Ανακοινώθηκαν απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί των διαιτητών για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Γ΄εθνική. Η δραμινή διαιτησία θα εκπροσωπηθεί απο τους κ.κ. Κοτσάνη , Βάντση και Χατζηνάκο που οριστηκαν στον αγώνα Μακεδονικός- Εθνικός Αγιονερίου . Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής:
 Με την Β΄φάση συνεχίζεται το κύπελλο ερασσιτεχνων της ΕΠΣ Δράμας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 μ.μ.  Οι αγώνες είναι νοκ-αουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παραταση και εαν χρειαστεί και η διαδικασία των πεναλντι... Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
1)ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/2013 ΑΠΟ ΤΗΣ 10:00 π.μ.ΕΩΣ ΚΑΙ 11:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ/ΔΡΑΜΑΣ. 2)ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9/2013ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ.
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 20:36

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Γράφτηκε από τον
Η Ε.Δ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Ανακοινώθηκαν απο την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας , οι ορισμοί των διαιτητών των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων είναι οι εξής :
Η Ε.Δ. ΕΠΣ / ΔΡΑΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ  ΓΚΑΙΤΑΤΖΗ Θ. ΚΑΙ ΤΡΥΦΩΝ Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ. Ε.Π.Ο. ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ. Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΛΕΝΤΑ-ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ.
Σελίδα 24 από 24

Νέα Βίντεο

Ράδιο

  

            
 

 

Το site δεν είναι επιχείρηση κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Όλες οι καταχωρήσεις γίνονται ΔΩΡΕΑΝ. Στείλτε μας και εσείς τη δική σας !!!

 

 

 tp-logo  Η Ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ με το  ειδικό πακέτο  προσφοράς 
“Δωρεάν ιστοσελίδες για όλους”   
 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. Επικοινωνίας 6974410972