Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 00:04

Φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας Μικτής ΕΠΣ Δράμας - Δόξα Δράμας για την οικονομική ενίσχυση συνανθρώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας !

Γράφτηκε από τον

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια πολύ δύσκολη και επείγουσα ανάγκη συνανθρώπου μας ο οποίος, λόγω σοβαρού ατυχήματος θα πρέπει να εγχειριστεί ΑΜΕΣΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο συνάνθρωπος μας αυτός είναι πολύτεκνος, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα που απαιτούνται για τη εγχείριση με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος, με σοβαρή επίπτωση για την υγεία του.
Για το λόγο αυτό σας γνωρίζουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-01-2016 θα διεξαχθεί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Ένωσής μας στο Νικοτσάρα και ώρα 15.15 φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής ομάδας της Ένωσής μας Region's Cup με την ομάδα του Γ.Σ. ΔΟΞΑ Δράμας ώστε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας.
Σας αποστέλλουμε από ένα μπλοκ με κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης τα οποία μπορείτε να δίδεται με το ελάχιστο ποσό του ενός (1) ευρώ και παρακαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου του Νομού μας να δώσει βροντερό παρόν στο αγώνα της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20-01-2016, ώστε να βοηθήσουμε οικονομικά τον συνάνθρωπο μας στη δύσκολη στιγμή που περνάει. Σίγουρα όλοι βιώνουμε δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης όταν όμως υπάρχει αλληλεγγύη αλληλοβοήθεια και ανθρωπιά μπορούμε να νιώθουμε καλύτερα, ξέροντας ότι βοηθήσαμε έναν συνάνθρωπό μας σε μια δύσκολη στιγμή του.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Δράμας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡ. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡ. ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 00:11

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.