Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE , με τους Δραμινούς διαιτητές Βασίλη Χορόζογλου και Παναγιώτη Κουβαλάκη να δίνουν το ''παρών'' στην Τρίγλια!!! Αναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής στην SUPERLEAGUE , που θα διεξαχθεί - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου.. Απο πλευράς δραμινής διαιτησίας , μετά απο αρκετές αγωνιστικές , θα έχουμε δραμινή εκπροσώπηση με τον Γιώργο Χατζηνάκο να ορίζεται ως 2ος βοηθός διαιτητή στην ανεμέτρηση ενώ ο κ. Γκαϊτατζής Θεόδωρος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία .... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής , που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την ερχόμενη Κυριακή 20/10 και ώρα 17:00 μ.μ. Στον αγώνα του Πανδραμαϊκού με αντίπαλο τον Ηρακλή Ν. Ζυγού εντός έδρας , ορίστηκε ο Καβαλιώτης Τσιλίκας ενώ έντονη παρουσία απο πλευράς  δραμινών διαιτητών θα έχουμε στην Θάσο όπου ορίστηκε ο Πέτρος Ραβίκαλης (Θεολόγος-Πέρνη) και στην Χρυσούπολη με τους κ.κ. Γκαϊτατζή , Τσακίρη και Παστιάδη (Χρυσούπολη-Αλεξανδρούπολη).... Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και οι ορισμοί...
Με επιτυχία πέρασαν τα αγωνιστικά και γραπτά τέστ της ΕΠΟ  οι Δραμινές διαιτήτριες  Δήμητρα Κοτανίδου (1η κατηγορία) , Ελένη Ιορδανίδου και Μαρία Ζάχαρη  (2η κατηγορία) και θα είναι στους φετινούς πίνακες βοηθών διαιτητών  !!!! Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα...
Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής όπου αγωνίζεται ο Πανδραμαϊκός !!!Η δραμινή ομάδα θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κιλκισιακό και διαιτητής ορίστηκε ο κ.Τσιάρας απο την ΕΠΣ Καβάλας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα υπάρχει στον αγώνα Πέρνης- Κάτω Καμήλας όπου ορίστηκε ο Αντώνης Σιαμανής με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Οικονομίδη ... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης φάσης του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας οι οποίοι - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 13/10 και ώρα 16:30 μ.μ. εκτός της αναμέτρησης Νέας Αμισού-Πανδραμαϊκού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16/10 την ίδια ώρα... Ωστόσο αξιοσημείωτη είναι στο site της δραμινής λίγκας και στην ανάρτηση των ορισμών ότι δεν τις υπογράφει κάποιος για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ......υπάρχει κάποιος λόγος ; Eυχής έργον να υπάρξει καποια ενημέρωση απο την Επιτροπή Διαιτησίας... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας οι οποίοι -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου με νέα ώρα έναρξης στις 16:30 μ.μ.  Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής για την Football League.... Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής Καβάλα-Αιγάλεω (5/10 15:00) θα το διευθύνει ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Έβρου), με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμαντή (Έβρου) και Παναγιώτη Τερζόπουλο (Έβρου). Αναλυτικά :
Τρίτη ''στροφή'' στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής αυτό το σαββατοκύριακο και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής... Μπορεί βέβαια ο Πανδραμαϊκός να έχει ρεπό ωστόσο η δραμινή παρουσία των διαιτητών είναι έντονη με έξι διαιτητές σε Ξάνθη(Πουλικίδης - Κουβαλάκης- Ραβίκαλης) και Θάσο (Χορόζογλου - Χασιώτης - Παστιάδης )  ενώ στην Χρυσούπολη παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Τσενεκίδης!!!!Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασσιτεχνών που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - την ερχόμενη Κυριακή 29/9 και με κοινή ώρα έναρξης στις 16:30 μ.μ.  Αναλυτικα :
Σελίδα 1 από 34

Ράδιο

Νέα Βίντεο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.