Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 20:50

Super League 2: Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των δεύτερων ομάδων των BIG - 4!

Γράφτηκε από τον

H συμμετοχή των β' ομάδων των BIG- 4 της Super League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), οριστικοποιήθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη νέα αγωνιστική περίοδο κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής (9/7) από την Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι δύο Λίγκες συμφώνησαν να συμμετάσχουν τέσσερις Β' ομάδες της Super League, βάσει του ειδικού ranking που διαμορφώθηκε.

Από εκεί και πέρα, εάν κάποια ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία της χώρας, δεν μπορέσει να εξασφαλίσει την -απαραίτητη για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα- εγγυητική επιστολή, η κενή θέση θα αναπληρωθεί είτε από ομάδες της Football League που υποβιβάστηκαν, είτε απ' την περσινή Γ' Εθνική.

Μάλιστα, σημαντικός όρο στη συμμετοχή των β' ομάδων είναι να έχουν τουλάχιστον πέντε Έλληνες παίκτες στο αρχικό σχήμα κάτι που είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε για τα ρόστερ των ομάδων, θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης ποδοσφαιριστών από τις πρώτες στις δεύτερες ομάδες ενώ θα υπάρχει όριο τεσσάρων ξένων (μη κοινοτικών) στην ενδεκάδα.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.