Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 07:56

Κινατζίδης-Φωτακίδης στον τελικό της Μεσογειάδας!!!!! (Σάββατο 22/2 , 18:00 μ.μ. , OXE TV)

Γράφτηκε από τον

Ελληνικό θα είναι το ζευγάρι διαιτητών που θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό της 17ης Μεσογειάδας που διεξάγεται στην Ελλάδα ανάμεσα σε Ισπανία και Μαυροβούνιο.

Πρόκειται για τους νεαρούς Χάρη Κινατζίδη και Γιάννη Φωτακίδη οι οποίοι έδωσαν το παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση εκπροσωπώντας την ελληνική διαιτησία. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα είχε διπλή διαιτητική εκπροσώπηση σε αυτή την Μεσογειάδα καθώς οι Σέβη Μπράμου και Άγγελος Φωκίτης διεύθυναν αρκετά παιχνίδια.

Οι δύο νεαροί διαιτητές ανήκουν στο σύνδεσμο Αθηνών και έχουν καταγωγή από τα Κοκκινόγεια  Δράμας. Πραγματοποίησαν ένα καλό τουρνουά και επιλέχθηκαν λοιπόν να διευθύνουν τον μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω του ΟΧΕ ΤV.

«Τιμή και χαρά που θα διευθύνουμε τον τελικό»


Οι δύο νεαροί διαιτητές σχολίασαν στο e-handball.gr:


Γιάννης Φωτακίδης:

«Συμμετέχουμε σε μια πολύ ωραία και μεγάλη διοργάνωση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλεχθήκαμε να σφυρίξουμε τον τελικό. Το καλύτερο συναίσθημα όμως πιστεύω ότι είναι το γεγονός πως η διοργάνωση διεξάγεται στην χώρα μας».

 


Χάρης Κινατζίδης:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και το Γιάννη Φωτακίδη που οριστήκαμε να διευθύνουμε τον τελικό της 17ης Μεσογειάδας που διεξάγεται στην Ελλάδα. Όλη η δουλειά και οι κόποι μας ανταμείβονται με αυτόν τον ορισμό καθώς φαίνεται η προσπάθεια μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν και είναι κοντά μας στην πορεία μας στο χώρο του χάντμπολ και της διαιτησίας».

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.