Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ώρα για σπόρ της Δράμας

Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές των αγώνων της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ....

Στον αγώνα της Δόξας Δράμας στην Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα ορίστηκε ο κ. Τεβεκέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Παπαδάκη ....

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Football League είναι:

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνική κατηγορίας, με τον Χαλκιδικιώτη Τσακαλίδη να σφυρίζει τον αγώνα του Μ. Αλέξανδρου Ξηροπόταμου.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :

 Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ (135 τέρματα σε 19 αναμετρήσεις) είχαμε το περασμένο σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου στους αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες και την βαθμολογία στην κατηγορία 2003-04.....

Αναλυτικά :

Για μια ακόμη αγωνιστική ....στην 16η....του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο βοήθησαν τις ομάδες τους ασχέτως με το τελικό αποτέλεσμα....

Γιατί όπως υποστηρίζουμε πάντα στην ''Ο'' η προσπάθεια μετράει και στην δική μας ενδεκάδα χωράνε και νικητές και ηττημένοι !!!!
Ας δούμε όμως την καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας βασισμένη σε σύστημα 4-4-2 ρόμβο..το οποίο όμως δεν έχει ιδιαίτερη εφαρμογή στο τοπικό μας ποδόσφαιρο !!!!!!

γήπε-ο-πο-οσφαίρου-33148291

Ανακοινώθηκε απο την ΕΠΣ Δράμας το πρόγραμμα των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ αυτό το σαββατοκύριακο  3 και 4 Φεβρουαρίου.

Πλέον απο αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε αλλαγή ώρας έναρξης των αγώνων και απο τις 15:00 μ.μ. που ίσχυε μέχρι τώρα οι αγώνες θα αρχίζουν στις 15:15 μ.μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων :

Στις 10  Φεβρουαρίου 2018 , ημέρα Σαββάτο και ώρα 15:15 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά  η 2η αγωνιστική του κυπέλλου ερασσιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας .

Οι αγώνες που υπάρχουν στο πρόγραμμα της ημέρας είναι :

Είκοσι (20) φορές κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα των ομάδων στην 16η αγωνιστική και συνολικά φθάσαμε στα 357 τέρματα απο την αρχή του φετινού μαραθωνίου...(μ.ο. δηλαδή  22,3 γκολ/αγωνιστική ..ή....... 2,78 γκολ / ανα αγώνα ) !!!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον πίνακα των σκόρερς .....

Αναλυτικά :

Για μια ακόμη εβδομάδα ο γνωστός ανα το πανελλήνιο ΖΑΝ-ΒΙΟ ...κατα κόσμον Γιάννης Μουρβετίδης είναι μαζί μας για να σχολιάσει με τον μοναδικό του τρόπο την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ....

Ξεκινάμε ;

Ανακοινώθηκε απο την FOOTBALL LEAGUE  , το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου .

Η ομάδα της Κ-19 της Δόξας Δράμας θα υποδεχθεί την Κυριακή 4/2 στο γήπεδο της Πετρούσας (15:00 μ.μ.) την αντίστοιχη της Αναγέννησης Καρδίτσας με στόχο την νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στους δύο ομίλους :

 

Δραματική νίκη για την Προσοτσάνη που κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Καλής Βρύσης με σκορ 1-0 ενώ  ο σοβαρός τραυματισμός του Λευτέρη Κερασίδη κάλυψε την περιραίουσα ατμόσφαιρα κατά και μετά την διάρκεια του αγώνα....

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το post-game  της αναμέτρησης απο τον καλό φίλο και συνεργάτη της ORAGIASPOR-DRAMAS.GR Στέλιο Χάρταλη.

Αναλυτικά :

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972