Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 20:27

Ο Ηρακλής επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκ 2...μέσω Τρίγλιας!

Γράφτηκε από τον

Με την πλέον επίσημη της μορφή οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκεύης , η επιστροφή του Ηρακλή στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο αφού η πολύπαθη ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τον Π.Ο. Τρίγλιας για την εξαγορά του ΑΦΜ και πλέον θα αρχίσει άμεσα την προετοιμασία της για την συμμετοχή στην δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία...

Αναλυτικά  η ανακοίνωση του ΠΟΤ:

«Η ομάδα της Τρίγλιας ολοκληρώνει σήμερα μια διαδρομή, που από τις τοπικές κατηγορίες της Χαλκιδικής κατάφερε να συμμετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα να συμπορεύεται πλέον με τον Ηρακλή, που θα αναλάβει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το κοινό μας χρώμα και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο αποτελούν κοινό παρονομαστή για να προχωρήσουμε μαζί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2.

Μετά από συζητήσεις που υπήρξαν, επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου ο Ηρακλής που αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, να πάρει την θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2,τόσο στον αγωνιστικό,όσο και οργανωτικό τομέα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΥ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 21:00

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.