Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που θα διεξαχθούν ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου... Στην μάχη του Καλαμπακίου με τον περυσινό πρωταθλητή του ομίλου ορίστηκε ο Μακεδόνας κ. Μιχούλιας ενώ..... δραμινή εκπροσώπηση θα έχουμε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής όπου ορίστηκε ο κ. Πουλικίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τσακίρη και Παστιάδη ενώ ο Δραμινός Παναγιώτης Κουβαλάκης ορίστηκε ως βοηθός διαιτητή στο μεγάλο ντέρμπι Ιωνικού - Προοδευτικής που χωρίζει την Νίκαια της Αθήνας στην μέση!!!!! Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. / ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών των αγώνων των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο  10 και 11 Νοεμβρίου ..... Αναλυτικά :
Σε ένα πλούσιο σαββατοκύριακο απο πλευράς δραμινής διαιτησίας.. εκπροσώπηση θα υπάρχει και στην κατηγορία Κ-17 και συγκεκριμένα  στον αγώνα της SUPERLEAGUE μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ (Σαββατο 10/11 , 14:30 μ.μ.) όπου ορίστηκε ο κ. Χορόζογλου με βοηθούς τους κ.κ. Οικονομίδη και Παστιάδη .... Καλή επιτυχία σε όλους ...!
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όπου στον 1ο όμιλο στον αγώνα της Α.Ε. Καλαμπακίου με τον Αλέξανδρο Κιλκίς ορίστηκε ο Κιλκισιώτης κ. Δραγούσης ενώ θα έχουμε για μια ακόμη αγωνιστική ''πλούσια'' παρουσία απο πέντε (5) δραμινούς διαιτητές αφού οι κ.κ. Γεωργιτσόπουλος και Οικονομίδης θα βρεθούν στον αγώνα Κόσμιο-Καβάλα .....οι κ.κ. Παστιάδης και Ραβίκαλης στον αγώνα Ορφέα Ξάνθης - Πέρνη ....ενώ ο κ. Κουβαλάκης ορίστηκε στον αγώνα του 6ου ομίλου μεταξύ Καλλιθέας και Ηλυσιακού !!! Aναλυτικά :
Aνακοινώθηκαν απο την  ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στην SUPERLEAGUE το ερχόμενο τριήμερο .... Ο Δραμινος Κώστας Κοτσάνης θα εκπροσωπήσει για μια ακόμη φορά την δραμινή διαιτησία αφού ορίσθηκε ως διαιτητής στην αναμέτρηση Απόλλων Αθηνών - Άρης (Κυριακή 9/11 , 17:15 μ.μ.) !! Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου .... Στον αγώνα της Δόξας στην Κρήτη με αντίπαλο τον Πλατανιά ορίστηκε ο Λασηθιώτης κ. Σωτηριάδης ενώ απο πλευράς δραμινής διαιτησίας το ''παρών'' θα δώσουν ο Κώστας Πουλικίδης (διαιτητής) και Κώστας Τσακίρης (1ος βοηθός) στον αγώνα Τρίκαλα - Κισσαμικός !!! Αναλυτικά :
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ORAGIASPOR-DRAMAS.GR ο πρώην Διεθνής Διαιτητής Γιώργος Κύζας αποτελεί παρελθόν απο την θέση του Εισηγητή στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας μετά απο παραίτηση που υπέβαλλε ο ίδιος  !!!! Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση απο τις 21 Αυγούστου αν και αυτή δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα !!!!!
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν -ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ- αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου με νέα ώρα έναρξης....πλέον στις 15:00 μ.μ. !!!! Αναλυτικά : 
Aνακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ  , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου ..... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Βόλο ορίστηκε ο Αθηναίος κ. Βάτσιος .... Αναλυτικά :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της  9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE  και για μια ακόμη φορά θα υπάρχει δραμινή παρουσία  με τους κ.κ. Κοτσάνη και Χατζηνάκο να βρίσκονται ''παρών'' εκπροσωπόντας με τον καλύτερο τρόπο την Δραμινή Διαιτησία.. Συγκεκριμένα ορίστηκαν στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα - Λαμία με τον Κώστα Κοτσάνη ως 4ο διαιτητή και τον Γιώργο Χατζηνάκο ως 1ο βοηθό..... Αναλυτικά :
Σελίδα 1 από 27

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.