Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2018... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο ορίστηκε ο κ. Βρέσκας της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Κοτσάνη (4ος διαιτητής) και Τσακίρη (βοηθός διαιτητή) που ορίστηκαν στην αναμέτρηση Πανσερραϊκού-Αναγ. Καρδίτσας... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ'Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου στην Καβάλα με τον τοπικό Α.Ο.Κ. ορίστηκε ο κ. Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης ...ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τον Περικλή Παρχαρίδη που ορίστηκε στον αγώνα Ορφέας Ξάνθης - Σκουταρίου με βοηθούς τους κ.κ. Παστιάδη και Χασιώτη καθώς και απο τον Κώστα Πουλικίδη που ορίστηκε στον αγώνα Αρης Παλαιοχωρίου - Κιλκισιακός για τον 2ο όμιλο.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ/ ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  23 και 24 Δεκεμβρίου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της φάσης των ''16'' στο κύπελλο ποδοσφαίρου Ελλάδος. Ο Δραμινός διαιτητής Γιώργος Χατζηνάκος πιστοποιώντας την φόρμα στην οποία βρίσκεται ορίστηκε βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση Λάρισα-Ξάνθη !!!       Αναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν ...Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος ....αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου ..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :     Δείτε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής στην Α΄ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ!!!     Δείτε τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ!!     Δείτε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣ Δράμας ΕΔΩ !!           Δείτε τους διαιτητές της κατηγορίας γεννηθέντων 2003-2004 ΕΔΩ !!!    …
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (16-17/12) για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ορίστηκε ο κ. Ασβεστόπουλος της ΕΠΣ Κιλκίς...ενώ ο Δραμινός κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χασιώτη και Ραβίκαλη θα διευθύνουν τον αγώνα Αετού Ορφανού- Α.Ε. Διδυμοτείχου .... Αναλυτικά οι διαιτητές :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών της 8ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Κισσαμικό ορίστηκε ο κ. Βουρνέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ ο Δραμινός Κώστας Κοτσάνης θα διευθύνει τον αγώνα Βέροια- Αναγ. Καρδίτσας... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής : Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Σπάρτη – Πανσερραϊκός (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)Βοηθοί: Σεφέρης, Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)4ος: Μανούχος (Αργολίδας)       Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Γήπεδο Δόξας)Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)4ος: Κιγιντζή (Ξάνθης)    …
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Άρη ορίστηκε ο κ.Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρκάλων ενώ ο δραμινός παρατηρητής διαιτησίας Ευθυμιάδης ορίστηκε στον αγώνα Πανσερραϊκός - Βέροια .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου .... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Απόλλων Παραλιμνίου (Σαββάτο 9/12 , 15:00 )ορίστηκε ο κ. Δραγάτης της ΕΠΣ Χαλκιδικής ενώ στον αγώνα Σιδηροχωρίου - Ορφέας Ξάνθης ορίστηκε ο Δραμινός διαιτητής κ. Πουλικίδης ... Τέλος εκπροσώπηση θα υπάρχει και στον 2ο όμιλο όπου στον αγώνα Ηρακλης-Αλεξάνδρεια ορίστηκε ο κ. Κοτσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη... Παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν οι Δραμινοί κ.κ. Τσενεκίδης (Αετός Ορφανού - Δόξα Προσκυνητών) και…
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. /ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου....αρκεί να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.