Oragiaspor-dramas.gr

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

O κύβος ερρίφθη...

Η επιτροπή πρωταθλημάτων ξεκίνησε την συνεδρίαση της ώστε να καταλήξει στο σχήμα που θα έχουν τα Εθνικά πρωταθλήματα τη νέα αγωνιστική σεζόν, θέλοντας να βρει μια κοινή συνισταμένη μετά την διακοπή που επέβαλε η πανδημία του κορωναϊού.

Έτσι, οι πρώτες εισηγήσεις της λένε για ένα όμιλο των 18 ομάδων στην Α2 Ανδρών, τρεις ομίλους στην Β' Εθνική, κάτι που φαινόταν πως προκρινόταν εδώ και μια εβδομάδα , αλλά και έξι ομίλους στην Γ' Εθνική, με τρεις να είναι στο Νότο και τρεις στο Βορρά.

Όπως είναι κατανοητό η κατανομή των ομάδων θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ οι εισηγήσεις της επιτροπής πρωταθλημάτων θα πρέπει να γίνουν δεκτές από το ΔΣ για να γίνουν οριστικές και να ισχύουν για το επόμενο πρωτάθλημα, της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, με όλα τα μέλη της (επιτροπής) να έχουν συμφωνήσει.

Φλέγον είναι το θέμα της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Basket League, δηλαδή ποια ομάδα από την Α2 θα ακολουθήσει στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, κάτι που ακόμη δεν έχει αποσαφινηστεί.

Όπως αναφέραμε στην Α2 οι ομάδες θα είναι 18 κάτι που σημαίνει ότι οι δυο πρώτοι των δυο ομίλων της Β' Εθνικής θα πάρουν την άνοδο, ενώ μετά τον Χαρίλαο Τρικούπη δεν είναι γνωστό ποια ομάδα θα τον ακολουθήσει στην Basket League.

Στην Β' Εθνική όπως αναφέραμε θα υπάρχουν τρεις όμιλοι των 14 ομάδων, οι οποίες θα κριθούν με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ στην Γ' Εθνική προκρίνονται οι έξι όμιλοι των 12 ομάδων, ενώ υπάρχει και σκέψη για πέντε ομίλους των 14 ομάδων, γεγονός που πρέπει να διευκρινιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε σαφές ότι όπου υπάρχει ομάδα που δεν κατεβαίνει, δεν θα αντικαθίσταται αλλά θα μένει κενή η θέση, με τον όμιλο να έχει μια ομάδα λιγότερη.

Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να διακόπηκαν οριστικά όλα τα εθνικά πρωταθλήματα στην χειροσφαίριση -λόγω κορωνοϊου - ωστόσο στην Προσοτσάνη πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β'Εθνική Ανδρών και συγκεκριμένα στον 5ο όμιλο όπου συμμετείχε η νεανική ομάδα της μικρής κωμόπολης.

Έτσι την στιγμή της διακοπής η Προσοτσάνη βρισκόταν στην 1η θέση με 19 βαθμούς (όσους και η Ασπίδα Ξάνθης που είχε όμως κάνει και τα δύο ρεπό της) έχοντας 10 νίκες και 3 ήττες και τέρματα 390-350   με την δραμινή ομάδα να έχει καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς την πρωτοπορία στην βαθμολογία !

Οσον αφορά τώρα την γυναικεία ομάδα περιμένει με αγωνία την απόφαση της αναδιάρθωσης ώστε να γνωρίζει αν θα βρίσκεται και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια....

Σε νεότερα άρθρα θα υπάρξουν εκτενή αφιερώματα σε όλες τις δραμινές ομάδες της χειροσφαίρισης...

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην χθεσινή  του συνεδρίαση αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία (όπως προβλέπεται και από την σχετική τροπολογία) την οριστική διακοπή όλων των διοργανώσεων της σεζόν 2019-2020 και την ανακήρυξη πρωταθλητών, των πρώτων των βαθμολογιών της Handball Premier (ΑΕΚ), της Α1 Γυναικών (ΠΑΟΚ) και των υπολοίπων κατηγοριών....

Οι διοργανώσεις που διακόπτονται είναι:

Handball Premier, A1 Γυναικών, Κύπελλο Ανδρών, Α2 Ανδρών, Β' Ανδρών και Α2 Γυναικών.

Η Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα είχε κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους, προφορικά, γραπτά με ανακοινώσεις και συγκεκριμένες προτάσεις προς τους αρμόδιους φορείς πως η επιθυμία της ήταν οι διοργανώσεις να ολοκληρωθούν κανονικά και οι πρωταθλητές να αναδειχθούν στο γήπεδο.

Ωστόσο ο ρυθμός της επανεκκίνησης του ελληνικού αθλητισμού και μία σειρά από άλλες παραμέτρους, κατέστησαν αδύνατη την υλοποίηση αυτής της επιθυμίας, η οποία όπως έχουν καταλάβει όλοι δεν εξαρτιόταν και δεν εξαρτάται από καμία διοργανώτρια αρχή.

Συγκεκριμένα:


-Λόγω της φύσης του αθλήματος η προσαρμογή στα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι δυσκολότερα εφαρμόσιμη.


-Τα Υγειονομικά πρωτόκολλα για επιστροφή στις προπονήσεις και τους αγώνες εκτός από αυστηρά, έχουν και απαγορευτικό κόστος για τα ερασιτεχνικά σωματεία και γενικότερα για το άθλημα μας.


-Δεν μπορεί να υλοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα της ΟΧΕ, ούτε ως προς τις απαραίτητες εβδομάδες προετοιμασίας των ομάδων, αλλά ούτε και ως προς την λήξη όλων των διοργανώσεων που ήταν η 30η Ιουνίου.


-Οι συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων σε κλειστό γυμναστήριο χωρίς κλιματισμό (σύμφωνα με τους ειδικούς) για την μη διάδοση της πανδημίας στην καρδιά μάλιστα του καλοκαιριού είναι επικίνδυνο.


-Όλες οι προηγμένες χαντμπολικά χώρες στο χάντμπολ έχουν διακόψει τα πρωταθλήματα τους


-Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο για το πώς οι ομάδες χάντμπολ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, παρά μόνο αποφάσεις που αφορούν ατομικές προπονήσεις, όπως μπορεί να κάνει και ένας απλός πολίτης της χώρας για την σωματική του ευεξία.

Η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας ήταν και θα είναι κατά της «παύλας». Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να σεβαστεί τον ιδρώτα αθλητών και προπονητών μέσα στα γήπεδα, όσο διεξήχθησαν αγώνες.
Επίσης στην απόφαση της να ανακηρύξει πρωταθλητές έπαιξαν ρόλο η «ντιρεκτίβα» και ο τρόπος που ενήργησαν τόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ για την πρόκριση των ομάδων στο EURO 2022, τα final four Τσάμπιονς Λιγκ, ΕΗF Cup, αλλά και των κορυφαίων λιγκών της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία). Οι αποφάσεις τους τόσο για τις προκρίσεις (ΕHF), όσο και για την ανάδειξη πρωταθλητών στις άλλες χώρες, βασίστηκε μόνο στις υπάρχουσες βαθμολογίες που είχαν διαμορφωθεί, ανεξάρτητα από την διαφορά του πρώτου από τις άλλες ομάδες και των αγωνιστικών που απέμεναν.

«Αποφάσεις σαφώς επιβεβλημένες, αλλά όχι απαραίτητα και δίκαιες»
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο άθλημα έλαβε μία απόφαση επώδυνη τόσο για τους συλλόγους, όσο και για τους αθλητές, προπονητές, γενικά συντελεστές του αθλήματος. Σε συνθήκες πρωτόγνωρες, δύσκολες λόγω της πανδημίας και με δεδομένα που αλλάζουν καθημερινά, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια να κυριαρχεί σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα στην καθημερινή μας ζωή, η Ομοσπονδία έκλεισε τις αγωνιστικές εκκρεμότητες της περιόδου 2019-2020 με βάση την κατάταξη των ομάδων όπως αυτή καταγράφηκε στις 12 Μαρτίου 2020.


Η άποψη που κυριάρχησε στο Δ.Σ. ήταν η οριστική διακοπή με ανακήρυξη πρωταθλητών σε όλες τις κατηγορίες, ως αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών αθλητών και προπονητών σε όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν.


Είναι αυτονόητο πως τέτοιου είδους αποφάσεις είναι σαφώς επιβεβλημένες, αλλά όχι απαραίτητα και δίκαιες.


Ειδικά θα ήθελα να αναφερθώ στην Handball Premier όπου το πρωτάθλημα διεκδικήσαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, οι δυο κορυφαίες ομάδες της χώρας που έχουν επενδύσει σημαντικά στο άθλημα μας. Υπήρξε ισοβαθμία με την ΑΕΚ να είναι στην πρώτη θέση, λόγω της νίκης στο μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι (πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες) που διεξήχθη στην κανονική διάρκεια της σεζόν, αλλά και της συνολικής διαφοράς τερμάτων (δεύτερο κριτήριο στις ισοβαθμίες).
Με την απόφαση αυτή είναι πραγματικότητα ότι στερείται η δυνατότητα από μία μεγάλη ομάδα και δύο συνεχόμενες φορές νταμπλούχος, όπως ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει αρχικά το πλεονέκτημα της έδρας στην κανονική διάρκεια και στην συνέχεια τον τίτλο στα πλέι οφ, ενώ αντίστοιχα στερείται και από την ΑΕΚ η δυνατότητα να κερδίσει εντός αγωνιστικών χώρων το πρωτάθλημα, όπως προέβλεπε η αρχική προκήρυξη.
Επίσης στερείται η δυνατότητα διεκδίκησης του Κυπέλλου από ΑΕΚ και Διομήδη.
Στα αξιοσημείωτα της σεζόν ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε έναν πολύ ισχυρό θεσμό (EHF Cup)αποκλείοντας μεγάλες ομάδες, ενώ έπαιξε στα ίσια την γερμανική Μέλσουγκεν, αλλά και η επίσης σπουδαία πορεία της ΑΕΚ που είχε φτάσει ήδη στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ με σοβαρές πιθανότητες ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου, του οποίου η συνέχεια ακυρώθηκε με απόφαση της EHF.
Ακόμα θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα σημαντικό όργανο για την διεξαγωγή των διοργανώσεων που είναι ο αθλητικός δικαστής. Δυστυχώς υπήρχαν προβλήματα και έλλειψη σωστής λειτουργίας, η οποία ήταν εμφανή τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, λόγω κωλυσιεργίας σε κλήσεις απολογίας, εκδικάσεις, αποφάσεις, αλλά ακόμα και παραιτήσεις.
Η Ομοσπονδία μας τις τελευταίες ημέρες είχε συνάντηση με τους νέους αθλητικούς δικαστές που ορίστηκαν, τους ενημέρωσε πλήρως για για όλα τα ζητήματα και αναμένει εύρυθμη επαναλειτουργία αυτού του σημαντικού οργάνου για την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ισονομία.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία, τα οποία με υπομονή περίμεναν τους τελευταίους μήνες τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας.
Η Υγεία αθλητών, αθλητριών και συντελεστών ήταν και παραμένει προτεραιότητα και ξεπερνάει την όποια θέληση επιστροφής στις αγωνιστικές δραστηριότητες.
Τις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία το πλήρες σχέδιο της Ομοσπονδίας για την στήριξη των σωματείων μας με ταυτόχρονη ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της σεζόν 2020-2021. Να είναι βέβαιοι όλοι πως θα προασπίσουμε την βιωσιμότητα του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα και με κάθε κόστος».

Με τον πολύπειρο και επιτυχημένο προπονητή Γιάννη Τσεβρεντζή θα ξεκινήσει την νέα χρονιά στην τεχνική του ηγεσία ο Ορφέας Χωριστής!

Η δραμινή ομάδα ανανέωσε την συνεργασία της μέσα σε λίγα λεπτά ,   με τον δραμινό προπονητή αν και στην περίοδο που τελείωσε ο Γιάννης Τσεβρεντζής βρέθηκε στον τελευταίο αγώνα -προ κορωνοϊου- για να παρακολουθήσει τον αγώνα με το Δοξάτο και τελικά δεν πρόλαβε να κοουτσάρει μετά αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των ομάδων της Β΄ΕΠΣ Δράμας στο πέμπτο μέρος συναντάμε την ομάδα του Άρη Μικροχωρίου   που τερμάτισε  στην πέμπτη    θέση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου....

 

Μια ομάδα που μετράει 68 χρόνια ζωής (έτος ιδρύσεως 1952 ) με πλούσια παρουσία κυρίως στις μικρές κατηγορίες ωστόσο την τελευταία διετία δείχνει έντονα σημάδια άριστης οργάνωσης με στόχο την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της ....στα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου....

Χαρακτηριστικό άλλωστε της φιλοσοφίας των ανθρώπων του συλλόγου είναι το μότο...''οι ομάδες χτίζονται...δεν αγοράζονται!!!΄΄ 

 

Στο φετινό πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με τον Γιώργο Αρνή στην τεχνική ηγεσία ωστόσο απο την 8η αγ. και έπειτα την ομάδα ανέλαβε ο Γιώργος Αμπρικίδης.....

Σε γενικά πλαίσια ο Άρης είχε μια αξιοπρεπή παρουσία αφού βρέθηκε μόλις ένα τρίποντο μακριά απο την άνοδο....

 

Στο κύπελλο οι ''κιτρινόμαυροι'' ξεκίνησαν την φετινή διοργάνωση απο την 3η φάση ....αφού στάθηκαν ''τυχεροί'' στις κληρώσεις με δύο ανευ αγώνα προκρίσεις (!!!) ....αλλά αποχαιρέτησαν  νωρίς τον θεσμό αφού ηττήθηκαν εντός έδρας απο τον Άγιο Αθανάσιο με σκορ 0-3...

 

Αξιοσημείωτη είναι η λειτουργία της ομάδος (για επίπεδο Β΄κατηγορίας) σε θέματα οργάνωσης αφού διαθέτει φυσιοθεραπευτη - μασέρ σε κάθε προπόνηση ,  ορθοπεδικό και εξωτερικό φυσιοθεραπευτή ενώ σε επίπεδο Ακαδημιών   διατροφολόγο και ψυχολόγο !!!!

 

Στις Ακαδημίες τώρα όπου επανήλθαν στην ενεργό δράση μετά απο 15 χρόνια ''απραξίας'' προπονητές  είναι ο έμπειρος Σάκης Θωμόπουλος και ο Ανδρέας Ισαακίδης στα τμήματα Κ14 και Κ15 ...

 

 

Παρακάτω δείτε την πορεία του Άρη Μικροχωρίου  ''βήμα-βήμα''  , τους σκόρερς , τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν καθώς και δηλώσεις του προπονητή της ομάδος κ. Γιώργου Αμπρικίδη ...

 

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 19-20

 

 

Δηλώσεις Γιώργου Αμπρικίδη (προπονητής Άρη Μικροχωρίου )

ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

   Η ''Ο'' επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδος κ. Γιώργο Αμπρικίδη ο οποίος τόνισε τα εξής:

Προτού αρχίσω θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία και να επιστρέψουμε όλοι το συντομότερο δυνατό σε συνθήκες κανονικότητας μετά απο αυτό που περάσαμε ως χώρα...

Τώρα η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη αφού η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν δεν είμασταν άτυχοι σε κάποια ματς τώρα ίσως είμασταν στην παραπάνω κατηγορία αφού τερματίσαμε τρεις βαθμούς κάτω απο την 2η θέση...

Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά που αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και αγωνιστικότητα και θα ήθελα και απο εδώ να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία..

Το κλίμα ήταν άριστο και τα παιδιά της διοίκησης κάνουν φανταστική δουλειά...ότι ζητήσαμε το είχαμε σε χρόνο dt...

Η ομάδα έχει στόχους και πιστεύω γρήγορα θα τους υλοποιήσει.....

 

 

H πορεία του Άρη Μικροχωρίου ''βήμα-βήμα''

  ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
1η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 3-2
2η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 3-1
3η αγ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 5-1
4η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 2-1
5η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 1-2
6η αγ. ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 4-1
7η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 3-0 α.α.
8η αγ. ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 5-1
9η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 3-3
10η αγ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 1-2
11η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 2-1
12η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 3-1
13η αγ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 0-3 α.α.
14η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ 2-0
15η αγ. ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 1-0
16η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ 3-3

 

 

Σκόρερς 

ΓΚΟΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
6 ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
4 ΔΑΦΝΑΚΗΣ
3 ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ
3 ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ
2 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ
2 ΤΣΙΤΣΟΣ
1 ΣΑΝΙΤΣΑΣ
1 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
1 ΚΟΥΛΛΑ
1 ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ
1 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
1 ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ

 

 

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Μικροχωρίου  την φετινή χρονιά !

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΒΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΓΙΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΑΦΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΤΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΟΚΙ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΚΡΙΘΗΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΥΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΜΠΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΑΝΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΤΣΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΣΤΡΑΦΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

H τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου (σε 16 αγωνιστικές) 

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β ΄ΕΠΣ Δράμας (σε 16 αγωνιστικες )
  ΣΥΝΟΛΟ bet time   ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ   ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ under over   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ
1 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 42 13 3 0 46-11 +35 6 10   21 7 0 0 22-3 +19   21 6 3 0 24-8 +16
2 ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 32 9 5 2 39-14 +25 5 11   20 6 2 1 24-6 +18   12 3 3 1 15-8 +7
3 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 31 9 4 3 43-24 +19 3 13   20 6 2 0 27-12 +15   11 3 2 3 16-12 +4
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 29 9 2 5 34-28 +6 3 13   19 6 1 1 19-12 +7   10 3 1 4 15-16 -1
5 ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 29 9 2 5 33-30 +3 2 14   20  6 2 0 21-10 +11   9 3 0 5 13-21 -8
6 ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 23 7 2 7 31-23 +8 4 12   16 5 1 3 21-11 +10   7 2 1 4 10-12 -2
7 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ 23 6 5 5 32-29 +3 2 14   10 3 1 3 13-11 +2   13 3 4 2 19-18 +1
8 ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 20 5 5 6 33-33 0 4 12   9 2 3 2 10-9 +1   11 3 2 4 23-24 -1
9 ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ 20 6 2 8 30-33 -3 4 12   13 4 1 3 21-17 +4   7 2 1 5 9-16 -7
10 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ 17 4 5 7 26-30 -4 4 12   10 2 4 2 13-11 +2   7 2 1 5 13-19 -6
11 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ  ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
12 ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

 

Γενικά στατιστικά 

Αήττητη έδρα (6 νίκες - 2 ισοπαλίες)...

5η καλύτερη επίθεση με 33 τέρματα...

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Άρη Φωτολίβους για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο που θα βρει για μια ακόμη χρονιά τα ''καναρίνια'' στα ''μεγάλα σαλόνια'' ....

Έτσι λοιπόν μετά την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Μαχαιρίδη ....συνεχίζουν και οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών και μετά τους Παρασκεύα και Κυριάκο Μακράκη....σειρά πήραν οι Παναγιώτογλου , Κοκοτσάκης και Μακράκης Γρηγόρη......

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''καναρινιών'' :

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των ομάδων της Β΄ΕΠΣ Δράμας στο τέταρτο   μέρος συναντάμε την ομάδα του Ηρακλή Μαυροβάτου   που τερμάτισε  στην τέταρτη   θέση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου....

 

Μια  εκ των ιστορικότερων ομάδων στο δραμινό ποδοσφαιρό στερέωμα που φέτος συμπληρώνει 96 χρόνια ζωής (!!!!)   (έτος ιδρύσεως 1924 ) και η οποία στην φετινή χρονιά μπήκε στο πρωτάθλημα  με νέο πρόσωπο μιας και βασίστηκε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία αν είχε μεγαλύτερο ρόστερ και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με τραυματισμούς....άλλωστε βρέθηκε μόλις ένα τρίποντο μακριά απο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια ....όπου είχε αξιόλογη παρουσία στο παρελθόν!

 

Ωστόσο παρουσιάστηκε ανταγωνιστική καθ'όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και όπως προαναφέραμε αν και με μικρό ρόστερ κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας....

 

Στο κύπελλο αποχαιρέτησε νωρίς την διοργάνωση ....μόλις στην 1η φάση αφού ηττήθηκε με σκορ 2-0 εκτός έδρας απο τον Άγιο Αθανάσιο....

 

Αξιοσημείωτη και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι η ίδρυση εκ νέου της ακαδημίας του ''Γηραιού''  με δύο ανταγωνιστικά τμήματα υποδομών στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 που αριθμούν περισσότερα απο 40 παιδιά και προπονητές είναι οι καταξιωμένοι Δημήτρης Κυριακίδης και Νίκος Τσιμπλίδης αντίστοιχα....

 

Παρακάτω δείτε την πορεία του Ηρακλή Μαυροβάτου    ''βήμα-βήμα''  , τους σκόρερς , τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν καθώς και δηλώσεις του προπονητή της ομάδος κ. Άγγελου Ποιμενίδη 

 

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 2019-20

 

 

 

 

Δηλώσεις Άγγελου Ποιμενίδη (προπονητής Ηρακλή Μαυροβάτου )

ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Η χρονιά δεδομένων και των συνθηκών (μικρό ρόστερ , τραυματισμοί) κρίνεται επιτυχημένη αφού σταθήκαμε ανταγωνιστικά καθ'όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ για αρκετές αγωνιστικές στην αρχή βρεθήκαμε στην προνομιούχο - όπως αποδείχθηκε- δυάδα....

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο την θέληση και την ανταγωνιστικότητα των παιδιών και να τους πω και απο εδώ ότι είμαι υπερήφανος που δουλέψαμε μαζί την χρονιά αυτή...

Είχαμε καλό κλίμα όλοι....προπονητικό τιμ , διοίκηση και παίκτες και αυτό νομίζω ότι κάνει ακόμα πιο σημαντικό το κατόρθωμα μας....γιατί περί κατορθώματος πρόκειται όταν με ένα μικρό ρόστερ φθάνεις να διεκδικείς μέχρι το τέλος την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια....

Σημαντική ήταν και η άντληση νεαρών ποδοσφαιριστών απο τις ακαδημίες που βοήθησαν στον φετινό μαραθώνιο..και σίγουρα αφήνει πολλά και ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον....

 

 

  

H πορεία του Ηρακλή Μαυροβάτου  ''βήμα-βήμα''

  ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ
1η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 3-2
2η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 2-2
3η αγ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 0-5
4η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ 2-1
5η αγ. ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 6-2
6η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ 2-1
7η αγ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 3-1
8η αγ. ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 0-3 α.α.
9η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1-4
10η αγ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 2-0
11η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ 4-1
12η αγ. ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 3-1
13η αγ. ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 1-1
14η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 3-0 α.α.
15η αγ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 1-2
16η αγ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 2-1

 

 

 

Σκόρερς 

ΓΚΟΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
15 ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ
6 ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
4 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.
3 ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Σ.
1 ΜΑΥΡΙΔΗΣ
1 ΠΑΦΡΑΛΙΔΗΣ
1 ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ
1 ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ
1 ΜΑΚΡΗΣ
1 ΑΣΗΜΟΓΛΟΥ

 

 

 

 

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαυροβάτου  την φετινή χρονιά !

ΒΟΥΝΟΤΡΑΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΣΗΜΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΤΟΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΦΡΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ
ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΟΥΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΝΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ
ΔΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΤΕΓΞΙΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΠΗΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

 

 

H τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου (σε 16 αγωνιστικές) 

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β ΄ΕΠΣ Δράμας (σε 16 αγωνιστικες )
  ΣΥΝΟΛΟ bet time   ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ   ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ under over   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ
1 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 42 13 3 0 46-11 +35 6 10   21 7 0 0 22-3 +19   21 6 3 0 24-8 +16
2 ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 32 9 5 2 39-14 +25 5 11   20 6 2 1 24-6 +18   12 3 3 1 15-8 +7
3 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 31 9 4 3 43-24 +19 3 13   20 6 2 0 27-12 +15   11 3 2 3 16-12 +4
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ 29 9 2 5 34-28 +6 3 13   19 6 1 1 19-12 +7   10 3 1 4 15-16 -1
5 ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 29 9 2 5 33-30 +3 2 14   20  6 2 0 21-10 +11   9 3 0 5 13-21 -8
6 ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ 23 7 2 7 31-23 +8 4 12   16 5 1 3 21-11 +10   7 2 1 4 10-12 -2
7 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ 23 6 5 5 32-29 +3 2 14   10 3 1 3 13-11 +2   13 3 4 2 19-18 +1
8 ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 20 5 5 6 33-33 0 4 12   9 2 3 2 10-9 +1   11 3 2 4 23-24 -1
9 ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ 20 6 2 8 30-33 -3 4 12   13 4 1 3 21-17 +4   7 2 1 5 9-16 -7
10 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ 17 4 5 7 26-30 -4 4 12   10 2 4 2 13-11 +2   7 2 1 5 13-19 -6
11 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ  ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
12 ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

 

 

Γενικά στατιστικά 

4η επίθεση στο πρωτάθλημα με 34 τέρματα...

4η εκτός έδρας επίθεση με 15 τέρματα..

 

Με τον Μιχάλη Μαχαιρίδη θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στην τεχνική του ηγεσία στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ενώ μετά την συμφωνία των δύο πλευρών ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.....

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Μετά την συμφωνία με τον προπονητή Μιχάλη Μαχαιρίδη για την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει τον Άρη Φωτολίβους στην Α΄ΕΠΣ Δράμας ...τα ''καναρίνια'' έβαλαν ''μπρος'' τον σχεδιασμό και έτσι ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών....

Συγκεκριμένα...''κάτοικοι Φωτολίβους'' θα συνεχίσουν να είναι οι Γιώργος Παρασκεύας και Κυριάκος Μακράκης !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας:

Με τον νεαρό πλην όμως φιλόδοξο τεχνικό Γιώργο Πολυχρονίδη (για 4η συνεχόμενη περίοδο) θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού !!!

H ''O'' επικοινώνησε με τον Γιώργο Πολυχρονίδη ο οποίος τόνισε τα εξής :

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.