Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (16-17/12) για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ορίστηκε ο κ. Ασβεστόπουλος της ΕΠΣ Κιλκίς...ενώ ο Δραμινός κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χασιώτη και Ραβίκαλη θα διευθύνουν τον αγώνα Αετού Ορφανού- Α.Ε. Διδυμοτείχου .... Αναλυτικά οι διαιτητές :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών της 8ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Κισσαμικό ορίστηκε ο κ. Βουρνέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ ο Δραμινός Κώστας Κοτσάνης θα διευθύνει τον αγώνα Βέροια- Αναγ. Καρδίτσας... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής : Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Σπάρτη – Πανσερραϊκός (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)Βοηθοί: Σεφέρης, Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)4ος: Μανούχος (Αργολίδας)       Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Γήπεδο Δόξας)Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)4ος: Κιγιντζή (Ξάνθης)    …
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Άρη ορίστηκε ο κ.Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρκάλων ενώ ο δραμινός παρατηρητής διαιτησίας Ευθυμιάδης ορίστηκε στον αγώνα Πανσερραϊκός - Βέροια .... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής που θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου .... Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Απόλλων Παραλιμνίου (Σαββάτο 9/12 , 15:00 )ορίστηκε ο κ. Δραγάτης της ΕΠΣ Χαλκιδικής ενώ στον αγώνα Σιδηροχωρίου - Ορφέας Ξάνθης ορίστηκε ο Δραμινός διαιτητής κ. Πουλικίδης ... Τέλος εκπροσώπηση θα υπάρχει και στον 2ο όμιλο όπου στον αγώνα Ηρακλης-Αλεξάνδρεια ορίστηκε ο κ. Κοτσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Ραβίκαλη και Οικονομίδη... Παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν οι Δραμινοί κ.κ. Τσενεκίδης (Αετός Ορφανού - Δόξα Προσκυνητών) και…
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ. /ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου....αρκεί να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής στην FOOTBALL LEAGUE , οι οποίοι θα διεξαχθούν το ερχόμενο τριήμερο 2-4/12. Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα ορίστηκε ο κ. Μαρκαντωνάτος της ΕΠΣ Ηλιείας ... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής στην Γ'εθνική κατηγορία που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15:00 μ.μ. Στον αγώνα του Ξηροποτάμου με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου ορίστηκε ο κ. Τσαλουχίδης της ΕΠΣ Κιλκίς ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Χορόζογλου , Ραβίκαλη και Οικονομίδη που ορίστηκαν στον αγώνα Καρπερής - Ν. Σιδηροχωρίου.... Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την Ε.Δ./ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο κύπελλο ερασσιτεχνών καθώς και των αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου ... Αναλυτικα οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ , οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου ... Στον αγώνα της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Εργοτέλη ορίστηκε ο κ. Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς) ενώ η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τον κ.Κοτσάνη που ορίστηκε 4ος διαιτητής στην  αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Καραϊσκακης .. Αναλυτικά : 
Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι πίνακες διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 !!! Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις κατηγορίες με 12 διαιτητές-βοηθούς διαιτητές και 5 παρατηρητές διαιτησίας... Αναλυτικά : 

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972