Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 15:02

Α.Ε. Καλής Βρύσης...πρεμιέρα την Παρασκεύη 31 Ιουλίου !

Γράφτηκε από τον

Πρεμιέρα την Παρασκεύη 31 Ιουλίου για την Α.Ε. Καλής Βρύσης , μιας και  θα πραγματοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση της προετοιμασίας εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας  όπου θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός απο τον Αρχιμανδρίτη κ. Παϊσιο ....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:30 στο γήπεδο Καλής Βρύσης θα τελεστεί o καθιερωμένος Αγιασμός απο τον Αρχιμανδρίτη μας κ. Παίσιο,που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος μας για την κανούργια αγωνιστική σεζόν.


Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να βρίσκονται στο γήπεδο στις 18:00 μ.μ.,και όσοι φίλοι της ομάδος μπορούν και θέλουν να παραβρεθούν είναι ευπρόσδεκτοι.


Το ΔΣ,οι ποδοσφαιστές και το προπονητικό Team της ΑΕ Καλής Βρύσης,ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιστές,παράγοντες προπονητές,καλή αγωνιστική σεζόν,χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές,καλή δύναμη και υπομονή σε όλους τους παράγοντες,ευχή μας είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι,όλοι μας έχουμε ένα κοινό σκοπό την αναβάθμιση του Δραμινού ποδοσφαίρου,δεν μας χωρίζει τίποτα παρά μόνο 90 λεπτά,μας ενώνουν όμως πολλά,η αγάπη,το μεράκι και η ''τρέλα'' μας για το ποδόσφαιρο,όλοι μαζί ας βάλουμε ενα λιθαράκι,είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε.


Καλή αγωνιστική χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ
ΑΕ Καλής Βρύσης

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 15:09

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.