Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 22:43

400 εισιτήρια πήρε η Δόξα Δράμας για το Αιγίνιο !!! Ανακοίνωση της ΠΑΕ!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας σχετικά με τα εισιτήρια που παρέλαβε για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινικό....

Αναλυτικά :

Διάθεση Εισιτηρίων του αγώνα Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνουμε ότι για τον αγώνα Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 αιτήθηκαν και θα παραληφθούν 400 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν από τα γραφεία του Συλλόγου την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 από ώρες 09:00 έως 16:00.
Ο αριθμός των εισιτηρίων που αιτηθήκαμε είναι ο δυνατόν περισσότερος λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου και δεν έχει να κάνει σχέση με απαγόρευση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, ούτε από άρνηση να δοθούν περισσότερα από την Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.
Παρακαλούμε, όσοι φίλαθλοι της ομάδος μας δεν προμηθευθούν εισιτήριο του αγώνα να μην ταξιδέψουν στο Αιγίνιο, γιατί τα μέτρα ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας θα είναι αυστηρά, μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων της για την ασφαλή τέλεση του αγώνα.
Ζητούμε την κατανόησή σας για την διασφάλιση του ονόματος και του συμφέροντος της ομάδος μας, αλλά και για αποφυγή προσωπική σας ταλαιπωρίας.

Διαβάστηκε 309 φορές

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.