Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 10:12

Εκλογές ΕΠΟ.....με ψήφους 55-8 γίνονται κανονικά το 2020 (μέχρι 17 Οκτ 2020) !!!

Γράφτηκε από τον

Το 2020 και όχι το 2021 όπως προσπάθησε με την ένστασή του ο Ολυμπιακός και άλλες πέντε ΕΠΣ, θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκλογές στην ΕΠΟ, προκειμένου να αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ομοσπονδία.

Βάσει της τροποποίησης, θα πρέπει να διενεργηθούν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Εκτός από τους ερυθρόλευκους, αρνητικά ψήφισαν για την τροποποίηση στο καταστατικό της Ομοσπονδίας οι ΕΠΣ Πειραιά, Ηλείας, Λασιθίου, Χανίων και Ρεθύμνου, όπως επίσης ο Άρης και η ΑΕΛ.

Επίσης υπήρξαν τρία "λευκά" από Ατρόμητο, ΕΠΣ Κέρκυρας και ΕΠΣ Κεφαλληνίας, όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν "Ναι", ενώ υπήρξαν και τρεις απόντες.

Στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ λοιπόν που ξεκίνησε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Ολυμπιακός και άλλες πέντε Ενώσεις κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας να μην γίνουν φέτος οι εκλογές της Ομοσπονδίας, όπως έχει αποφασιστεί (Ιούλιο ή Οκτώβριο), αλλά το καλοκαίρι του 2021, όταν θα έχει συμπληρώσει τετραετία η διοίκηση Γραμμένου.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, πιστεύουν πως η τετραετής θητεία της διοίκησης ολοκληρώνεται Αύγουστο του 2021 και όχι τον Οκτώβρη του 2020 και πως είναι αυθαίρετο το γεγονός ότι η νυν διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA τον Οκτώβριο του 2017.

Θέλουν επομένως να αποσυρθεί η τροποποίηση του Καταστατικού ως μη νόμιμη και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο θέλει να... μπλοκάρει τις εκλογές και να μην εκλεγεί φέτος νέα διοίκηση στην ΕΠΟ.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.