Oragiaspor-dramas.gr

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο , η παρουσία της δραμινής διαιτησίας στους Πίνακες της ΕΠΟ είναι πλούσια , γεγονός που επιβεβαιώνει το επίπεδο των Δραμινών Διαιτητών !

Στους πίνακες διαιτησίας που ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας βρίσκονται 16 διαιτητές και βοηθοί διαιτητές (οκτώ άνδρες και οκτώ γυναίκες) ενώ στους παρατηρητές βρίσκονται τρεις άνδρες!

Αναλυτικά οι Δραμινοί διαιτητές και παρατηρητές καθώς πίνακες αξιωματούχων διαιτησίας (διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, παρατηρητές) για τις εγχώριες διοργανώσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023 έχουν ως εξής :

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΙΟΥΜΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΗΤΕΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ – ΜΙΛΛΗ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ
ΤΑΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΖΗΡΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΥΒΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΓΑΠΗ
ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΡΥΦΩΝ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΣΕΝΕΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δείτε όλους τους πίνακες ΕΔΩ!

 

 

Η ''Ο'' εύχεται καλή επιτυχία με υγεία και καλές διαιτησίες σε όλους !

 

Ακόμα μια χαρμόσυνη είδηση ....μετά την επιστροφή του Αετού Βαθυτόπου στην ενεργό δράση....είναι η επιστροφή της ιστορικής Δόξας Σιταγρών .....στο χόρτο , μετά την αγωνιστική ''απραξία'' των τελευταίων χρόνων!

 

Βέβαια όταν  μιλάμε για την Δόξα Σιταγρών .....αναφερόμαστε σε μια ομάδα με τρία πρωταθλήματα Δράμας (1965 , 1973 , 1974) ...με συμμετοχές στην Γ΄Εθνική την ίδια δεκαετία ενώ στο ''τσαφ'' έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην τότε Β΄Εθνική!

Αυτή η ομάδα που έβγαλε ουκ ολίγα ''ιερά τέρατα'' με σημαντικότερους τον θρυλικό Λάμπη Κουϊρουκίδη που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος , τον Γιάννη Τσεβρετζή και τόσους άλλους!!!

 

Στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα ....το γυναικείο στοιχείο είναι έντονο και υπερισχύει...αφού στο 11μελές σχήμα υπάρχουν έξι (6) γυναίκες!!!!!

 

Η ''Ο'' επικοινώνησε με την νεοεκλεγείσα πρόεδρο Ελισάβετ Συμεωνίδου η οποία ανέφερε :

''Η Δοξα Σιταγρων ανοίγει την αγκαλιά της σε ποδοσφαιριστές που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα .

Οι νέοι είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο και φυσικά την συμπαράσταση των παλαιότερων.

Τις επόμενες ημέρες θα ανανακοινωθεί ο νέος προπονητής καθώς και οι πρώτες κινήσεις της ομάδος.

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες!

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες απο την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Κουδουνίων , ο μακροβιότερος προπονητής των δραμινών γηπέδων , Τάκης Στάμογλου όπως ανακοίνωσε η δραμινή ομάδα !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''ερυθρόλευκων'' :

Με σχετικό του μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας Αλεξάντερ Χαντιτάτζι γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον ΑΟ Καβάλα.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο ΑΟ Καβάλα ήταν η πρώτη του αγάπη και ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς όμως οι συγκυρίες αλλά και το γεγονός ότι δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση σε συγκεκριμένα ζητήματα (πχ το γήπεδο) τον οδήγησαν στο να παρθεί αυτή η απόφαση.

Όπως είπε ο ίδιος τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες θα αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Το μήνυμα του:

«Δεν ξεχνάμε ποτέ την πρώτη μας αγάπη και τη πρώτη μας φορά που η καρδιά ραγίζει. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ο Α.Ο Καβάλα είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμείνει πάντα κομμάτι της καρδιάς μου.

Εδώ ένιωσα ερωτευμένος με μια πόλη και ένιωσα ερωτευμένος με ένα όνειρο!

 

 

 

Δυστυχώς αυτό το όνειρο στην Καβάλα δεν θα υπάρχει πια για μένα.

Τις επόμενες 4-6 εβδομάδες η ομάδα μου και εγώ θα εργαστούμε για μια ομαλή μετάβαση και έξοδο από την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας.

Σε αυτό το διάστημα θα διασφαλίσουμε ότι έχουμε τηρήσει όλες τις προηγούμενες δεσμεύσεις μας και ότι η ομάδα έχει κατεύθυνση, υποστήριξη και σταθερότητα.

 

 

 

Τους τελευταίους 11 μήνες στην Καβάλα είχα κι εγώ αρκετές απογοητεύσεις.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν οι κενές υποσχέσεις του δημάρχου, των αντιδημάρχων και λίγων άλλων πολιτικών.

Μετά από 11 μήνες, δεν έχω ακόμη μια σωστή μακροχρόνια μίσθωση για το γήπεδο.

Αυτή η μίσθωση και πολλές από τις αλλαγές που ζήτησα έχουν αγνοηθεί από αυτήν τη διοίκηση.

 

 

 

Είχα ζητήσει αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και επισκευές για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παικτών μας, των φιλάθλων μας και των φιλοξενούμενων ομάδων μας.

Δεν πρόκειται να γίνω μέλος ενός οργανισμού που δεν μπορεί να προσφέρει καν ζεστό ντους στους παίκτες του σε μουχλιασμένα αποδυτήρια!

 

 

 

Πιστεύω πραγματικά ότι αν δεν αλλάξουν σύντομα τα τζάμια και τα παράθυρα των VIP κουτιών, θα σκοτώσουν κάποιον αθώο φίλαθλο και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού!

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η ομάδα μου προσέγγισε την πόλη και το γραφείο του δημάρχου με την ελπίδα να πάρει μια μακροπρόθεσμη μίσθωση και επίσης δέσμευση για αυτές τις σημαντικές αλλαγές και για άλλη μια φορά αυτό το αίτημα αγνοήθηκε.

 

 

 

Ο αγώνας και οι προκλήσεις με τους προηγούμενους 2 ιδιοκτήτες της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν επίσης αποθαρρυντικοί και αμφισβητήσιμοι!

Από σήμερα, δεν έχω ακόμα όλες τις μετοχές που υποσχέθηκαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες να μου πουλήσουν για 1 ευρώ.

 

 

 

Τους τελευταίους 11 μήνες, λειτουργώ με καλή τη πίστη. Γιατί είχα δώσει το λόγο μου στην πόλη.

 

 

 

Επιπλέον, οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ο δημοσιογράφος τους, χρησιμοποίησαν τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και έναν άλλο δικηγόρο για να με μηνύσουν όταν αμφισβήτησα τι συνέβη στον Α.Ο Καβάλα μετά την αποχώρησή τους από την ομάδα. Το θέμα βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.

 

 

 

Για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια ισχυρή ομάδα φέτος και για τα επόμενα χρόνια, δημιουργήσαμε μια προσφορά σεζόν pass για 4 ΕΥΡΩ ανά παιχνίδι για συνολικά 65 ΕΥΡΩ.

Το χαμηλότερο της χώρας! Τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχουμε δεσμευτεί μόνο για 280 κάρτες σεζόν.

 

 

 

Επίσης απευθυνθήκαμε επίσης σε 52 επιχειρήσεις στην Καβάλα για χορηγία και δεν πήραμε ούτε μία χορηγία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τους φιλάθλους και πολλούς από τους φίλους που έχω κάνει σε αυτή την όμορφη πόλη.

Θα μου λείψετε ο καθένας από εσάς.

 

 

 

Είμαι ανοιχτός σε άλλες ευκαιρίες ιδιοκτησίας ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε Super League και Super League 2. Ανεξάρτητα από αυτό η καρδιά μου θα ματώνει πάντα «μπλε» και η Καβάλα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι που κάναμε μαζί!»

 

 

Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκινάει απόψε (5/7) ο πρώτος προκριματικός γύρος της 68ης σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA και 31ης επί εποχής Champions League.

 

To Champions League της σεζόν 2022-23 ξεκινάει απόψε (5/7)!

Τριάντα ομάδες από ισάριθμες διαφορετικές χώρες θα αγωνιστούν στον πρώτο γύρο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης με όνειρο την είσοδο τους στου χρυσοφόρους ομίλους. Συνολικά 40 ομάδες θα διεκδικήσουν τα έξι εισιτήρια που απομένουν για τους ομίλους.

 

 

Θυμίζουμε πως κανονικά από τον πρώτο γύρο θα ξεκινούσε το ταξίδι του και ο Ολυμπιακός, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας γλίτωσαν γύρο, χάρη στον αποκλεισμό τω ρωσικών ομάδων από τα τουρνουά της UEFA σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Βιγιαρεάλ από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μακάμπι Χάιφα.

 

 

Στον πρώτο προκριματικό γύρο συμμετέχουν οι 29 πρωταθλήτριες ομάδες από τις θέσεις 22 έως 51 στο Ranking της UEFA, με εξαίρεση το Λιχτενστάιν που δεν έχει πρωτάθλημα. Στην 30η θέση της πρώτης φάσης βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ισλανδίας, Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, η οποία κέρδισε τη θέση της μέσω του προκαταρκτικού γύρου. Οι 15 ομάδες που θα αποκλειστούν θα συνεχίσουν στο μονοπάτι των πρωταθλητών στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, με εξαίρεση τις ομάδες που θα αποκλειστούν από τα ζευγάρια Μάριμπορ - Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ και Ελσίνκι - RFS Ρίγα, οι οποίες θα πάνε στον τρίτο γύρο της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

 

 

Οι αλλαγές λόγω του αποκλεισμού των Ρώσων


Η UEFA στο πλαίσιο των κυρώσεων των Ρώσων για την εισβολή στην Ουκρανία προχώρησε στον αποκλεισμό όλων των ομάδων τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αφαίρεση τους από το Ranking. Ο αποκλεισμός των Ρώσων δημιούργησε ένα «ντόμινο», που ευνόησε ουκ ολίγες ομάδες.

Επί παραδείγματι ο Ολυμπιακός γλίτωσε έναν γύρο, η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη θα μπει στα Play Off και η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη προκρίθηκε απευθείας στους ομίλους.

Οι πρωταθλητές των ομοσπονδιών 11 (Σκωτία) και 12 (Ουκρανία) εισέρχονται στη φάση των ομίλων αντί για τον γύρο των Play Off (Champions Path).
Οι πρωταθλητές των ομοσπονδιών 13 (Τουρκία) και 14 (Δανία) εισέρχονται στον γύρο των Play Off αντί στον τρίτο προκριματικό γύρο (Champions Path).
Οι πρωταθλητές των ομοσπονδιών 15 (Κύπρος) και 16 (Σερβία) εισέρχονται στον τρίτο προκριματικό γύρο αντί για τον δεύτερο προκριματικό γύρο (Champions Path).
Οι πρωταθλητές των ομοσπονδιών 18 (Κροατία), 19 (Ελβετία), 20 (Ελλάδα) και 21 (Ισραήλ) εισέρχονται στον δεύτερο προκριματικό γύρο αντί για τον πρώτο προκριματικό γύρο (Champions Path).
Οι επιλαχόντες των ομοσπονδιών 10 (Αυστρία) και 11 (Σκωτία) εισέρχονται στον τρίτο προκριματικό γύρο αντί για τον δεύτερο προκριματικό γύρο (League Path).

 

 


Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του Ά προκριματικού γύρου του Champions League


Τρίτη 5 Ιουλίου

Πιούνικ (Αρμενία) - Κλουζ (Ρουμανία) 19:00
Μάλμε (Σουηδία) - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία) 20:00
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Σουτιέσκα Νίκσιτς (Μαυροβούνιο) 20:45
Δε Νιου Σέιντς (Ουαλία) - Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) 21:00
Λεχ Πόζναν (Πολωνία) - Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 21:00
Μπαλκάνι (Κόσοβο) - Ζαλγκίρις (Λιθουανία) 21:00
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) - Χιμπέρνιανς (Μάλτα) 21:30
Σκούπι (Β. Μακεδονία) - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) 21:45

 


Τετάρτη 6 Ιουλίου

Τομπόλ (Καζακστάν) - Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 17:00
Ελσίνκι (Φινλανδία) - RFS Ρίγα (Λετονία) 19:00
Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) - Κλακσβίκαρ (Νησιά Φαρόε) 19:00
Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) - Τίρανα (Αλβανία) 20:30
Ζρίνσκι (Βοσνία) - Σερίφ (Μολδαβία) 21:00
Μάριμπορ (Σλοβενία) - Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία) 21:15
Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) - Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία) 21:30
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Ιουλίου.

 

 

 

Αυτές που ξεχώρισαν πέρυσι και οι πρωτάρες
Από τις 30 ομάδες που θα αγωνιστούν στον πρώτο προκριματικό γύρο οι δύο είχαν καταφέρει πέρυσι να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League. Ο λόγος για τη Μάλμε και τη Σερίφ Τιρασπόλ. Οι πρωταθλητές Σουηδίας, με σέντερ φορ τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ αγωνίστηκαν στον έβδομο όμιλο και τερμάτισαν στην τελευταία θέση πίσω από Γιουβέντους, Τσέλσι και Ζενίτ. Από την πλευρά της η Σερίφ ήταν η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην «κυρίως» φάση του Champions League και μάλιστα έγραψε ιστορία με τη νίκη της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με ήρωα τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη. Με την ευρωπαϊκή της πορεία ξεχώρισε πέρυσι και η άσημη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League.

 

 

Όσον αφορά τις «πρωτάρες» τρεις είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Σκούπι δέκα χρόνια μετά την ίδρυση της στέφθηκε πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, η Ρίγα στη Λετονία πήρε και αυτή το πρώτο της πρωτάθλημα και η Μπαλκάνι σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος του Κοσόβου.

 

 

 

Τα ζευγάρια του Β' προκριματικού γύρου του Champions League
Τόμπολ (Καζακστάν) ή Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Σλόβαν (Σλοβακία) ή Ντινάμο Μπατούμι (Γεωργία)
Ντίναμο (Κροατία) - Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία) ή Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ)
Λεχ (Πολωνία) ή Γκαράμπαγ (Αζερμπαϊτζάν) - Ζυρίχη (Ελβετία)
Ελσίνκι (Φινλανδία) ή Ρίγας (Λετονία) - Πλζεν (Τσεχία)
Δε Νιου Σεντς (Ουαλία) ή Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) - Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) ή Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)
Μπαλκάνι (Κόσοβο) ή Ζάλγκιρις (Λιθουανία) - Μάλμε (Σουηδία) ή Νικητής προκαταρκτικού γύρου
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο) - Σάμροκ (Ιρλανδία) ή Χιμπέρνιανς (Μάλτα)
Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σαχτιόρ (Λευκορωσία) - Ζρίνσκι (Βοσνία) ή Σέριφ (Μολδαβία)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα)
Πιουνίκ (Αρμενία) ή Κλουζ (Ρουμανία) - Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) ή Τίρανα (Αλβανία)

 

 

 

 


Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους ομίλους του Champions League
Αγγλία: Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ
Ισπανία: Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη
Ιταλία: Ίντερ, Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι
Γερμανία: Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Άιντραχτ, Λειψία, Λεβερκούζεν
Γαλλία: Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν
Πορτογαλία: Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Ολλανδία: Άγιαξ
Βέλγιο: Κλαμπ Μπριζ
Αυστρία: Ζάσλτσμπουργκ
Σκωτία: Σέλτικ
Ουκρανία: Σαχτάρ

 

 

 

 


Οι σημαντικές ημερομηνίες στο Champions League
18 Ιουλίου: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου του
19-20 Ιουλίου: Πρώτο ματς του 2ου προκριματικού
26-27 Ιουλίου: Δεύτερο ματς του 2ου προκριματικού
2 Αυγούστου: Κλήρωση των Playoffs
2-3 Αυγούστου: Πρώτο ματς του 3ου προκριματικού
9-10 Αυγούστου: Δεύτερο ματς του 3ου προκριματικού
16-17 Αυγούστου: Πρώτο ματς των Playoffs
23-24 Αυγούστου: Δεύτερο ματς των Playoffs
25 Αυγούστου: Κλήρωση των ομίλων
10 Ιουνίου: Τελικός στο Atatürk Olympic Stadium (Κωνσταντινούπολη)

Πρώτη μεταγραφική προσθήκη για την Δόξα Βώλακα εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...που έχει βάλει ψηλά τον πήχη , με την επιστροφή ενός δικού της παιδιού , του Νικόλα Στάϊκου ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με την Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' : 

Στην Δράμα΄86 θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο διεθνής Playmayker με την Εθνική Εφήβων Αντώνης Καβάζης , μετά την συμφωνία των δύο πλευρών !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Στην τρίτη της μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Δόξα Πετρούσας που ''έντυσε'' στα ασπρόμαυρα τον έμπειρο μεσοαμυντικό Μπάμπη Χατζησαββίδη ο οποίος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Άρη Φωτολίβους ...και ο οποίος ''ξανα-ανταμώνει'' με τον προπονητή Δημήτρη Κυριακίδη με τον οποίο βρέθηκαν πριν λίγα χρόνια στα ''καναρίνια'' !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Μετά τις ανανεώσεις του έμψυχου δυναμικού στον Μακεδονικό Αλιστράτης ήρθε και η ώρα των μεταγραφικών προσθηκών και όπως είχαν προαναγγείλει οι διοικούντες , οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν δύο σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδος εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''πρασίνων'' :

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας που μας άφησε πριν απο λίγες εβδομάδες , στο πέμπτο (5ο)   μέρος της αναλυτικής παρουσίασης των ομάδων , συναντάμε την Δόξα Βώλακα !

2122--ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 21-22

 

Η δραμινή ομάδα , συμμετείχε για 6η συνεχόμενη χρονιά στα ''μεγάλα σαλόνια'' του δραμινού ποδοσφαίρου έχοντας ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια με τρεις μάλιστα συμμετοχές στον τελικό του κυπέλλου ως φιναλίστ και πλέον βάζει ρότα για ακόμη υψηλότερα!

 

 

Ο  Χρήστος Αθανασιάδης   , κάθησε στην άκρη του πάγκου τον Σεπτέμβριο μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Ροδίτη αλλά και σημαντικών παικτών για την Δόξα Δράμας (Παναγιώτου , Στάϊκος)  παρ'όλα αυτά όμως κατάφερε να ''δέσει'' το σύνολο οδηγώντας στην 5η θέση (αν και ''παραδόθηκε'' στα play-offs η Δόξα) καθώς και στον τελικό του κυπέλλου όπου ηττήθηκε απο το Καλαμπάκι!

 

Παρακάτω θυμηθείτε βήμα-βήμα , την πορεία της Δόξας Βώλακα  με αποτελέσματα σε κανονική διάρκεια και αγώνες μπαράζ καθώς  και τους σκόρερς ...

ΝΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΗΤΤΑ
  ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΣΚΟΡΕΡ
Α΄ΓΥΡΟΣ
1η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 0-2  
2η αγ. ΡΕΠΟ
3η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 2-1 ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ (2)
4η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 8-0 ΜΑΛΙΚΗΣ (2) , ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ , ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ , ΜΑΡΙΓΚΟΣ Μ. (2) , ΧΑΛΚΙΔΗΣ , ΣΕΒΔΙΛΗΣ
5η αγ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-0  
6η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-0 ΣΙΓΓΟΣ Ι. , ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
7η αγ. ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-3 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ (3)
8η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α,Ε, ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 2-1 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ , ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ
9η αγ. ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-1 ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ
Β΄ΓΥΡΟΣ
10η αγ. Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-3 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ (2) , ΣΙΓΓΟΣ Ι.
11η αγ. ΡΕΠΟ
12η αγ. ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-4 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ (2) , ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ , ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
13η αγ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-2 ΧΑΛΚΙΔΗΣ , ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Η.
14η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2-3 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ , ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
15η αγ. ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-1 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
16η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ (γηπ.Προσοτσάνης) 1-1 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ
17η αγ. Α.Ε. ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2-3 ΣΙΓΓΟΣ Ι , ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ , ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ
18η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ (γηπ. Νικοτσάρα) 4-0 ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ , αυτ. ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ , ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Η. , ΜΑΡΙΓΚΟΣ Μ.
PLAY-OFF
1η αγ. Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2-1 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
2η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 0-1  
3η αγ. Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-0  
4η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ
5η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 6-0 ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ , ΜΠΟΣΚΟΣ (Τ/Φ , πεν.) , ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ Π. , ΜΑΛΙΚΗΣ , ΜΑΡΙΓΚΟΣ , ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
6η αγ. ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-1 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ
7η αγ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3 ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ , ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ
8η αγ. ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-1 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ

 

 

Συμμετοχολόγιο (* με βάση τα επίσημα φύλλα αγώνος)

  10η 11η 12η 13η 14η 15η 16η 17η 18η   ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜ. ΓΚΟΛ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Μ. 90   90   90 90 90 90 90 90   90 90 90 90 90 90 90   90 90   90 45 90 90 90 1935 22  1 5  
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 45   90 90 90 90 90 90 90 90   90 90 90 90 90 90 90   90 83   90 53 90   90 1891 22 1 2 1
ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ Κ. 86   90 65 74   90 90 90 90   75 90 90 90 90 90 90   90 88 90 45   90 90 69 1852 22 2 6 1
ΧΑΛΚΙΔΗΣ 45   90 90 80 90 87 90 45 90   90 71 65 90 60 90 90   81 45   90 90 90 90 66 1815 23 2 5  
ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ 90   90 59 90 90 90 90 90 90   90 90 90 87 90 90     90 90 90 90 30 90     1796 20 10 1  
ΣΙΓΓΟΣ Ι. 90 Ρ 90 45 90 89 75 90 85 45 Ρ 65   90 89 90 90     90 90 90 45 60   90 90 1678 22 3 1  
ΣΕΒΔΙΛΗΣ 80   90 90 88 90 51 90 90 45   45 30 90 90   90 90   62 90 90   60   83 24 1558 21 1 1  
ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ 10 Ε 29 45 45 45 39 90 90 90 Ε 90 90 90       90   90   90 67 90 90 90 90 1450 20 1 1  
ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ 90   89 45     70   86 89   45 45 25 90 90 89 60   71 45 90 90 45 77   45 1376 20 6   1
ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ Ι. 4 Π 61 90 10 76 87 86 5 24 Π 83 45 65 63 70 85     28 90 67 67   68 90 80 1344 22 10 2  
ΠΑΓΚΑΚΗΣ 90     90   90 90   90     90 90   90 90       90 90   90   90 90   1260 14      
ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ Π. 80 Ο   90 90 90 90   45 90 Ο                 90 90 90 90 90 79   90 1194 14 1 3  
ΜΑΛΙΚΗΣ 10   13 90 80 45 3 20 4 1   45 45     82 74 90   9 2 85 45 90   87 45 965 21 3    
ΜΠΟΣΚΟΣ     90   90     90   90       90     90 90       90   90   7 90 907 11 1 3  
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Η. 73         45   70 90 66     83 78   20 16 45   19 78   23         706 13 2 2 2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  15   25 90 90             45 90     45 400 7 1 1  
ΜΑΡΙΓΚΟΣ Μ.     1 45 2 1   4       25 45   27 8 1 90           45 45     339 13 4    
ΣΙΓΓΟΣ Η.       31     15               1             67   45 45 38   242 7      
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α. 89   77   45 14 ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 225 4   1  
ΠΑΙΣΙΔΗΣ ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 45 60   3 30 5 45       23     11     222 8      
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Α.           45               12                     22 90 45 214 5   2  
ΚΥΜΤΣΑΡΗΣ       25               7 7         30           37   3   109 6      
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Δ.         10                                 23       52 21 106 4      
ΒΙΖΥΙΝΟΣ Ρ. 1           3                             5 23 30 13   10 85 7      
ΣΤΑΪΚΟΣ Δ.                         19                             19 1      
ΜΙΡΚΟΥ Ι.                                                                
  973   990 990 974 990 970 990 990 990   990 990 990 990 990 990 990   990 971 990 990 990 990 990 990 23688   49 36 5

 

 

Οι σκόρερς των ''Μαυραετών '' 

ΓΚΟΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΑΡΑΖ
10 ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ Ι. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 2
10 ΜΟΥΖΕΝΙΤΟΒ Η. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 3
6 ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
4 ΜΑΡΙΓΚΟΣ Μ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
3 ΜΑΛΙΚΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
3 ΣΙΓΓΟΣ Ι. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
2 ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
2 ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Η. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
2 ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
1 ΣΕΒΔΙΛΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Μ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
1 ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
1 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος  
1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
1 ΜΠΟΣΚΟΣ (Τ/Φ) ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 2ος 1
1 ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ Π. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 3ος 1
αυτογκολ ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ  ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ υπερ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ     

 

 

Γενικά στατιστικά πρωταθλήματος 

 

*Σκόραρε στα  20  απο τα 24 ματς 

 

* είχε την  6η  επίθεση στο πρωτάθλημα με  50  γκολ και την  4η καλύτερη άμυνα με  22  γκολ...

 

*κράτησε ανέπαφη την εστία της στα  9  απο τα 24 ματς 

 

*δέχθηκε πέντε (5) κόκκινες κάρτες  ενώ ''κέρδισε'' τέσσερις (4)  κόκκινες κάρτες αντιπάλου!

 

*απο τα 11 βήματα ...ευστόχησε και στις τρεις (3)    φορές που κέρδισε πέναλτι...

 

Απο την άλλη πλευρά δέχθηκε τέρμα απο τα 11 μέτρα και στις τρείς (3)   φορές  που της επιβλήθηκε η ποινή!

 

*στα χρονικά όρια τερμάτων ήταν αποτελεσματική κυρίως στο διάστημα 30'-45'

που πέτυχε έντεκα (11) γκολ!

  0΄-15 15’-30 30-45 45-60 60-75 75-90 ΣΥΝΟΛΟ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 7 11 8 9 6 9 50

 

 

Η αγωνιστική εικόνα των ''Μαυραετών'' !

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Β ΙΣΟΒ. ΑΓ Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ   under over g/g no goal   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ   Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ ΔΙΑΦ
4 ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 43   24 13 4 7 50-22 +28   13 11 9 15   20 6 2 4 30-13 +17   23 7 2 3 20-9 +11

 

 

Η παρουσία της Δόξας Βώλακα  απο το 1983 μέχρι σήμερα...

ΕΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΗ
1983-1984 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 26η
1984-1985 Γ΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1985-1986 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 13η
1986-1987 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 15η
1987-1988 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 16η
1988-1989 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 25η
1989-1990 Γ΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1990-1991 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1991-1992 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1992-1993 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 15η
1993-1994 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 13η
1994-1995 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 15η
1995-1996 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 14η
1996-1997 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 18η
1997-1998 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1998-1999 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
1999-2000 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2000-2001 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 12η
2001-2002 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 16η
2002-2003 Γ΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2003-2004 Γ΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2004-2005 Γ΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2005-2006 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2006-2007 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2007-2008 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2008-2009 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2009-2010 Α2΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2010-2011 Α2΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2011-2012 Α2΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2012-2013 Α2΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2013-2014 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ 15η
2014-2015 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2015-2016 Β΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2016-2017 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2017-2018 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2018-2019 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
2019-2020 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ *
2020-2021 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ *
2021-2022 Α΄ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
* Δεν ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα λόγω κορωνοϊου.

 

 

 

 

ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 1010

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.