παιχνίδι , έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας , με τις ομάδες να βρίσκονται στο ανατολικό τομέα του Νομού Δράμας..... Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής :
Με ντέρμπι ξεκινάει η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας , όπου η Δόξα Μικρόπολης θα υποδεχθεί την συνονοματη των Σιταγρών.... Επίσης ενδιαφέροντα αναμένονται να είναι τα παιχνίδια Κοκκινογείων - Αλιστράτης και Καλού Αγρού - Αρκαδικού...... Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣ Δράμας έχει ως εξής :     1η αγωνιστική ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΥ     ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ     Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ     ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ ΑΕΤΟΙ ΛΕΥΚΟΓΕΙΩΝ     ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ     ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Π.ΜΕΛΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΔΟΞΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ…
Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Ελπίδα Καλού Αγρού και σίγουρα συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Δράμας .....   Προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Περσιανλής , ο οποίος είχε επιτυχημένη χρονιά με τον Ατρόμητο Περιθωρίου τον οποίο και οδήγησε στα play-off της Α1 ΕΠΣ Δράμας...... Αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :
Σελίδα 30 από 30

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  • No feeds found!

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.