Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 20:34

Ξεκίνησε η παρέλαση ονομάτων στην Δόξα Δράμας!

Γράφτηκε από τον

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας στην Δόξα Δράμας για την θέση του προπονητή...που κατέληξε τελικά στον έμπειρο Μάκη Κατσαβάκη....ξεκίνησε ευθύς αμέσως και ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά....

Βέβαια τα πράγματα , κατα την ταπεινή μας άποψη παραμένουν εξαιρετικά ΔΥΣΟΙΩΝΑ για την δραμινή ομάδα αφού η διοίκηση Στράντζαλη με το καλημέρα θα πρέπει να τρέξει άμεσα ένα ποσό που κοντεύει το 1.000.000  ευρώ (350.000 μετοχικό κεφάλαιο + 150.000 εγγυητική+400.000 και πλέον το περυσινό άνοιγμα.....+ τα πρώτα έξοδα για να ξεκινήσει η χρονιά)....


Ωστόσο τα πρώτα ονόματα ακούγονται και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καλού φίλου Θεόφιλου Ψυχογιού και του https://soccerpractor.blogspot.com/ ξεκίνησε η παρέλαση ονομάτων για τις θέσεις εν αρχή του βοηθού προπονητή , γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων !

Συγκεκριμένα φαβορί για την θέση του βοηθού προπονητή  είναι ο Δραμινός προπονητής, Σπύρος Φιλίππου (γιος του παλαιμάχου και άλλοτε τεχνικού του "Μαυραετών", Μιχάλη), που έχει δουλέψει στο Καλαμπάκι, τις Αμαζόνες Δράμας και τις γυναίκες του ΠΑΟΚ.

Για την θέση του γυμναστή "παίζει" δυνατά ο περσινός Μιχάλης Δημητριάδης (επίσης γηγενής, έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Δόξα και συνεργάστηκε πέρυσι τόσο με το επιτελείο του Κολιτσιδάκη, όσο και με εκείνο του Βασιλακάκη στο φινάλε), ενώ στο προσκήνιο με αξιώσεις για προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Καρασάββας, επίσης Δραμινός, άλλοτε γκολκίπερ της Δόξας και με θητεία στον ίδιο ρόλο και παλιότερα.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και απλώς καταγράφονται τρία φαβορί, χωρίς ακόμα κάτι οριστικό, όσο δεν ανακοινώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να εξεταστούν και άλλες λύσεις.

Η Δόξα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας (Δευτέρα 19/7) θα δοκιμάσει και ορισμένους νεαρούς.

Γενικά το ρόστερ θα είναι νεανικό, με αρκετούς γηγενείς, ειδικά αν ισχύσει και ο ηλικιακός περιορισμός στις μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται ο Κατσαβάκης να επιλέξει να συνεργαστεί και με ορισμένους πρώην παίκτες του (π.χ. από τον Αγροτικό Αστέρα).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.