Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν ...Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος .....αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Στον αγώνα του Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου στο ακριτικό Διδυμότειχο με αντίπαλο την τοπική Α.Ε.Δ. ορίστηκε ο Κομοτηναίος κ. Δρακίδης ....ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Δόξα Προσκυνητών - Ελπίδα Σκουτάρεως όπου ορίστηκε ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου.... Ο Αθηναίος κ. Κορδολαίμης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Ελευσίνα με αντίπαλο την Καλλιθέα.... Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής έχουν ως εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE που θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20/11 .... Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί με τον Γιώργο Χατζηνάκο (β'βοηθός διαιτητή) και τον Κώστα Κοτσάνη (4ος διαιτητής) που ορίστηκαν στον αγώνα Ξάνθη-Πανιώνιος (Κυριακή 19/11 ,ωρα 15:00 μ.μ.)  Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  11 και 12 Νοεμβρίου 2017.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ  οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής. Στον εκτός έδρας αγώνα του Ξηροποτάμου στην Ξάνθη με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης ορίστηκε ο Καβαλιώτης κ. Ψωμόπουλος ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Α.Ο. Καβάλα-Δόξα Προσκυνητών όπου ορίστηκε ο κ. Χορόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Χασιώτη ... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τα Τρίκαλα (Σαββατο 11/11 , 15:00 μ.μ. , ΕΤ-3 ΤV ) ορίστηκε Σερραίος κ. Τζουμαλάκης με βοηθούς τους κ.κ. Εμπλιούκ (ΕΠΣ Ξάνθης) και Κρυωνά (ΕΠΣ Σερρών). Αναλυτικά:
Βαρύ το πένθος για τον αθλητικό κόσμο της Λάρισας που θρηνεί έναν νέο άνθρωπο, τον Αντώνη Κορέστη. Σε ηλικία μόλις 37 ετών, ο Αντώνης που για χρόνια διέπρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ως διαιτητής ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος μέχρι και τη Γ' Εθνική Κατηγορία ως την περσινή σεζόν, «έφυγε» από τη ζωή.Ο άτυχος 37χρονος που εργάζονταν στην Πολεμική Αεροπορία, διαγνώστηκε προ σχεδόν περίπου ενός μηνός, με μία σπάνια ασθένεια στο αίμα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει δημόσια παράκληση για αίμα. Δυστυχώς όμως, ο Αντώνης δεν κατάφερε να κερδίσει την…
Η Ε.Π.Σ. Δράμας ενημερώνει τα σωματεία της ότι ο κ. Κύζας Γεώργιος πρώην διεθνής διαιτητής και διαιτητής της Super League είναι πλέον μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Δράμας με τη αρμοδιότητα του εισηγητή στον ορισμό των διαιτητών στους αγώνες που διοργανώνει η Ένωσής μας και όλων των θεμάτων διαιτησίας που η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Δράμας έχει την ευθύνη.           Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS.GR  εύχεται στον Γιώργο Κύζα καλή επιτυχία στο έργο του !
 Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών ...παιδικών και εθνικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017.... ΠΡΟΣΟΧΗ : Έχουμε αλλαγή ώρας έναρξης των αγώνων που θα αρχίζουν πλέον στις 15:00 μ.μ. μέχρι τον  επόμενο Μάρτιο..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.