Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 20:20

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού Β΄....στην Β΄ΕΠΣ Δράμας !!!

Γράφτηκε από τον

Ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού  επιστρέφει την ερχόμενη περίοδο  στα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου αλλά πλέον δεν θα είναι είναι μόνος του ....στα τοπικά πρωταθλήματα !!!

Απο την νέα χρονιά θα δημιουργηθεί και  δεύτερη ομάδα των ''Ποντίων'' με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές  που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας και θα αποτελεί ''προ-πομπό'' για την είσοδο των ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα....!!!!

Μια κίνηση απο πλευράς των ανθρώπων  της Νέας Αμισού που επιβεβαιώνει...και φανερώνει τον υποδειγματικό προγραμματισμό που επικρατεί στην δραμινή ομάδα ... όπου εκτός της ανδρικής ομάδος υπάρχει ένα δίκτυο τμημάτων υποδομής που αριθμεί περισσότερα απο 150 παιδιά ενώ έρχεται κόντρα στις συγκυρίες της εποχής και των καταστάσεων αφού τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες ομάδες ανέστειλλαν την λειτουργία τους....!!!!

 

Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS.GR συγχαίρει τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού για την δημιουργία της δεύτερης ομάδος και εύχεται καλή επιτυχία !

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 20:50

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.