Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων (Α΄και Β1 κατηγορία) που θα διεξαχθούν - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το Σαββατο 19  Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής που θα διεξαχθεί -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου.... Στην έξοδο της Δόξας στην Καλαμαριά ορίστηκε ο Κρητικός κ. Κουναλάκης..... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθεί -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Κυριακή 20/1 με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Η Α.Ε. Καλαμπακίου σε ένα κομβικής σημασίας ματς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης και διαιτητής ορίστηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος απο την ΕΠΣ Φλώρινας ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τον κ. Παστιάδη (Ορφανό-Κόσμιο) , τους κ.κ. Χορόζογλου , Ραβίκαλη και Κοτανίδου (Παραλίμνι-Σιδηρόκαστρο) και  τους κ.κ.Γεωργιτσόπουλο , Χασιώτη και Οικονομίδη (Αγροτικός Αστέρας - Εδεσσαϊκός για τον 2ο όμιλο) .... Αναλυτικά οι ορισμοί :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Superleague.... H δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί για μια ακόμη φορά με τους κ.κ. Κοτσάνη (4ος διαιτητής) και Χατζηνάκο (1ος βοηθός) στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΕΚ !!!! Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 14ης  στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής που θα διεξαχθεί -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Ο αγώνας της Α.Ε. Καλαμπακίου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλοτητας του αγωνιστικού χώρου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.... Όσον αφορά την δραμινή διαιτησία ο Πέτρος Ραβίκαλης θα είναι 2ος βοηθός στην αναμέτρηση Νέστος Χρυσούπολης - Αλέξανδρος Κιλκίς , ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους κ.κ. Koυβαλάκη και Παστιάδη στον αγώνα Νέα Τρίγλια-ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ ο Περικλής Παρχαρίδης ορίστηκε στον αγώνα του 7ου ομίλου Φοίβο Κρεμαστής-Πανμομβριακού ....!!!! Αναλυτικά…
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - το ερχόμενο σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου .... Στην αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Σπάρτη ορίστηκε ο Κρητικός κ. Κολύτας ενώ ο Δραμινός διαιτητής Κώστας Πουλικιδης θα είναι 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση Ηρακλής-Εργοτέλης.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- το Σαββατο 5 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- την Κυριακή των Φώτων 6/1 με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ.  Στην δύσκολη έξοδο του Καλαμπακίου στο Άβατο (πρώτο ματς στην μετά - εποχή Φώτη Χατζηκυριάκου) όπου και ο βαθμός φαντάζει ''χρυσός'' σε μια τόσο δύσκολη έδρα διαιτητής ορίστηκε ο κ.Κεφίλης του Σ.Δ. Εβρου......ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε απο τους κ.κ. Σιαμανή , Χασιώτη και Κοτανίδου στην αναμέτρηση Καβάλα - Ασπίδα Ξάνθης.... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Αναλυτικά :
 Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν-ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018 Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Αήττητο στα Σπάτα ορίστηκε ο Πατρινός Ανδριανός ενώ δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στον αγώνα Απόλλων Λάρ.-ΑΟΧ/Κισσαμικός όπου ορίστηκε ο κ. Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Τσακίρη ! Αναλυτικά :       Σάββατο (22/12)   Πλατανιάς – Ηρόδοτος Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας)4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)     Κυριακή (23/12)   Απόλλων Λάρισας – Κισσαμικός Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Τσακίρης…
Σελίδα 1 από 29

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.