Oragiaspor-dramas.gr

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης'' με τον αθλητή Αλέξανδρο Μπαρκώφ να κατακτά την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη αυτήν την εβδομάδα στην Ισπανία !!!!! Μάλιστα ήταν τέτοια η εμφάνιση του νεαρού αθλητή ο οποίος έχασε την θέση στα μετάλλια για ελάχιστους πόντους ωστόσο η 5η θέση καθιστά τον δραμινό σύλλογο στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος ...!!!! Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της «Γιορτής του Μετανάστη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας και ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ», με την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης και της Εθελοντικής Ομάδας Πετρούσας «Στηρίζω», διοργάνωσε αγώνα δρόμου ενηλίκων 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικό αγώνα 1ος χιλιομέτρου, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τους εθελοντές για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία του αγώνα! Δείτε στα συνημμένα αρχεία που ακολουθούν (μορφή αρχείου PDF), τα αποτελέσματα των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, ανά φύλλο και ανά κατηγορία.       Δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ!        …
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της «Γιορτής του Μετανάστη», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούσας και ο Γυμναστικός Σύλλογος «ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ», με την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης και της Εθελοντικής Ομάδας Πετρούσας «Στηρίζω», διοργανώνει αγώνα δρόμου ενηλίκων 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου Aναλυτικά :
Μπορεί η αγωνιστική χρονιά να τελείωσε για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης'' , ωστόσο συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την επόμενη και στα πλαίσια αυτής , έρχεται μια ακόμη σημαντική δραστηριότητα όπου ο δύο φορές Ιρανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής MASOUD HAJISAVAREH θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για 25 μέρες με σκοπό να μεταδώσει τα μυστικά του αθλήματος στους αθλητές του συλλόγου ! Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :
Σε μια ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση θα δώσει το ''παρών'' ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης '' με την συμμετοχή του , στο διεθνές camp προετοιμασίας ''6th International Keumgang seminar attending teams'' στο Βέλγιο απο τις 26 εώς τις 30 Ιουλίου!!!! Μάλιστα ο δραμινός σύλλογος θα ανταγωνιστεί τις εθνικές ομάδες Λουξεμβούργου , Τσεχίας , Ουγγαρίας και Γερμανίας  αλλά και κορυφαία club απο την ''γηραιά αλβιώνα'' !!!! Παρακάτω δείτε τους αντιπάλους του Άτλαντα :
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23/6 στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης ''Γεώργιος Μακρής'' η αγωνιστική χρονιά για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντα Προσοτσάνης'' με την διεξαγωγή των προαγωγικών εξετάσεων και την επίδοση των μαύρων ζωνών στους αθλητές του συλλόγου. Μπροστά σε αρκετούς φίλους του αθλήματος και συγγενείς των αθλητών , ο δραμινός σύλλογος πιστοποιήσε για μια ακόμη φορά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται αφού η αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε ήταν αρκετά αποδοτική με την συγκομιδή αρκετών μεταλλίων και διακρίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό !
Μετά απο ένα σαββατοκύριακο που προηγήθηκε με πανευρωπαϊκές διακρίσεις για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντα Προσοτσάνης'' .....το ερχόμενο σαββατοκύριακο έχει την δική του ιδιαιτερότητα για τους αθλητές του δραμινού συλλόγου αφού το Σαββάτο 22 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης ''Γεώργιος Μακρής'' θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις για την επίδοση των έγχρωμων ζωνών ....ενώ την επόμενη ημέρα (Κυριακή 23/6) 11 αθλητές θα ταξιδέψουν στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης για την προαγωγική εξέταση μαύρων ζωνών και ΝΤΑΝ !!!! Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου:
Ο Α.Σ.ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης'' για μια ακόμη φορά εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική σημαία αφού στο βαθμολογούμενο τουρνουά  LUXEMBOURG OPEN G1 που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο επέστρεψε στην μικρή δραμινή κωμόπολη με πανευρωπαϊκό μετάλλιο αλλά και σημαντικές διακρίσεις !!!Συγκεκριμένα η αθλήτρια Λιάπη Σταυρούλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ οι Ιωάννα Τασχουνίδου και Νικόλαος Δικμάνης κατέκτησαν την 5η θέση !!!!! Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :
Μια ακόμη πρόκληση έχει μπροστά του ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης΄΄ που θα δώσει το παρών το ερχόμενο σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο όπου θα συμμετάσχει στο βαθμολογούμενο OPEN LUXEMBOURG με τριπλή συμμετοχή!!! Συγκεκριμένα οι Ν.Δικμάνης , Ιωάννα Τασχουνίδου και Σ.Λιάπης θα κληθούν να φέρουν ακόμη μια διάκριση στην μικρή δραμινή κωμόπολη ενώ θα τους συνοδεύσει ο προπονητής τους κ. Αλβανίδης Αθανάσιος .   Η ΄΄Ο΄΄ εύχεται καλή επιτυχία στον 'Ατλαντα!
''Υψηλών πτήσεων'' συνέχειας για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντα Προσοτσάνης '' που θα δώσει το παρών σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση ! Συγκεκριμένα ο δραμινός σύλλογος θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο (1-3) στην Μαδρίτη όπου θα αγωνιστεί με τον Αλέξανδρο Μπαρκώφ ενώ τον νεαρό αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του κ.Αλβανίδης Αθανάσιος.   Η ''Ο'' εύχεται καλή επιτυχία στον νεαρό Αλέξανδρο !!!!!
ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 5

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.