Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 20:52

Με 4 μετάλλια και μια πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό της Εσθονίας επέστρεψε στην βάση του ...ο Άτλαντας Προσοτσάνης TAE KWON DO!

Γράφτηκε από τον

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Α.Σ. ''Ατλαντας Προσοτσάνης'' στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ , αφού στους αγώνες πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , θα στείλει για 3η συνεχόμενη χρονιά δικό του αθλητή στην εθνική ομάδα ενώ και ο απολογισμός των μεταλλίων ήταν ιδιαίτερα θετικός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου :

''Τελικός Απολογισμός'' 

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα στην Χαλκίδα με οκτώ (8) αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει τέσσερα μετάλλια (1 χρυσό και 3 χάλκινα)!

Συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο και πρόκριση στην Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει τον επόμενο μήνα (Αυγουστο) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας κατέκτησε ο αθλητής Αθανάσιος Πουρνάρκας!

Μπορεί να είναι εικόνα παιδί και στέκεται

 

Χάλκινο μετάλλιο και με πολύ καλή παρουσία στους αγώνες κατέκτησαν οι αθλητές Μωυσιάδης Δημήτρης , Κατιφούδη Παναγιώτα και Παπαστεργίου Αλέξανδρος !

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Θάνος Αλβανίδης και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Θάνος Αλβανίδης και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Θάνος Αλβανίδης, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόκριση του Θανάση Πουρνάρκα είναι η τρίτη για αθλητή του συλλόγου μιας και το 2017 είχε προκριθεί η Γιαννακοπούλου Παναγιώτα και το 2019 ο Αλέξανδρος Μπαρκώφ!!!!

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν !

Κάθε φορά που αγωνίζεστε μας κάνετε όλους υπερήφανους!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 20:57

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Πολιτική Cookies.