Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας καθώς και των αγώνων μπαράζ στην Β΄κατηγορία ....που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το τριήμερο Παρασκευή 17 εώς Κυριακή 19 Μαϊου .... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας καθώς και για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Β΄Κατηγορία οι οποίοι θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαϊου !!!! Αναλυτικά :
Τελευταία στροφή για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE την Κυριακή 5/5 και η  ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 30ής αγωνιστικής της Football League. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Εργοτέλη ορίστηκε ο Κιλκισιώτης κ. Δραγούσης ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στο ντέρμπι της ημέρας Απόλλων Πόντου-Κισσαμικού όπου ο Δραμινός Κώστας Πουλικίδης ορίστηκε ως 4ος διαιτητής ...... Αναλυτικά:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαϊου....με την Α΄ΕΠΣ Δράμας να βρίσκεται στην 28η αγωνιστική ενώ για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας θα έχουμε την τελευταία αγωνιστική ...... Αναλυτικά :
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί  των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου ..... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE και ο Δραμινός διαιτητής Κώστας Κοτσάνης θα δώσει για μια ακόμη φορά το παρών στα μεγάλα σαλόνια....απολαμβάνοντας της εκτίμησης της ΚΕΔ .....και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο ματς αυτήν την φορά αφού ορίστηκε ως 4ος διαιτητής στον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός όπου σε πιθανή επιτυχία των γηπεδούχων θα στηθεί φιέστα τίτλου απο τους Θεσσαλονικείς μπροστά σε περίπου 30000 θεατές....!!!! Δείτε τους διαιτητές της 29ης αγωνιστικής:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας , που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Τετάρτη 17 Απριλίου με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 μ.μ. Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ  οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE , που θα διεξαχθούν το τριήμερο 13-15 Απριλίου ! Ο Δραμινός Γιώργος Χατζηνάκος για μια ακόμη φορά κλήθηκε να εκπροσωπήσει την δραμινή διαιτησία....αυτήν την φορά σε έναν αγώνα που ''καίει'' ....μιας και πρόκειται για αγώνα που κρίνεται η παραμονή ....αυτόν ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο....δείγμα της εμπιστοσύνης της ΚΕΔ προς τον δραμινό διαιτητή ! Αναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE , οι οποίοι θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου .... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Σπάρτη ορίστηκε ο κ. Τσαγκαράκης απο την ΕΠΣ Χανίων ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Aπόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης όπου ο κ. Πουλικίδης ορίστηκε ως 4ος διαιτητής ..... Aναλυτικά οι ορισμοί:
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ/ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων , που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου.... Αναλυτικά :
Σελίδα 1 από 32

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.