Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας ορίστηκε ο κ. Δραγούσης της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τους κ.κ. Κοτσάνη (ορίστηκε 4ος διαιτητης στον αγώνα Άρης-Καραϊσκάκης) και Κουβαλάκη (2ος βοηθός στον αγώνα Σέρρες-Τρίκαλα)..!!!! Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :   ΣΑΒΒΑΤΟ  20  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -15:00    ΑΡΗΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Μανασής (Τρικάλων)4ος: Κοτσάνης (Δράμας)         ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 15:00 ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΕΡΤ3)Διαιτητής: Ρατσιάτος…
Επανέναρξη των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων αυτό το σαββατοκύριακο στην ΕΠΣ Δράμας και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ορισμούς των διαιτητών .... Αναλυτικά :       Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής στην Α'ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!           Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην Β1 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές στην κατηγορία 2003-2004 ΕΔΩ !!!             Οι διαιτητές στην κατηγορία 2005-2006 ΕΔΩ !!!        …
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής στην Γ'Εθνική και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο που συμμετέχει ο Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου. Στον αγώνα της δραμινής ομάδος με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ελπίδα Σκουτάρεως ορίστηκε ο κ. ΔΗμητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε και στον αγώνα Άρη Αβάτου - Α.Ο. Καβάλα όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη ..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE  όπου συμμετέχει η Δόξα Δράμας . Στον αγώνα της δραμινής ομάδας στην Καλαμαριά με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων Πόντου ορίστηκε ο κ. Φουκάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τους κ.κ. Δασκαλάκη και Κωτούλα.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :             ΣΑΒΒΑΤΟ (13/1)     ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κωτούλας (Κιλκίς) 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)             ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΟΦΗ Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος…
Ανακοινώθηκαν απο την Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους  αγώνες της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE  που θα γίνουν το τριήμερο 6-8/1 . Ο Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος ''εξαργυρώνοντας'' τις πολύ καλές εμφανίσεις του , θα εκπροσωπήσει την δραμινή διαιτησία σε ένα ακόμη παιχνίδι...αφού ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά (Κυριακή 7/1 , 15:00 ) ... Επίσης ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Δράμας κ. Γκαϊτατζής θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Λαμίας-Ξάνθης (Κυριακή 7/1 , 17:15) ...!!!Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2018... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο ορίστηκε ο κ. Βρέσκας της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Κοτσάνη (4ος διαιτητής) και Τσακίρη (βοηθός διαιτητή) που ορίστηκαν στην αναμέτρηση Πανσερραϊκού-Αναγ. Καρδίτσας... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ'Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στην Καβάλα με τον τοπικό Α.Ο.Κ. ορίστηκε ο κ. Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης ...ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τον Περικλή Παρχαρίδη που ορίστηκε στον αγώνα Ορφέας Ξάνθης - Σκουταρίου με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Χασιώτη καθώς και απο τον Κώστα Πουλικίδη που ορίστηκε στον αγώνα Αρης Παλαιοχωρίου - Κιλκισιακός για τον 2ο όμιλο.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ/ ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  23 και 24 Δεκεμβρίου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της φάσης των ''16'' στο κύπελλο ποδοσφαίρου Ελλάδος. Ο Δραμινός διαιτητής Γιώργος Χατζηνάκος πιστοποιώντας την φόρμα στην οποία βρίσκεται ορίστηκε βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση Λάρισα-Ξάνθη !!!       Αναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν ...Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος ....αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου ..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :     Δείτε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ!!!     Δείτε τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ!!     Δείτε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!           Δείτε τους διαιτητές της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004 ΕΔΩ !!!    …

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.