Oragiaspor-dramas.gr

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 19:26

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου (19:30)....ο 5ος αγώνας δρόμου της Πετρούσας!

Γράφτηκε από τον

Για μια ακόμη χρονιά (5η) ο Αγώνας Δρόμου στην Πετρούσα  είναι γεγονός με την φετινή διοργάνωση - ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ - να αποτελεί το σημείο αναφοράς των δρομέων και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα περί της διοργάνωσης.....και έπειτα να βάλετε αθλητική περιβολή και να συμμετάσχετε !

Αναλυτικά !

 

Η διαδρομή ξεκινάει από την κεντρική πλατεία Πετρούσας.

Η πορεία που ακολουθούν οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων είναι περιφερειακά του χωριού και τερματίζει πάλι στην κεντρική πλατεία, ενώ οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων επαναλαμβάνουν τη διαδρομή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών/τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά ως 01/08/2022 στον σύνδεσμο παρακάτω.

 

Το κόστος συμμετοχής

5 ευρώ για τον παιδικό αγώνα και με t-shirt

10 ευρώ για τους αγώνες των ενηλίκων με t-shirt και chip χρονομέτρησης .

 

Το κόστος συμμετοχής θα πληρώνεται στη Γραμματεία και ανέρχεται σε 5 ευρώ για τον παιδικό αγώνα και σε 10 ευρώ για τους αγώνες των ενηλίκων.

 

Για τη διευκόλυνση των εκτός νομού αθλητών θα υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του ποσού ανήμερα του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση. (16:30μμ ως 18:30μμ).

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί την πληρωμή μέσω ΙΒΑΝ να επικοινωνήσει στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Γραμματεία θα λειτουργεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πετρούσας, την Τρίτη 09 Αυγούστου 2022

από τις 11:00πμ ως 13:00μμ και από 17:00μμ ως 21:00μμ.

 

 

Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό και ηλεκτρολύτες, στα σημεία των 2,5 και 7,5 χιλιομέτρων για τους αθλητές/αθλήτριες και ενδιάμεσοι σταθμοί με νερό καθώς και εθελοντές σε διάφορα σημεία για τη διευκόλυνσή τους.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

– Οι αθλητές/τριες των σωματείων θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς με τη φροντίδα και την ευθύνη των σωματείων τους, όπως ορίζει ο Ν. 2725/99 πριν από τους αγώνες.

 

 

-Οι ανεξάρτητοι δρομείς, που δεν έχουν Αθλητικό Δελτίο, θα πρέπει να εξεταστούν πριν τους αγώνες από γιατρό με δική τους ευθύνη ή των γονέων/κηδεμόνων τους.

 

 

-Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του, όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

 

 

-Οι διοργανωτές του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση.

 

 

-Επομένως, από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/χουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι (κάτω των 18 ετών) με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους.

 

 

 

Κανόνες Υγιεινής

 

-Κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα λειτουργούν στον χώρο του ΚΑΠΗ Πετρούσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούσας αποδυτήρια και τουαλέτες.

 

 

-Αν χρειαστεί να ληφθούν μέτρα κατά του covid 19 θα εφαρμοστεί ό,τι θα προβλέπει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι διοργανωτές δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων αξίας.

 

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

 

Α. Οι συμμετέχοντες/χουσες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για τους σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και της δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κάθε συμμετέχοντα/χουσας, που προκύπτουν από τη δήλωση συμμετοχής του/της (προφορική ή γραπτή), θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται αποκλειστικά και μόνο με τη διεκπεραίωση του αγώνα.

 

Με τη δήλωση συμμετοχής ο συμμετέχων/χουσα συμφωνεί ότι τα δεδομένα του/της είναι αποθηκευμένα και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του αγώνα.

 

Β. Οι συμμετέχοντες/χουσες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς που εξυπηρετούν την προβολή της, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για τον λόγο αυτό.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στον Τεχνικό Σύμβουλο Αν. Μακ. και Θράκης κ. Μωυσιάδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο 6941663253.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 19:26

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.