Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 15:00

Στις Εθνικές Ανδρών και Εφήβων τέσσερις αθλητές της Δράμα 86 BIANCO MONTE!

Γράφτηκε από τον

Η εντυπωσιακή πορεία της Δράμας 86 την φετινή χρονιά έχει αρχίσει πλέον να έχει αντίκτυπο και στις κλήσεις των Εθνικών Ομάδων εκεί όπου κλήθηκαν τέσσερις χειροσφαιριστές για να στελεχώσουν τις ομάδες Ανδρών και Εφήβων τις προσεχείς ημέρες στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας!

Συγκεκριμένα τα αδέρφια Παπάζογλου - Λευτέρης και Θανάσης- κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών ενώ οι Αρμάντο Σινά και Αχιλλέας Τόσκας σε αυτήν της Εφήβων (φωτογραφία : Παναγιώτης Μαυρίδης) !!!!

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική στιγμή στην ιστορία της δραμινής ομάδας , που δεν το έβαλε κάτω μετά την μηδενική της συγκομιδή προ χρόνων , δεν τα παράτησε ....δούλεψε και έφθασε πλέον να έχει αθλητές στις μεγάλες εθνικές αλλά και να βρίσκεται ήδη στα play-offs!

Αναλυτικά οι κλήσεις :

Το διάστημα 21-24 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Η πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21/4 στις 17:45.
Την Κυριακή 25 Απριλίου θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τους αθλητές που θα επιλεγούν από το πρώτο στάδιο, αλλά και τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τα σωματεία τους έως και το Σάββατο.

Οι 21 αθλητές που θα πάρουν μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Αρβανίτη είναι οι κάτωθι:
Παπαντωνόπουλος, Τσιγαρίδας, Τσαμουρίδης, Μαρκατάτος, Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τερλέτσκι, Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Παπαβασίλης, Τζωρτζίνης, Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μπαλτατζής (Φίλιππος Βέροιας), Στεφανίτσης, Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ε. Παπάζογλου, Α. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Χουρσουντιάν (Άρης Νικαίας), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).

 

 

Η Εθνική Εφήβων θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας το διάστημα 23-30 Απριλίου 2021 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γεωργιάδης επέλεξε τους παρακάτω 23 αθλητές:
Ασλής, Αναστασίου, Βασιλείου, Γερουλάνος, Στεφανίτσης, Παγιάτης (ΑΣΕ Δούκα), Μπαμπατζανίδης, Στάθης, Κοτσιώνης, Γιάντσα (ΑΕΚ), Α. Παπάζογλου, Σίνα, Τόσκας (Δράμα 1986), Γιορανίδης, Κυριακίδης, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Σκούφας, Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Στανκίδης, Παπαγιάννης (Φίλιππος Βέροιας), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Δϊος (Ζαφειράκης Νάουσας), Κουκουλάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ).
*Οι αθλητές που κλήθηκαν και στην Εθνική Ανδρών, θα ενσωματωθούν στην Εφήβων την Κυριακή 25/4.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 15:16

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.