Oragiaspor-dramas.gr

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 08:47

Συνεργασία Ακαδημίας Δόξα 2016...με άρωμα Ιταλικό…

Γράφτηκε από τον

Η γυναικεία ομάδα της Δόξας 2016  μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να βαδίζει σε στερεά βήματα και να πετυχαίνει τους στόχους τους οποίους θέτει...

Τώρα όμως έρχεται μια συνεργασία με την οποία θέλει να ...''στρώσει'' το έδαφος για το μέλλον επισυνάπτωντας συνεργασία με την Ιταλική Ακαδημία –TOR TRE TRESTE SALONICO !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Η Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΔΟΞΑΣ 2016, βρίσκεται στην ευχάριστη διάθεση να ανακοινώσει

την έναρξη συνεργασίας με την Ιταλική Ακαδημία –TOR TRE TRESTE SALONICO- που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Ακαδημία και ποιος ο σκοπός λειτουργίας της και η συνεργασία που έχουμε συμφωνήσει θα τα μάθουμε από τον Υπεύθυνο της Βαλάντη Σπανίδης όπου από το 2016 είναι υπεύθυνος στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την TOR TRE TESTE για ηλικίες έως 16 ετών και από φέτος επίσημος συνεργάτης για σκαουτινγκ πάνω από 16 ετών.

https://www.facebook.com/vspan/.
https://www.metrosport.gr/synergasies-tis-italikis-akadimias-267242?fbclid=IwAR31LyWKch7qCkIOgVaeonckhpyLjCBlPpJOGiZJ8bMPL06-kmwlvWFqfcU

“ Η Ιταλική Ακαδημία TOR TRE TESTE έχει έδρα την Ρώμη και ιδρύθηκε το 1976.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ
1. ALESSIO DI BISCEGLIA
2. FABIO LIVERANI

Ο πρώτος είναι γιος του ιδρυτή της ακαδημίας ενώ ο δεύτερος πρόεδρος είναι τρία χρόνια βάζοντας ένα μεγάλο ποσό για να πάρει ένα ποσοστό στην ακαδημία. Ο FABIO LIVERANI παράλληλα είναι ο σημερινός προπονητής της Lecce.

https://www.gazzettaregionale.it/notizie/fuoriquota-e-nuove-regole-di-bisceglia-non-cambia-nulla?fbclid=IwAR1WtJzgLVO15-fuxFSw7rArNvz4IE0GMySxnu3WAu0e5W58wh315dwxDQ4

https://youtu.be/32Mpvq1jyU0

Καθημερινότητα αποτελεί πλέον για την Ακαδημία στη Ρώμη η μεταγραφή αθλητών από 12 έως 17 ετών σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και την πρόσκληση αθλητών στην εθνική Ιταλίας. Ο σύλλογος στη Ρώμη έχει επίσημα συνεργασία με την JUVENTUS, αλλά και την ROMA και την LΑΖΙΟ.
https://www.gazzettaregionale.it/notizie/juventus-giovanni-garofani-l-ex-tor-tre-teste-che-impara-da-buffon?fbclid=IwAR0QVrFjNnv-BUeKE8xx7xJe5H8amZm9tDDdTRGg_XdU6-_Hqi-fBgQ56Is

Οι εγκαταστάσεις είναι από τις μεγαλύτερες για ερασιτεχνικό σύλλογο στη Ρώμη με 8 γήπεδα διαφορετικών διαστάσεων, πισίνα γυμναστήρια ιατρικά κέντρα γραφεία κ.τ.λ.π.
https://youtu.be/imUU5oWK_ds

Κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων η Ακαδημία στη Ρώμη διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στη χώρα με σκοπό το σκαουτινγκ αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για το ποδόσφαιρο.
https://youtu.be/Y--QsS1osZM
https://youtu.be/7n1tg5CTSpc
https://youtu.be/sEoTk05_kmA
https://youtu.be/768ABOnPHnA

H συνεργασία μας με τους Ιταλούς ξεκινάει το 2014 οι οποίοι ήρθαν εδώ στην Ελλάδα και διοργανωναμε camp επιλογής αθλητών. 

https://youtu.be/rE3XqohRNGw

Τους Ιταλούς τους γνωρίσαμε το 2012 ενώ η επίσημη συνεργασία μας ξεκινάει το 2014. Επίσης σημαντικός συνεργάτης μας σε όλο αυτό εγχείρημα και χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν όλη αυτή η προσπάθεια είναι ο Κύριος Gianni Petrocchi.

Έχουμε καταφέρει να στείλουμε 4 αθλητές στη Ρώμη από Θεσσαλονίκη να σπουδάσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο εκεί
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3514435098587542&id=100000632585981

Ο σύλλογος έχει έδρα στο Φοίνικα στη καλαμάρια Θεσσαλονίκης και έχουμε συνεργασία με τον Βόλο την Αθήνα την Κέρκυρα τα Χανιά την Δράμα και την Κύπρο.

Τι σημαίνει συνεργασία με έναν σύλλογο
Καταρχήν είναι δωρεάν!!!!

Προσπαθούμε να οργανώσουμε τον σύλλογο από την διοίκηση τους προπονητές μέχρι και τους γονείς με ομιλίες εσωτερικούς κανονισμούς κ.τ.λ.π.
Δίνουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που ξεχωρίζουν να μεταβούν στη Ρώμη τους έξοδα για να τα παρακολουθήσουν οι Ιταλοί με σκοπό την μετάβαση τους εκεί. Είναι κάτι πολύ δύσκολο είναι για λίγους.

Δεν παίζουμε με τα όνειρα των παιδιών και τις τσέπες των γονιών

Σκοπός μας είναι οργανωθεί ο σύλλογος να έχουμε καλούς προπονητές γιατί έτσι θα έχουμε καλύτερους αθλητές και εκπαίδευση τους γονείς γιατί εκεί δημιουργείται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι προπονητές των ομάδων που συνεργαζόμαστε, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν Δωρεάν σεμινάρια στη Ρώμη μέσα στις εγκαταστάσεις της TOR TRE TESTE της RΟΜΑ και της LΑΖΙΟ. Θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον υπεύθυνο της JUVENTUS.

Ο σύλλογος μας στη Δράμα θα δώσει αυτή την ευκαιρία σε όλους τους προπονητές της περιοχής και όχι μόνο να ταξιδέψουν μαζί μας γι’ αυτά τα σεμινάρια αφορά και προπονητές τερματοφυλάκων.»

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!!!!!

 

Η ''Ο'' εύχεται αγαστή συνεργασία και στις δύο πλεύρες!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 08:54

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.