Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ,  οι ορισμοί των διαιτητών  που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα του  1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, τα οποία θα γίνουν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα έναρξης 3 μ.μ. Τον αγώνα της Δόξας Δράμας στη Ν. Μηχανιώνα κόντρα στη νεοφώτιστη και αήττητη ομάδα του Α.Ο. Καρδίας θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα, ενω την δραμινη διαιτησία θα εκπροσωπήσουν επάξια ο Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Χασιώτη στον αγώνα Καλαμαριά-Ορφέα Ξάνθης..... Όλες οι τριπλέτες των παιχνιδιών είναι:
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Τα ξημερώματα της Κυριακής η ώρα αλλάζει απο θερινή σε χειμερινή ....τα ρολόγια μια ώρα πίσω.....και έτσι όλοι οι αγώνες του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 16:00 μ.μ. αλλά οι αγώνες της Κυριακής θα αρχίσουν στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής: 
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  22 και 23 Οκτωβρίου με νέα ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00 μ.μ. (απο 16:30 μ.μ. που ήταν ως τώρα)..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησιας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Με την 1η αγωνιστική του κυπέλλου συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα για τις ομάδες της Γ΄Εθνικής όπου τον αγώνα της Δόξας στην Καλαμαριά ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παπαργυρίου του Σ.Δ. Πιερίας.   Την δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπήσει επαξια για μια ακόμη φορά ο ικανότατος referee  Γιώργος Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους φέρελπις κ.κ. Τσακίρη και Κουβαλάκη στον αγώνα Νάουσας - Απόλλων Παραλιμνίου .   Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων : 
  Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββάτο 8 Οκτωβρίου καθώς απο την επομένη ισχύει η λήξη αδειοδοτήσεως των γηπεδικών εγκαταστάσεων..... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που ξεκινούν αυτό το σαββατοκύριακο    1 και 2  Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 16:30 μ.μ.  Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των αγώνων της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  24 και 25 Σεπτεμβρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοι των διαιτητών για του αγώνες της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου με κοινή ώρα έναρξής στις 16:30 μ.μ.... Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εαν χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι...... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκεύη 9/9 ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών της ΕΠΣ Δράμας παρουσία αρκετών διαιτητών καθώς και της Επιτροπής Διαιτησίας..... Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτοστιγμές απο την εκδήλωση καθώς και video  με τις δηλώσεις του αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Δράμας κ. Θεόδωρου Γκαϊτατζή. Μετά το πέρας του αγιασμού πραγματοποιήθηκε και το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών για την φετινή χρονια.......                                                                                    …

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.