Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 20:08

Απάντηση Χρήστου Καραγιαννίδη στην ανακοίνωση της διοίκησης του Γ.Σ. Δόξα Δράμας !

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής ''ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ'' Χρήστος Καραγιαννίδης και στην οποία τοποθετείται για την ανακοίνωση της Γ.Σ. Δόξας Δράμας ...

 

 

 

Προς τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας

Απαντώντας στην  ανακοίνωση της Διοίκησης του Γ.Σ. Δόξα Δράμας  σχετικά με την τοποθέτηση μου περί του κ. Μπύρου με το σχετικό video  έχω να απαντήσω τα εξής :

11.   Ουδέποτε στην 25ετή παρουσία μου στα δρώμενα του αθλητισμού της Δράμας καταφέρθηκα κατά κάποιου με σκοπό να τον βλάψω….πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον κ. Μπύρο που με την παρουσία του και την προσφορά του όλον αυτόν τον καιρό έχει καταστήσει σαφείς τις προθέσεις για την αγαπημένη μας Δόξα.

 

$2.   Οσον αφορά το τραγούδι που έβαλα στην εκπομπή μου περί της παρουσίας του κ. Μπύρου δηλώνω κατηγορηματικά ότι όχι μονο ειρωνική δεν είναι όπως την ‘’βάφτισαν’’ οι υπογράφοντες , απλά παραθέτω τους στίχους της Μαρινέλας….

 

‘’ Τι έκανα για πάρτη μου
τι έκανα για μένα;
Είχα ψυχούλα κι έδωσα
κι όμως πήγε στα χαμένα.

 

Όπως πολύ καλά βλέπετε παραπάνω ..το τραγούδι αναφέρεται στην ψυχούλα αυτού

που το τραγουδάει ……και όχι στα ψίχουλα που αναφέρει η ανακοίνωση…..ενώ για το πρόσωπο του κ. Μπύρου που φαίνεται ενώ παίζει  το video  απλά τονίζω οτι μπήκε γιατί είναι κρίμα να πάνε χαμένα τόσα λεφτά και να μην βρεί ανταποκριση.....

 

$13.   Όσον αφορά την προσφορά μου στην Δόξα Δράμας το μόνο που θα πω είναι…..’’εκεί που έχω ταξιδέψει για την Δόξα εγώ….κάποιοι άλλοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα…πόσο μάλλον έχοντας κόψει εισιτήριο παντού……και όχι παίζοντας τον παράγοντα της Δόξας σε  παιχνίδι της ομάδος για να γλυτώσω το δεκάευρω…

 

 

Τέλος καλώ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος να σταθεί δίπλα στην αγαπημένη μας Δόξα και σίγουρα αργά ή γρήγορα θα ισχύσει η παροιμία ΄΄…ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον’’….

 

 

Μετά τιμής

Προς τον φίλαθλο κόσμο

Χρήστος Καραγιαννίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 20:12

Νέα Βίντεο

Ράδιο

RSS Αθλητικών Ιστοσελίδων

  • No feeds found!

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.