Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 20:21

Δόξα Δράμας : εκλεισε Ελέζι – Σιδηρόπουλο από Αετό Οφρυνίου! Επιθεώρηση σε τρία προπονητικά κέντρα της Βουλγαρίας!

Γράφτηκε από τον

Σε προφορική συμφωνία με δυο παίκτες που ξεχώρισαν στον Αετό Οφρυνίου φέρεται να ήρθε η Δόξα Δράμας και αναμένονται άμεσα οι οριστικές εξελίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες του καλού φίλου Θεόφιλου Ψυχογιού και του soccerpractor, με υπογραφές και ανακοινώσεις (πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα).

Ο λόγος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Ελέζι , που έκανε τη διαφορά τα τελευταία χρόνια με τους Καβαλιώτες στη Γ΄ Εθνική και απασχόλησε και άλλες ομάδες, αλλά και τον Θόδωρο Σιδηρόπουλο.

Πρόκειται για 19χρονο Δραμινό μεσοαμυντικό (καλύπτει αρκετές θέσεις), που πριν τον Αετό αγωνιζόταν στη Δόξα Πετρούσας.

Παράλληλα, οι "Μαυραετοί" εξετάζουν τις περιπτώσεις 2-3 παικτών του Αγροτικού Αστέρα, που γνωρίζει άριστα ο Μάκης Κατσαβάκης, από τη μεταξύ τους συνεργασία στην ομάδα του Ευόσμου.

 

 

Επιθεώρηση σε τρία αθλητικά κέντρα της Βουλγαρίας
"Στροφή" σε αθλητικά κέντρα στη Βουλγαρία επιχειρεί όπως φαίνεται η Δόξα Δράμας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτές τις μέρες το μέλος της νέας διοίκησης, Νεοπτόλεμος Σύρλαντζης, προγραμμάτισε "μετάβαση" στη γειτονική χώρα για αυτοψία και επιθεώρηση σε τρία προπονητήρια (κυρίως κοντά στο Μπάνσκο) και το πιθανότερο είναι να επιλεγεί ένα εξ' αυτών, με γνώμονα τις εγκαταστάσεις και το οικονομικό.

Την Πέμπτη πιθανότατα θα γίνει συνάντηση με τον τεχνικό των "Μαυραετών", Μάκη Κατσαβάκη, για να πάρουν από κοινού τις αποφάσεις, όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και για το νέο ρόστερ, ενώ υπενθυμίζεται οτι τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Δραμινών.

Θεόφιλος Ψυχογιός (https://soccerpractor.blogspot.com)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 20:25

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.