Oragiaspor-dramas.gr

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 16:13

Κωσταντίνος Καϊρης (πρόεδρος Πανδραμαικού) : Δικαιούμαστε να περιμένουμε την είσοδό μας στα μπαράζ!

Γράφτηκε από τον

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα του Πανδραμαϊκού , ο διοικητικός ηγέτης των Δραμινών , κ. Καϊρης μίλησε στον καλό φίλο Γιάννη Κιοσίδη (Πρωϊνός Τύπος) για την χρονιά που πέρασε αλλά και για την περίπτωση να συμμετάσχει ο Πανδράμ στα μπαράζ ανόδου στην Σούπερ Λίγκ 2 αφού ο Αγροτικός Αστέρας αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα..

 

Ο κ. Καϊρης αναφέρθηκε στη συστηματική δουλειά της ομάδας, παρά τα όσα αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στην ομάδα η αδυναμία του να παίζει στο γήπεδό του, στην έδρα του.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Πανδραμαϊκού μάς εξήγησε πως αναμένουν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα της Δράμας στα μπαράζ για τη Super League 2.

 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Καϊρης

«Μετά τα τελευταία δύο χρόνια που ήταν αρκετά ανταγωνιστικά και με μία καλή πορεία, θεωρήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να ενισχύσουμε την ομάδα μας, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική˙ πρωταγωνιστική θα έλεγα πλέον.

 

Βάλαμε ένα στόχο να μπούμε στην τριάδα στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε την άνοδο.

 

Ως ένα σημείο ήμασταν διεκδικητές, κάποιες ισοπαλίες όμως στην πορεία, μας αφήσαμε πίσω στο κυνήγι του τίτλου, τερματίσαμε όμως δεύτεροι που ήταν από τους κύριους στόχους μας και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

 

 

Επιπλέον, κάποιες διαταραχές – κυρίως γραφειοκρατικού χαρακτήρα – στην αντίπαλη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικούμε την είσοδό μας στα μπαράζ στη θέση του.

 

 

Είναι δύσκολοι οικονομικά καιροί, όμως στην ομάδα έχουμε ένα μότο, ότι η ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστεί.

 

Έτσι είναι το DNA μας και πάνω σ' αυτό κινούμαστε».

 

 

Ζητήσαμε από τον κ. Καϊρη να μας εξηγήσει πώς έφτασε ο Πανδραμαϊκός να διεκδικεί τη συμμετοχή του στα μπαράζ.

Ο κ. Καϊρης εξήγησε πως ο Αγροτικός Αστέρας δε διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση και εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο Αυγενάκη.

«...Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο, όμως ο Νόμος είναι σαφής και αναφέρει ότι ομάδα που δε διαθέτει τη σχετική άδεια δεν μπορεί να συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Είναι το άρθρο 67 του Νόμου 4825.

Πάνω σ' αυτό στηριζόμαστε εμείς καθώς έχουμε τη σχετική αναγνώριση και είμαστε εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο του Υπουργείου Αθλητισμού.

Από την πλευρά μας, ήδη έχουμε κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις, με επιστολές στη ΕΠΟ και αναμένουμε να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στα μπαράζ γιατί ο Νόμος είναι υπέρ μας».

 

 

Ρωτήσαμε τον κ. Καϊρη επίσης, κατά πόσο πιστεύει ότι επηρέασε την ομάδα, το γεγονός ότι έμεινε μακριά από το γήπεδό του.

 

«Τα αποτελέσματα του Πανδραμαϊκού τη φετινή χρονιά δείχνουν ότι επηρεάστηκε η ομάδα από το γεγονός ότι δε διαθέτει το δικό του γήπεδο.

Σίγουρα, το Δημοτικό Στάδιο, θα ήταν μια πολύ δυνατή έδρα για εμάς και δε θα είχαμε τόσες πολλές ισοπαλίες.

Εκτιμώ βεβαία ότι γρήγορα αυτό το θέμα θα λήξει το καλοκαίρι.

 

 

Σχετικά με την ανακατασκευή του γηπέδου με τη δημιουργία νέας κερκίδας, αυτό θα ήταν μια εξέλιξη που επιθυμούμε πάρα πολύ, διότι αν αρχίσει η κατασκευή θα τελειώσει κιόλας».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 17:04

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.