Νέες εμφανίσεις θα έχουν οι διαιτητές τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς υπάρχει πλέον συμφωνία με τη «Nike». Κάθε διαιτητής εθνικής κατηγορίας θα λάβει το σετ που περιλαμβάνει τέσσερις φανέλες διαφορετικών χρωμάτων ...... Το σετ κοστίζει 600 ευρώ και οι ρέφερι θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι με το κόστος.Και είναι άξιο απορίας, πως πολλοί από αυτούς θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Στη Super League οι διαιτητές αμείβονται καλά, αλλά με μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ τα πράγματα στη Γ’ Εθνική είναι… διαφορετικά.Οι διαιτητές και οι βοηθοί αμείβονται με 120 και 60 ευρώ αντίστοιχα ανά παιχνίδι και ορίζονται κάθε αγωνιστική περίοδο κατά μέσο όρο σε έξι…
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 14:14

Οι διαιτητές του SUPER CUP ΕΠΣ Δράμας !

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τον αγώνα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή αλλιώς....το γνωστό σε όλους μας .....Super Cup .....ανάμεσα στον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και την Κυπελλούχο Γ.Σ. Προσοτσάνης (τυπικά γηπεδούχος)...που θα διεξαχθεί το Σαββατο 27 Μαϊου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ. στο γήπεδο Δόξης.... Αναλυτικά οι διαιτητές (του τελευταίου για φέτος στο τοπικό μας ποδόσφαιρο)  αγώνα είναι οι εξής :
Aνακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (30η και τελευταία αγωνιστική της Α΄κατηγορίας , αγώνες μπαράζ 1ης -6ης θέσης στην Β΄κατηγορία , και τουρνουά ακαδημιών ΠΑΟΠ Νέας Αμισού) οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαϊου ....
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (προτελευταία και 29η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ και εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΔ) που θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαϊου 2017... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ, οι διαιτητές της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας..... Στην ''μάχη της Καβάλας'' ορίστηκε....ένας Δραμινός....ο αξιολογημένος Γιώργος Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Παστιάδη και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη έναν αγώνα θα εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο την δραμινή διαιτησία!!! Στον αγώνα της Δόξας Δράμας τώρα στην Νάουσα με αντίπαλο την τοπική ομάδα ορίστηκε ο κ. Βουρνέλης του Σ.Δ. της ΕΠΣ Μακεδονίας ! Αναλυτικά οι διαιτητές  των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαϊου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  29 και 30 Απριλίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικων και τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2017 με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 μ.μ.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :      
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ. .... Δείτε παρακάτω τους διαιτητές των αγώνων καθώς και την βαθμολογία πρίν την διεξαγωγή της αγωνιστικής :    
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών της εμβόλιμης 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :          

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.