Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 06:42

Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ! Κατέκτησε την 3η θέση στο ''PAIANIA TALENT CUP'' ....ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα.....΄΄χορός'' των μάνατζερ γύρω απο τα ''Ακριτάκια΄΄ !!!!

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου , γεννηθ. 2005-2006 , η οποία κατέκτησε την 3η θέση στο Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ''PAIANIA TALENT CUP''  !!!

Μάλιστα η επιτυχία της δραμινής ομάδος γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αφού μετά τους Ατρόμητο , ΟΦΗ , Πανιώνιο που άφησε πίσω της ....στην τελική τετράδα προκρίθηκε μαζί με Ολυμπιακό,Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ. ....!!!!!

Hταν τέτοια η απόδοση απο τα ''μικρά ακριτάκια'' που αρκετά ονόματα....''γέμισαν'' τα μπλοκάκια των μάνατζερ που έδωσαν το παρών....με κορυφαίο παράδειγμα την κρούση που δέχθηκε ο Κωσταντίνος Καστίδης απο την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κ-15  της Α.Ε.Κ. !!!!

Συγχαρητήρια στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με την ευχή οι επιτυχίες της ακριτικής ομάδος να γίνουν οδηγός και για τις άλλες δραμινές ομάδες .....!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 20:18

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.