Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 07:13

Δόξα Δράμας ....''τέλος'' ο Κασδοβασίλης ....αποχωρεί ο Νίκος Ιωσηφίδης απο την θέση του Γεν. Αρχηγού αλλά συνεχίζει δίπλα στον Γιάννη Μπύρο.....ο Ανδρέας Οταπασίδης ''νέο αφεντικό'' στο ποδοσφαιρικό τμήμα;

Γράφτηκε από τον

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας της Δοξας Δράμας με τον πρωην Γενικό Αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη στον οποίον καταλογίζεται σε μεγάλο ποσοστό η ''γκάφα'' χρησιμοποίησης έξι παικτών της δραμινής ομάδος στον αγώνα με τον Άρη  , με την Δόξα να αντιμετωπίζει κίνδυνο απώλειας βαθμών.....

Επίσης ο πρώην πλέον Γενικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Ιωσηφίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του δίπλα στον Γιάννη Μπύρο του οποίου την εκτίμηση χαίρει .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΄΄Ο΄΄ ο κ. Ανδρέας Οταπασίδης αναμένεται να αναλάβει να τρέξει το δύσκολο έργο δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα κατι το οποίο δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.....

Αναλυτικα το ρεπορτάζ απο τις τελευταίες εξελίξεις στην Δόξα Δράμας έχει ως εξής :

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΄΄Ο΄΄ ,για την περίπτωση Κασδοβασίλη:

Ως γενικός αρχηγός, αλλά και ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο, ειδικά στην αναμέτρηση με τον Άρη που ήταν τιμωρημένος ο τεχνικός διευθυντής και ήταν στην εξέδρα, γνωρίζει τα πάντα για τους παίκτες, γιατί είναι ο άνθρωπος που ασχολείται με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, πάει το φύλλο αγώνος τους διαιτητές και λοιπά. Έπρεπε λοιπόν να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, τη στιγμή που ο προπονητής σήκωνε τον έκτο παίκτη για αλλαγή.
Πράγματι ο Αντώνης ως ποδοσφαιριστής της Δόξας, αλλά και από τις θέσεις που έχει διατελέσει έχει προσφέρει στην ομάδα, την αγαπάει και το σεβόμαστε.

 

Για την αποχώρηση από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ιωσηφίδη:

Ο Ιωσηφίδης μίλησε με τον πρόεδρο και του είπε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον προπονητή διότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε ο Μπύρος να τον έχει μαζί του και να βοηθήσει από διοικητικό πόστο στην ευρυθμη λειτουργία της ομάδας, επειδή έχει προσφέρει στο σύλλογο.
Επίσης ένας ακόμη λόγος που ο Ιωσηφίδης δεν ήθελε να πιεστεί πλέον, με την καθημερινή εντρύφηση του στα αγωνιστικά της ομάδας, είναι και ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο δίμηνο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 08:35

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.