Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 22:26

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Αμπελοκήπων....οι εγγραφές ξεκίνησαν ! Συνάντηση γονέων και παιδιών ...παρουσία του προπονητή της Δόξας Δράμας κ. Βεργέτη (Τετάρτη 5/9 , 20:00 μ.μ. , Δημ.Ωδείο Δράμας )

Γράφτηκε από τον

Πρεμιέρα για την νέα αγωνιστική χρονιά στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Αμπελοκήπων με την έναρξη των εγγραφών να έχει ξεκινήσει απο την Δευτέρα 3/9 ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ωραία εκδήλωση ανάμεσα σε γονείς και παιδιά της ακαδημίας παρουσία μάλιστα και του προπονητή της Δόξας Δράμας κ.Σταϊκου Βεργέτη....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!

Από αύριο 3 Σεπτεμβρίου η ακαδημία μας κάνει έναρξη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019!

Η προσέλευση θα γίνει ανά τμήματα τις ώρες που έχετε ενημερωθεί!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

 

 

 

 


* * Παράλληλα την Τετάρτη στις 20:00 στο δημοτικό ωδείο Δράμας θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των γονέων και των παιδιών της ακαδημίας μας. Ως επίτιμος καλεσμένος μας θα είναι ο προπονητής της Π.Α.Ε Δόξα Δράμας ο κύριος Στάϊκος Βεργέτης ο οποίος θα μας κάνει την ιδιαίτερη τιμή να μιλήσει για το παιδικό ποδόσφαιρο!!! Η προσέλευσή του και η δική σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.