Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 19:47

ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Η Γ.Γ.Α. υποχρεώνει σε rapid test απο 12 ετών και άνω ! Πρόθεση δραμινών ακαδημιών να αποχωρήσουν απο τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας!!!

Γράφτηκε από τον

Δεν πέρασαν παρα μόνο λίγες ώρες απο την ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας για την διαμόρφωση του υγειονομικού πρωτοκόλλου απο την Γ.Γ.Α που υποχρεώνει πλέον τους ανεμβολίαστους αθλητές και αθλήτριες σε rapid τεστ 48 ωρών απο 12 ετών και άνω!!!!!

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να βρίσκεται σε πλήρη σύγχηση και μετά το μπάχαλο που δημιούργησαν οι νομοθετικές του διατάξεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ...να είναι περισσότερο απο ποτέ ορατό να γίνει το ίδιο και στον παιδικό αθλητισμό !!!

Πως ; όταν πλέον τα παιδιά που μέχρι τώρα προσερχόταν με σελφ τέστ φανταστείτε το οικονομικό (νέο) βάρος που καλούνται να σηκώσουν ομάδες και γονείς!!!!

 

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες της ''Ο'' , μετά την ανακοίνωση απο πλευράς ΕΠΣ Δράμας ...σύνολο δραμινών ακαδημιών θα συναντηθεί άμεσα μέσα στην εβδομάδα με μοναδικό θέμα συζήτησης τα νέα δεδομένα και πολύ πιθανώς να αποφασίσουν να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ της δραμινής λίγκας!!!!!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας :

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΕΚΤΑΚΤΗ !!!Ενημέρωση

Από το νέο πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τις ομάδες μέλη μας ,από Δευτέρα 8 Νοεμβρίου όλοι οι ανεμβολίαστοι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνίζονται στους αγώνες από 12 χρονών και άνω μόνο με rapid τεστ 48 ωρών η PCR 72 ωρών και οι έως 11 ετών με self test της ημέρας του αγώνα .
Εκτελεστική επιτροπή ΕΠΣ Δράμας
Επίσης ενημερώνουμε ότι στους νοσήσαντες αθλητές και αθλήτριες δεν απαιτείται Pcr-rapid & self test

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 20:02

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.