Μια ακόμη πρόκληση έχει μπροστά του ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης΄΄ που θα δώσει το παρών το ερχόμενο σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο όπου θα συμμετάσχει στο βαθμολογούμενο OPEN LUXEMBOURG με τριπλή συμμετοχή!!! Συγκεκριμένα οι Ν.Δικμάνης , Ιωάννα Τασχουνίδου και Σ.Λιάπης θα κληθούν να φέρουν ακόμη μια διάκριση στην μικρή δραμινή κωμόπολη ενώ θα τους συνοδεύσει ο προπονητής τους κ. Αλβανίδης Αθανάσιος .   Η ΄΄Ο΄΄ εύχεται καλή επιτυχία στον 'Ατλαντα!
''Υψηλών πτήσεων'' συνέχειας για τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντα Προσοτσάνης '' που θα δώσει το παρών σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση ! Συγκεκριμένα ο δραμινός σύλλογος θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο (1-3) στην Μαδρίτη όπου θα αγωνιστεί με τον Αλέξανδρο Μπαρκώφ ενώ τον νεαρό αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του κ.Αλβανίδης Αθανάσιος.   Η ''Ο'' εύχεται καλή επιτυχία στον νεαρό Αλέξανδρο !!!!!
Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Δραμινή αθλήτρια Άννα Κορακάκη που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο την Δράμα και την Ελλάδα !!!! Η κάτοχος δύο μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό στο αεροβόλο πιστόλι στα 25 μέτρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Πεκίνο. Η Δραμινή πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 30 βαθμούς έμεινε πίσω από την Βουλγάρα, Μαρία Γκρόζντεβα που πήρε το χρυσό με 36 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν Ουγγαρέζα Βερόνικα Ματζόρ με 35 βαθμούς. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε στιγμές απο τον αγώνα της Άννας ! Συγχαρητήρια Αννούλα !
Συνεχίζει να συλλέγει διακρίσεις και ....μετάλλια ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΄΄Ατλαντας Προσοτσανης΄΄ καθώς δύο αθλητές του κατέκτησαν την πρωτιά στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Καρδίτσα .... Αναλυτικά :
Ακόμα μια διάκριση για το άθλημα της Πάλης όπου ο Δραμινός αθλητής Βασίλης Πλιόκας με καταγωγή απο την Προσοτσάνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο. Ο νεαρός αθλητής ο οποίος είναι αθλητής του Α.Σ.  Πάλης ''Διόσκουροι'' Προσοτσάνης μετά και απο αυτήν την επιτυχία του  πιστοποίησε  την αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται !!!! Συγχαρητήρια Βασίλη ! Στην φωτογραφία ο νεαρός αθλητής με τον προπονητή του κ. Νικόλαο Καϊσίδη .
Με εντυπωσιακό απολογισμό ολοκλήρωσε την συμμετοχή του , στο 2ο MULTI EUROPEAN GAMES που διεξήχθη στην Σόφια της Βουλγαρίας , ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης'' ! Συγκεκριμένα κατέκτησε 4 μετάλλια ( ένα χρυσό , ένα ασημένιο και δύο χάλκινα) καθώς και δύο προκρίσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και U-21 με τον δραμινό σύλλογο να συμμετέχει με οκτώ αθλητές ανάμεσα σε 1850 άτομα απο 330 ευρωπαϊκά κλάμπ !!!!! Σίγουρα πρόκειται για τεράστια επιτυχία και ευχή της ''Ο'' είναι να συνεχιστούν σε βάθος χρόνου ! Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :
Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την Δραμινή αθλήτρια Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10μ. αερβόλου πιστολιού που διεξάγεται στην Κροατία !!!! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε σκορ στον τελικό 242.9 για να χάσει μόνο από την Πολωνή, Κλαούντια Μπρες η οποία συγκέντρωσε σκορ 243.2. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Βερόνικα Μαγιόρ από την Ουγγαρία με σκορ 219.5. Να σημειωθεί πως με αυτό το μετάλλιο η Άννα Κορακάκη, «συμπλήρωσε» τη συλλογή της μετά τα μετάλλια που έχει κερδίσει σε Ολυμπιακούς Αγώνες ,  Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Μεσογειακούς  Αγώνες !!!!   Σε ευχαριστούμε Αννούλα !
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''  2ο  MULTI EUROPEAN GAMES '' που διεξάγεται το τριήμερο 22-25 Μαρτίου στην Σόφια της Βουλγαρίας όπου η ελληνική ομάδα συμμετέχει με οκτώ αθλητές...!!!!! Συγκεκριμένα στην πρώτη ημέρα των αγώνων ο Αλέξανδρος Μπαρκώφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο νικώντας πέντε αντιπάλους απο Ρωσία και Δανία ενώ ταυτόχρονα απέκτησε την απευθείας πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας !!!!! Ο Δημήτριος Μωυσιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση μετά απο δύσκολους αγώνες .... Σήμερα Σαββάτο ο ελληνικός σύλλογος θα αγωνιστεί με τέσσερις έλληνες αθλητές.....!!!
Με διακρίσεις και μετάλλια  επέστρεψε απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Πάλης που διεξήχθη στις Σέρρες ο Α.Σ. ''Διόσκουροι Προσοτσάνης όπου ο Χρήστος Δουλγέρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Βασίλης Πλιόκας το χάλκινο ! Ο Δραμινός σύλλογος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της χώρας έχοντας φέρει αρκετές διακρίσεις και μετάλλια σε πρόσφατες διοργανώσεις.... Σε νεότερο ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στον σύλλογο ! Στην φωτογραφία διακρίνονται οι αθλητές  με τους προπονητές Χαράλαμπο Ελευθεριάδη και Καϊσίδη Νικόλαο ...
Με μετάλλια και διακρίσεις επιστρέφουν απο την Σερβία και το 9ο ''ZREJANIN OPEN'' πέντε αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ''Άτλαντας Προσοτσάνης'' όπου μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν 639 αθλητές απο 11 χώρες! Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Β.Κεραμυδάς και Θ.Πουρνάρκας , ασημένιο ο Α.Παπαστεργίου ενώ οι Κ.Τσέλιος και Θ. Τσέλιος κατέκτησαν αντίστοιχα 5η θέση και συμμετοχή , αγωνιζόμενοι με το επίλεκτο κλιμάκιο Ενωσης Βορείου Ελλάδος !!!! Σίγουρα πρόκειται για ιδιαίτερες επιτυχίες που διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο  το όνομα του συλλόγου στο εξωτερικό καθώς και τα ελληνικά χρώματα !    
Σελίδα 1 από 5

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.