Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 12:02

Ανακοίνωση - καταγγελία του Α.Ο. Ορεστιάδος Voleyclub κατά του Άθλου Ορεστιάδος λόγω άρνησης παραχώρησης τεσσάρων αθλητών που θέλουν να μεταπηδήσουν στην ιστορική ομάδα !!!Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδος !

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δριμεία ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Ορεστιάδος VOLEYCLUB κατά του συμπολίτη του ,Αθλου Ορεστιάδας με αφορμή την άρνηση παραχώρησης τεσσάρων αθλητών που θέλουν να μεταπηδήσουν στον ιστορικό σύλλογο.....

Η ORAGIASPOR-DRAMAS.GR , λόγω των δεσμών φιλίας με αρκετούς ανθρώπους απο την ακριτική πόλη , είναι σε θέση να γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα , και τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε αποκαλύψεις !!!!!

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχει ως εξής:

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας επέστρεψε τους τελευταίους μήνες στην κανονικότητα ρίχνοντας το βάρος στα αναπτυξιακά τμήματα και έχοντας ένα αξιόμαχο σύνολο γηγενών νεαρών αθλητών υπό την καθοδήγηση των πλέον καταρτισμένων προπονητών σε αυτά.

Μέσα από την καθημερινή συστηματική δουλειά των προπονητών σε αυτές τις ηλικίες με σεβασμό στα παιδιά και στο άθλημα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συνεχή αύξηση νέων εγγραφών στα τμήματα μας.

Φρένο σε αυτήν την υγιή και σοβαρή προσπάθεια αλλά και στις επιθυμίες και τα όνειρα αθλητών, βάζουν και πάλι οι άνθρωποι, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε, ιδιοτελώς, ήρθαν στο σύλλογο, παρέμειναν σε αυτόν για κάποιο διάστημα και έπειτα αποχώρησαν ιδρύοντας νέο σύλλογο τον «ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα, το Βόλεϊ. Δίχασαν τον φίλαθλο κόσμο μίας πόλης που ζούσε και ανέπνεε για το βόλεϊ και απαξίωσαν γενικότερα το θεσμό αυτό. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία και τη φήμη του ΑΟ Ορεστιάδας σε όλες τις μορφές τους για να δημιουργήσουν το δικό τους, λειτουργώντας ο τελευταίος σαν μία φθηνή απομίμηση του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Αυτοί που άμα της συστάσεως του νέου συλλόγου, κήρυξαν «τον πόλεμο» στον ιστορικό μας σύλλογο για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.

Αυτοί που πετούσαν «λάσπη» στον «ανεμιστήρα» επί προσωπικού λοιδορώντας παράγοντες του Α.Ο. Ορεστιάδας και δηλητηριάζοντας τα αγνά αισθήματα των φίλων του αθλήματος.

Αυτοί που διέσυραν και διασύρουν την ιστορία και το όνομα του τεράστιου συλλόγου μας.

Αυτοί που με τις πράξεις τους έδειξαν τα πραγματικά τους αισθήματα για τον ΑΟ Ορεστιάδας που, όπως λένε, κάποτε υπηρέτησαν.

Είναι οι ίδιοι που πάλι ακόμη και τώρα, ορθώνουν εμπόδια σε όλες τις βαθμίδες του συλλόγου μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αδιάλλακτη στάση τους και η επίμονη άρνησή τους στην παραχώρηση της ελευθέρας, στους αθλητές , Θεόδωρο Χουσίδη, Βαγγέλη Διαμαντίδη, Παναγιώτη Μποκαλίδη και Χριστόφορο Ντουρμτούρα αλλά και σε ανήλικους αθλητές, οι οποίοι εξέφρασαν αυτοβούλως και δημοσίως την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από το σύλλογό τους και να μετεγγραφούν στον δικό μας.

Εγκλωβίζουν με τον πλέον καταδικαστικό τρόπο, αθλητές με χρόνια προσφορά στο σύλλογό μας, στον οποίο ανδρώθηκαν και συνεισέφεραν επιτυχίες.

Ανακόπτουν την μελλοντική εξέλιξη νεαρών αθλητών, οι οποίοι αγαπούν το βόλεϊ και με τη στάση τους αυτή, επιδιώκουν να τους δημιουργήσουν απέχθεια για αυτό που κάνουν και αγαπούν.

Ωθούν αθλητές στην αναγκαστική έξοδο από το άθλημα και από τους αγωνιστικούς χώρους συντελώντας στην υποβάθμιση του πιο δημοφιλούς σπορ στο Νομό μας.

Συμπεριφορές και πράξεις που δε συνάδουν με τους σκοπούς ενός αθλητικού σωματείου, όπως η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, βασικών ιδεών και η ανάπτυξη του αθλήματος.

Η επίσημη αυτή στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα, δείχνει ξεκάθαρη δυστροπία από πλευράς τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των μεταγραφών με οδυνηρές συνέπειες για το μέλλον των προαναφερόμενων αθλητών.

Ο σύλλογος μας μετά από δύο χρόνια απραξίας σε όλα τα επίπεδα εν μέσω της προτεινόμενης λύσης της Διοίκησης Πρωτοδικείου, η οποία ήταν ντροπή για τη φήμη του ιστορικού συλλόγου, καθώς το διάστημα μίας τέτοιας μορφής διοίκησης ήταν μεγάλο, καταφέρνει σήμερα και πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και στους ανθρώπους που τον αγαπούν πραγματικά και θέλουν να προσφέρουν.

Οι τύχες του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο είναι στα σίγουρα χέρια των παλαιών αθλητών και έμπειρων προπονητών, ΜΙΛΟΡΑΝΤ ΚΟΒΑΤΣ, ΗΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΕΜΑΝΕΤΖΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΟΥΣΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΑ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ, οι οποίοι επανήλθαν στο σύλλογο και συσπειρώθηκαν σαν μία οικογένεια έχοντας ένα κοινό στόχο, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ μέσω της μεθοδικής δουλειάς στις μικρές ηλικίες. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης στις τάξεις του συλλόγου μας και οι εγγραφές νέων παιδιών αυξάνονται καθημερινά.

Αυτή ακριβώς είναι και η διαφορά μας με τον άλλο σύλλογο.

Εμείς έχουμε στόχο και αυτόν επιδιώκουμε, ενώ αυτοί μόνο ορθώνουν εμπόδια και δυσκολεύουν καταστάσεις ανακόπτοντας την πορεία αθλητών χωρίς να σέβονται την προσωπικότητά τους.

A.O. OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ VOLEYCLUB

Διαβάστηκε 324 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 12:17

Ράδιο

Νέα Βίντεο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.