Λουκέτο στον εγχώριο ομαδικό αθλητισμό θα μπει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5 Οκτωβρίου), με απόφαση του Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού στη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη o oποίος έφυγε από τη ζωή του πρωί της Δευτέρας (29/9). Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αναβληθούν και οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας ωστόσο κάτι τέτοιο θα οριστικοποιηθεί το ερχόμενο διήμερο........ Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου:
Η Ε.Π.Σ. Δράμας ανακοινώνει ότι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως Παρατηρητές αγώνων στα τοπικά της πρωταθλήματα, μπορούν να προσκομίσουν την αίτησή τους στα γραφεία της Ένωσης (Γ.Παπανδρέου 36 1ος όροφος) από της 23-09-2014 έως 06-10-2014 Για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Δράμας σχετικά με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Μ.Μ.Ε.  στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Η ORAGIASPOR-DRAMAS πιστή στους κανόνες διεξαγωγής ενημερώνει οτι διαθέτει την διαπίστευση της ΕΠΣ Δράμας πληρώνοντας το απαιτούμενο ποσό και οτι σε περίπτωση εισόδου ''διάφορων τύπων....που εισέρχονται χωρίς να παίρνουν την άδεια κανενός στον αγωνιστικό χώρο.....'' θα προχωρήσει σε καταγγελία των εμπλεκομένων προς την διοργανώτρια αρχή..... Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας :
Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 18:51

Δελτίο τύπου της ΕΠΣ Δράμας

Γράφτηκε από τον
Η Ε.Δ. ΕΠΣ / ΔΡΑΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 1/9/14 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :1)ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ –ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ(ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ Ε.Π.Σ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15 ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 5/9/2014 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ 22/8/14 ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.2)ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ TEST FIFA ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/9/14ΣΤΙΣ 18:30 μ.μ. ΓΙΑ…
Σελίδα 13 από 13

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.