Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου.... Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Κυριακή 17 Μαρτίου με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Στον αγώνα του Καλαμπακίου με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ορίστηκε ο Σερραίος κ. Στόλης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Αλέξανδρο Κιλκίς - Ασπίδα Ξάνθης όπου ορίστηκαν οι κ.κ. Γκαϊτατζής , Οικονομίδης και Κοτανίδου.... Αναλυτικά : 
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE , που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου... Στον αγώνα της Δόξας με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα ορίστηκε ο Αθηναίος κ. Κατοίκος ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης όπου ορίστηκε ο κ. Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Κουβαλάκη ..... Αναλυτικά οι ορισμοί:
Φτωχότερο είναι απο σήμερα το δραμινό ποδόσφαιρο μετά τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Μπουσχανετζή ο οποίος απεβίωσε το πρωϊ της Πέμπτης .... Ο Δημήτρης Μπουσχανετζής ο οποίος νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες στο Γ.Ν.Δράμας μετά απο ανακοπή που υπέστη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου....δεν άντεξε και τελικά ''έφυγε΄΄ σήμερα σε ηλικία μόλις 61 ετών..... Ο θανών  ήταν άνθρωπός ιδιαίτερα αγαπητός στους χώρους του ποδοσφαίρου, μιας και επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Δράμας, εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (Ο.Δ.Π.Ε.). και είχε ιδιαίτερη προσφορά στην αθλητική και κοινωνική ζωή της Δράμας..... Η νεκρώσιμη ακολουθία…
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - αυτό το σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου ... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 20ης και εμβόλιμης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Τετάρτη 6/3..... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Κέρκυρα ορίστηκε ο Κοζανίτης κ. Πανυτσίδης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Απόλλων Πόντου - Ηρόδοτος με τον Κώστα Πουλικίδη να ορίζεται ως 4ος διαιτητής..... Αναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης στο κύπελλο ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Τετάρτη 6 Μαρτίου με κοινή ώρα έναρξης στις 15:15 μ.μ. Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - αυτό το σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου !!! ΠΡΟΣΟΧΗ : Απο αυτό το διήμερο έχουμε αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων που θα αρχίζουν πλέον στις 16:00 μ.μ. αντί 15:30 μ.μ. που ίσχυε μέχρι πρότινος ..... Αναλυτικά :
Με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην FOOTBALL LEAGUE  και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών ...με τους αγώνες να γίνονται - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - αυτό  το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου ! Στον πρώτο αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Δημήτρη Σπανό πλέον στον πάγκο ......οι ''μαυραετοί'' θα αγωνιστούν στην Κρήτη με αντίπαλο τον Ηρόδοτο όπου ορίστηκε ο κ. Σωτηριάδης της ΕΠΣ Λασιθίου...... Αναλυτικά :
 Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - την Κυριακή 3 Μαρτίου ..... Στον πλέον σημαντικό αγώνα της Α.Ε. Καλαμπακίου στο Παραλίμνιο κόντρα στον τοπικό Απόλλων όπου η δραμινή ομάδα ταξιδεύει με ιδιαίτερη ψυχολογία μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που έφερε την ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη ορίστηκε ο κ. Τσιαουσίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Καβάλας - Σιδηροκάστρου όπου ορίστηκαν ο Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς τους Πέτρο Ραβίκαλη και Ευάγγελο…
Σελίδα 1 από 31

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.