Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της δραμινής λίγκας που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ - το Σαββάτο 24 Μαρτίου 2018 ... Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου ... Στο ντέρμπι της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Παναχαϊκή ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς ..... Αναλυτικά οι διαιτητές :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθουν αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου ..... Αναλυτικα :
Ο Κωσταντίνος Πουλικίδης είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας ως ο ''αρχοντας του μεγάλου τελικού΄΄ μεταξύ Προσοτσάνης και Καλαμπακίου !!! Βοηθοί ορίστηκαν οι κ.κ. Τσακίρης (1ος) και Σαπανίδης (2ος) ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί ειναι οι κ.κ. Νικολαϊδου και Κοτανίδου και 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Σιαμανής....   Ο Κώστας Πουλικίδης φέτος έχει ''σφυρίξει'' σε δύο αγώνες της Προσοτσάνης (νίκες με Καλλίφυτο 1-0 , Νευροκόπι 0-1)  ενώ δεν έχει διαιτητεύσει κάποιον αγώνα του Καλαμπακίου...!!!!   H ORAGIASPOR-DRAMAS ευχεται καλή επιτυχία σε όλους !
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της προτελευταίας αγωνιστικής του Α' ομίλου της Γ' Εθνικής(21ης αγωνιστική) , οι οποίοι - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ - θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου.. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στην Κομοτηνή με αντίπαλο την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ορίστηκε ο κ. Ψωμόπουλος της ΕΠΣ Καβάλας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Διδυμότειχο-Ορφανό όπου ορίστηκε ο κ. Κοτσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Τσακίρη της ΕΠΣ Δράμας !!! Αναλυτικά:
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE  που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο  17 και 18 Μαρτίου -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ- !!!! Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη ορίστηκε ο κ. Ανούσος της ΕΠΣ Λακωνίας ... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου.... Αναλυτικά :
 Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ,οι οποίοι θα διεξαχθούν 10-13/3 .... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Καλλιθέα διαιτητής ορίστηκε ο Σερραίος Τζουμαλάκης ..... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητικές τετράδες των αγώνων : 
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές των αγώνων  της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.  Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο το Παραλίμνιο ορίστηκε ο Θρακιώτης κ. Δρακίδης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα εχουμε στον αγώνα Καβάλας -Καρπερής όπου ορίστηκε ο κ. Χορόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χασιώτη και Ραβίκαλη της ΕΠΣ Δράμας....... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ-αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου ..... ΠΡΟΣΟΧΗ : Έχουμε νέα ώρα έναρξης των αγώνων που θα αρχίζουν πλέον στις 16:00 μ.μ. (απο 15:30 μ.μ. που ίσχυε μέχρι τώρα)...... Αναλυτικά : 

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.