Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 18:52

Συντριπτική η Δόξα 2016 στο Ρετζίκι....''σκόρπισε στους έξι ανέμους'' την τοπική Δόξα!

Γράφτηκε από τον

Στην πρώτη της εξόδο για το φετινό πρωτάθλημα η ΔΟΞΑ 2016 νίκησε την νεοφώτιστη ομάδα ΔΟΞΑΣ Ρετζικιουστο γήπεδο του Αγίας Τριάδας Πεύκων .

Οι φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών της ΔΟΞΑΣ Ρετζικιου δεν στάθηκαν ικανές να σταματήσουν της παίκτριες της ΔΟΞΑΣ 2016 με την δραμινή ομάδα να μπαίνει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα ...!!!!

Το σκορ άνοιξε η Alina Birtoiu στο 19ο λεπτό  για να πετύχει ακόμα δυο τέρματα  η ιδια παίκτρια στο 22ο και 26ο λεπτό πυροβολώντας καταριπας την εστία του Ρετζικιου ....ενώ το ημίχρονο έκλεισε με την δραμινη ομάδα να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με την Κολγκέκα Μεγκι στο 28ο λεπτό...!!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΔΟΞΑ 2016 ανέβασε περισσότερο την απόδοση της δημιουργώντας περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία και σημειώνοντας αλλά δύο τέρματα με την Κολγκέκα Μεγκι στο 60ο και την Μπαντή στο 72ο λεπτό,ενώ παράλληλα έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστούν και οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου μας παίρνοντας χρήσιμες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Σύνθεση :
Κολγκέκα Τ.- Γοντζιδου – Γρηγορίου – Κεμετζη – Ζήση – Σωμαδη (Μποϊκανη) – Μπαντή – Παπαδοπούλου – Birtoiu ( Τζιντζογλου) – Κολγκέκα Μ.(Μαυρουδακη)- Μαλισιωρα ( Καρτάλοβα)

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.