Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωμβρίου και με νέα ώρα εναρξης στις 15:00 μ.μ. Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Κοτσάνη , Χατζηνάκο και Ζήρδα που ορίστηκαν στον αγώνα Σουφλίου - Πανσερραϊκού ενω την αναμέτρηση της Δόξας Πετρούσας με αντίπαλο τον Κιλκισιακό θα διευθύνει ο κ. Κυριαζίδης απο τον Σ.Δ. Εβρου . Αναλυτικα οι διαιτητές του 1ου ομίλου  είναι οι κάτωθι :   Εθνικός Αγιονερίου – Διγενής ΛακκώματοςΒρέσκας Γεωργ., Μαλούτας, Γιάντσης (Ημαθίας)Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαδόπουλος Αντ.(Κοζάνης)ΠΑΟ Κοσμίου – Αρης Ακροποτάμου:Φωτιάδης, Κωτούλας, Κρυώνας (Σερρών)Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός:Κοτσάνης, Χατζηνάκος, Ζήρδας…
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των αγώνων των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο που οι αγώνες αρχίζουν στις 4 μ.μ. , αφού απο το επόμενο σαββατοκύριακο υπάρχει αλλαγή ώρας και θα ξεκινούν στις 3 μ.μ. !!!!!     Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινωθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 20 Οκτωμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ Ανακοινωθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Β' εθνικής που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 19-21 Οκτωμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  12 και 13 Οκτωμβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ Α΄και Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 16:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
ΚΟΤΣΑΝΗΣ-ΔΗΛΓΕΡΑΚΗΣ - ΒΑΝΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους διαιτητές και τους βοηθούς για τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Football League... Αναλυτικά, οι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στην Football League...
 Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής στο κύπελλο της Γ΄εθνικής που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Οκτωμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δραμας , οι ορισμοί των διαιτητων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  5 και 6 Οκτωμβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
  Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Γ΄εθνική . Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους διαιτητές των αγώνων σε όλους τους ομίλους της  Γ΄ Εθνικής....
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και βοηθούς για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Football League…τους οποίους και μπορείτε να δείτε παρακάτω...

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.