Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE , οι οποίοι θα διεξαχθούν το ερχόμενο τριήμερο 2-4/12. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα ορίστηκε ο κ. Μαρκαντωνάτος της ΕΠΣ Ηλιείας ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στην Γ'εθνική κατηγορία που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου ορίστηκε ο κ. Τσαλουχίδης της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Χορόζογλου , Ραβίκαλη και Οικονομίδη που ορίστηκαν στον αγώνα Καρπερής - Ν. Σιδηροχωρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο κύπελλο ερασσιτεχνών καθώς και των αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου ... Αναλυτικα οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου ... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Εργοτέλη ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς) ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ.Κοτσάνη που ορίστηκε 4ος διαιτητής στην  αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Καραϊσκακης .. Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι πίνακες διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 !!! Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις κατηγορίες με 12 διαιτητές-βοηθούς διαιτητές και 5 παρατηρητές διαιτησίας... Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν ...Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος .....αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Στον αγώνα του Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου στο ακριτικό Διδυμότειχο με αντίπαλο την τοπική Α.Ε.Δ. ορίστηκε ο Κομοτηναίος κ. Δρακίδης ....ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Δόξα Προσκυνητών - Ελπίδα Σκουτάρεως όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου.... Ο Αθηναίος κ. Κορδολαίμης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Ελευσίνα με αντίπαλο την Καλλιθέα.... Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE που θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20/11 .... Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί με τον Γιώργο Χατζηνάκο (β'βοηθός διαιτητή) και τον Κώστα Κοτσάνη (4ος διαιτητής) που ορίστηκαν στον αγώνα Ξάνθη-Πανιώνιος (Κυριακή 19/11 ,ωρα 15:00 μ.μ.)  Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  11 και 12 Νοεμβρίου 2017.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.