Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαϊου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  29 και 30 Απριλίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξης :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικων και τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2017 με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 μ.μ.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :      
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ. .... Δείτε παρακάτω τους διαιτητές των αγώνων καθώς και την βαθμολογία πρίν την διεξαγωγή της αγωνιστικής :    
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών της εμβόλιμης 24ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :          
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθουν αυτό το σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου.... ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (Α΄και Β΄κατηγορία) θα διεξαχθούν το ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4 λόγω του κρισιμότατου αγώνα της Δόξας την Κυριακή στην Καλαμαριά !!!!   Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Μπορεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις αγωνιστικές δραστηριότητες του σαββατοκύριακου ωστόσο υπάρχει αγωνιστική κίνηση στην Β΄ΕΠΣ Δράμας με την διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής καθώς και στα παιδικά πρωταθλήματα...... Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών στους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο έχουν ως εξής :     ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω αλλαγής της ώρας απο χειμερινή σε θερινή υπάρχει αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων απο 16:00 μ.μ. που ίσχυε μέχρι σήμερα στις 17:00 μ.μ. (μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων ).....     Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ  ---1ος ομιλος ------    21η αγωνιστικη…
Ανακοινωθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των παιδικών και τοπικών πρωταθλημάτων οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο  25 και 26  Φεβρουαρίου . Αναλυτικά οι διαιτητες των αγώνων είναι οι εξής :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.