Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 21:13

Α.Ο. Πανδραμαϊκός....έφυγε ο Τάσος Παναγιώτου...ήρθε ο Βαγγέλης Κεχαγιάς !

Γράφτηκε από τον

Μια προσθήκη και μια αποχώρηση περιελάμβανε το μεταγραφικό μέτωπο του Πανδραμαϊκού όπου συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς απο τον προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη και τον βοηθό του Κώστα Χαλβατζή...

Συγκεκριμένα είχαμε την αποχώρηση του αρχηγού Τάσου Παναγιώτου ο οποίος αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ''Ο'' καταλήγει στην Α.Ε. Αμπελοκήπων ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''βυσσινί'' θα φοράει ο Βαγγέλης Κεχαγιάς ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλεξ. Ξηροποτάμου....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος έχει ως εξής :

Αποχώρηση Τάσου Παναγιώτου...

" Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την μη συνέχιση της συνεργασίας του συλλόγου με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας μας, Τάσο Παναγιώτου, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου, για επαγγελματικούς λόγους.

Παράλληλα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον αρχηγό μας, για την πολύτιμη προσφορά του προς τον σύλλογο.
Η μέχρι σήμερα παρουσία του Τάσου Παναγιώτου, μόνο θετικές αναμνήσεις θα φέρνει στην σκέψη μας.
Καλή συνέχεια Captain... "

 

Προσθήκη Βαγγέλη Κεχαγιά ....

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη ΚΕΧΑΓΙΑ (γεν.1-2-1990), που αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.
Ο "νεοαποκτηθέντας" ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική, τόσο με την ομάδα του Ξηροποτάμου, όσο και με αυτή του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  • No feeds found!

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.