Άρκετά γκολ (140 τέρματα σε 20 αναμετρήσεις) και εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν οι μικροί μας φίλοι στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας το περασμένο σαββατοκύριακο... Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.... Αναλυτικά : 
Πρεμιέρα για τους ''μικρούς'' μαυραετούς της Δόξας Δράμας ...ή αλλιώς την Κ-19 της δραμινής ομάδος η οποία την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ''ρίχνεται'' στην μάχη του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα  Νέων με αντίπαλο την Βέροια εντός έδρας.... Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος :
Ακόμα ένα σαββατοκύριακο με πλούσια αθλητική δραστηριότητα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΠ Νέας Αμισού και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα των δραστηριοτήτων: Αναλυτικά :
Στην αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής κίνησης στα παιδικά πρωταθήματα προχώρησε η ΕΠΣ Δράμας λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στον Νομό Δράμας .... Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε :
  Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 136 τέρματα σε 21 αγώνες και συνολικά φθάσαμε στα 883 τέρματα απο την αρχή της περιόδου και μέσα μόλις σε έξι σαββατοκύριακα.... Αξίζει λοιπόν να αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο τους μικρούς μας φίλους ! Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , τις βαθμολογίες και την επόμενη αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες....] Αναλυτικά :
Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τις μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Δράμας με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Σερρών . Παρακάτω δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων , τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες.. Αναλυτικά :
Στην αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας σε όλες τις κατηγορίες των παιδικών της πρωταθλημάτων προχώρησε η ΕΠΣ Δράμας λαμβάνοντας υπ'όψιν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Νομό Δράμας ..και ως εκ τούτου αναβάλλεται η 6η αγωνιστική στις κατηγορίες γεννηθέντων 2003-2004 , 2005-2006 και 2007-2008 ....
Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 153 τέρματα σε είκοσι (20) αναμετρήσεις και συνολικά φθάσαμε στα 747 τέρματα !!!! Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες..:
Tις πύλες του ανοίγει το 1ο Φθινοπωρινό Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών ''Τα πρωτοβρόχια'' που διοργανώνει η Δόξα Πετρούσας αυτό το σαββατοκύριακο  11 και 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Πετρούσας με την συμμετοχή 23 ομάδων σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (2007-2008 , 2010-2011 και 2012-2013).... Αναλυτικά :
Με την 4η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας όπου σε 22 αγώνες σημειώθηκαν 149 τέρματα και συνολικά φθάσαμε στα 594 τέρματα ...!!!! Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και την βαθμολογία στην πρώτη κατηγορία (αφού στις δύο μικρότερες ...ορθώς....δεν υπάρχει για να χαρούν το παιχνίδι τα παιδιά...)....:  Αναλυτικά :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.